Gezondheid

Voedingssupplement ter ondersteuning van het energieniveau samen met mij testen

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 14 mei 2018 2 Comments
Voedingssupplement voor meer energie

Je hebt het vast gemerkt; de laatste tijd verschijnen er wat minder blogs online dan je wellicht van mij gewend bent. De reden daarvoor is dat het echt ontzettend druk op mijn werk is, waardoor ik als ik ’s avonds thuis kom weinig energie meer heb om weer achter mijn computer te kruipen om weer te gaan bloggen. Daarbij wil ook graag blijven sporten en een sociaal leven onderhouden, waardoor ik echt even keuzes moet maken. Even iets minder blogs dus. In drukke tijden is het extra belangrijk om voldoende te slapen en goed te eten. En wist je dat je lichaam meer vitaminen en mineralen gebruikt in stressvolle periodes? Speciaal om ondersteuning te bieden in periodes van stress, is er Supradyn Femina B Complete. Zelf gebruik ik al dagelijks vitaminen en mineralen ter ondersteuning. Ik doe dit op aanraden van een sportdiëtiste en voel me hier goed bij. Maar de komende tijd ga ik Supradyn Femina B Complete ter ondersteuning van mijn energieniveau testen. En jij mag mee testen als je dat leuk vindt, dus lees snel verder!

Supradyn Femina B Complete

Supradyn Femina B Complete is een supplement met 8 B-vitamines en magnesium speciaal ontwikkeld voor vrouwen. Uit onderzoek2 blijkt dat 80% van de vrouwen het afgelopen jaar verschijnselen hadden van spanning, vermoeidheid, concentratie, geheugen, stemmingswisselingen, spieren en transpireren. Supradyn Femina B Complete is met name bedoeld voor support bij concentratie, focus en geheugen. De vitamines zijn dus perfect om te slikken in drukke periodes waar je stress ervaart. Tijdens een periode van stress gebruikt je lichaam namelijk meer vitaminen en mineralen¹. Speciaal om ondersteuning te bieden in deze periode is er Supradyn Femina B Complete. De vitamines B1, B3, B5, B6, B8, B11 en B12 én het mineraal magnesium ondersteunen je concentratievermogen en je geheugen. De vitamine B2 activeert je natuurlijke energie. Magnesium helpt bij geestelijke inspanning en ondersteunt een evenwichtige gemoedstoestand. Vitamine B5 helpt bij geestelijke inspanning en draagt bij aan de normale weerstand tegen stress.

Het gebruik van vitamines

In Supradyn Femina B Complete zit o.a. vitamine B6. Vitamine B6 reguleert mede de werking van bepaalde hormonen, draagt bij aan de aanmaak van rode bloedcellen en een goede werking van het immuunsysteem en het zenuwstelsel. Bij langdurig gebruik kunnen er nadelige effecten ontstaan, daarom wordt er geadviseerd om na een maand minimaal 6 weken te stoppen met het slikken van Supradyn Femina B Complete. Zelf gebruik ik normaliter een multivitamine, omega-3 en magnesium tablet. In de periode dat ik Supradyn Femina B Complete ga testen, stop ik tijdelijk met de multivitamine en magnesium omdat het risico anders aanwezig is dat ik teveel binnen krijg wat niet goed is. Mocht jij dit product ook gaan testen – want die kans krijg je – dan is het goed om dus na te gaan welke vitamines je zelf nog meer slikt en wat hier exact in zit zodat je niet teveel slikt.

Voedingssupplement voor meer energie

Test samen met mij Supradyn Femina B Complete

De komende 28 dagen ga ik dit supplement gebruiken. Ik ben heel benieuwd of ik positieve invloed ondervind op het gebied van stress en energie. En dat wil ik niet alleen doen maar samen met jullie. Als Bloginsider is het de bedoeling dat je dit supplement ook een maand gaat gebruiken en jouw ervaringen met mij en de andere Bloginsiders deelt. Tijdens deze 28 dagen gaan we een leuke yoga challenge doen en ontvang je een MoodCalender. Dit A5 formaat kun je aan je koelkast hangen om het echt jouw maand te maken! Bij deze MoodCalender kun je de volgende punten bijhouden:

  1. Hoe gestrest was jij vandaag?
  2. Hoe geconcentreerd voelde jij je vandaag?
  3. Afstrepen of je Supradyn Femina B Complete hebt genomen.
  4. Afstrepen of je de challenge van die week hebt gedaan.

In periodes dat ik druk ben, probeer ik juist veel tijd voor mezelf in te bouwen door bijvoorbeeld een lesje yoga of ademhalingsoefeningen te doen, een podcast te luisteren tijdens een lekkere wandeling of een avondje op de bank te hangen met Netflix en een tijdschrift.  Deze challenge biedt daar inspiratie en ondersteuning voor. Lijkt het je leuk om mee te doen? Ga dan naar de aanmeldpagina!

Voedingssupplement voor meer energie

Bronnen:

  • ¹Artikel: “Increased Micronutrient Requirements during Physologically Demanding Situations: Review of current evidence” Wishart, Vitam Miner 2017
  • 2Multiscope Marktpeiler sept. 2016, onder 500 vrouwen 18+ in Nederland
  • Supradyn Femina B Complete
  • Voedingscentrum

*Deze blog is in samenwerking met Supradyn Femina B Complete tot stand gekomen.*

Misschien vind je deze artikelen ook leuk

2 Comments

Avatar
Rosemarijn 14 mei 2018 at 07:03

Ja, leuk! Ik ga me aanmelden. Hopelijk doet het iets voor je :)

Reply
Jessica - Eat.Run.Love.
Jessica - Eat.Run.Love. 14 mei 2018 at 19:19

Leuk dat je je gaat aanmelden!

Reply

Leave a Comment