Hotspots & Travel

Yogen Früz || Amsterdam & Amstelveen

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 1 februari 2015 1 Comment
yogen fruz amsterdam

Toen ik een paar weken geleden een uitnodiging kreeg van Yogen Früz voor een ontbijt en workout op maandagochtend, dacht ik even: huh, dat is toch frozen yoghurt? In de winter? Toch besloot ik te gaan en dat was maar goed ook, want Yogen Früz wilde mij en een aantal andere bloggers kennis laten maken met hun ontbijtmogelijkheden.

Yogen Früz is sinds juni 2013 in Nederland te vinden, naast 1400 andere vestigingen over de hele wereld. Ze zijn gestart met froyo’s: biologische bevroren yoghurt met minder calorieën, suikers en vet dan (schep)ijs en daardoor een hele verantwoorde keuze als je een ijsje wilt eten. Er zijn acht verschillende smaken die gemaakt zijn van echt fruit en biologische yoghurt, zowel non-fat als low-fat. Ook kun je kiezen voor Griekse yoghurt of soyayoghurt. Vervolgens kies je je eigen (gezonde) toppings zoals fruit, noten, zaden en (goji)bessen of chocolade, karamel of M&M’s.

yogen fruz amsterdam 1

Onlangs zijn ze dus gestart met een ontbijtconcept, waarbij je o.a. kunt kiezen voor normale yoghurt met verschillende toppings, fruit cups of een smoothie. Ook hebben ze normale, spelt- en boekweitpannenkoekjes aan het assortiment toegevoegd, deze kun je ook bestellen met fruit of eventueel zoet beleg. I like!

Tijdens het ontbijtje heb ik genoten van Griekse yoghurt met fruit, lijnzaad en pitten, een smoothie met aardbei en banaan en een boekweitpannenkoekje met blauwe bessen en een beetje ahornsiroop. Gelukkig waren het kleine porties anders had ik op ontploffen gestaan. Daarna kregen we namelijk nog een workout van Barbara den Bak, oprichtster van The Bootcamp Club. Als kers op de taart, konden we na de workout ook nog een froyo proeven met nog meer fruit en chocoladevlokken.

Normaliter zou ik niet zo snel naar Yogen Früz gaan, maar nu ik weet dat ze ook andere producten verkopen ga ik zeker nog een keer langs. Yogen Früz is te vinden in de Foodhallen (je kunt dus ook een froyo als toetje nemen, aanrader!) en Reguliersbreestraat in Amsterdam en op Binnenhof in Amstelveen.

yogen fruz amsterdam 2

Yogen Früz
Bellamyplein 51 (Foodhallen), Amsterdam
Reguliersbreestraat 19, Amsterdam
Binnenhof 16, Amstelveen

Misschien vind je deze artikelen ook leuk

1 Comment

Avatar
Danielle 1 februari 2015 at 11:21

Oh leuk ik wist helemaal niet dat ze ook ontbijt hadden! Ga ik toch eens n keer bekijken!

Reply

Leave a Comment