SportWorkout

Vanaf 1 april geef ik earlybird bootcamps!

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 27 maart 2015 4 Comments
lavinia goodfood bootcamp

Nog maar twee weken geleden was ik bij Lavinia Goodfood voor een brainstorm om na te denken over een leuke samenwerking en daar is iets heel tofs uit gekomen! Voor wie Lavinia Goodfood niet kent, moet zeker even dit artikel teruglezen. Het een restaurantje – of eigenlijk meer een conceptstore – waar je heerlijk kunt lunchen en ontbijten, maar ook terecht kunt voor events, private diners, feestjes en voor lokale, lekkere en leuke producten zoals homemade granola, jams, servies etc. Ze zijn continu bezig om verder uit te breiden en te vernieuwen en daar is het volgende ook onderdeel van. Samen met Lavinia Goodfood ga ik namelijk bootcamps organiseren. Earlybird bootcamps wel te verstaan. Want wat is er nu lekkerder dan je dag sportief en gezond te beginnen? Ik sta zelf ook regelmatig heel vroeg op om te gaan sporten en ik kan je verzekeren dat je de hele dag bomvol energie zit. I love it!

Vanaf woensdag 1 april, sta ik elke woensdagochtend om 7.00 klaar bij Lavinia Goodfood om met jullie te gaan bootcampen. We zullen vanuit daar hardlopend naar het Vondelpark gaan (ca. 1,5km), waar ik jullie afbeul (nee, dat valt wel mee, iedereen kan mee doen!) Om 8.00 zijn we weer terug bij Lavinia Goodfood voor wat rek- en strekoefeningen en een overheerlijk ontbijtje. Mocht je tijd hebben dan kun je natuurlijk even gaan zitten voor het ontbijtje, maar anders verzorgt Lavinia Goodfood een ontbijt To Go. We hebben hard getraind, dus uiteraard zorgen we ervoor dat het ontbijtje hier op aansluit en je er de hele dag tegen aan kunt. Denk aan powersmoothies, veggie cocktails, banana pancakes, skinny eggs en chia seed pudding. Alles bomvol eiwitten, gezonde vetten en weinig koolhydraten, precies waar je na het sporten naar op zoek bent.

lavinia

Nog even hoe, wat, waar. 

  • Vanaf 1 april, elke woensdagochtend 7.00-8.00 bootcamp
  • Na afloop een verantwoord en overheerlijk ontbijt (To Eat or To Go)
  • Startpunt Lavinia Goodfood, Kerkstraat 176 Amsterdam
  • Losse les €15, 5 lessen €65, 10 lessen €120. Alle lessen zijn inclusief een ontbijt na afloop en kun je pinnen in de winkel. De rittenkaarten zijn geldig t/m 1 juli.
  • Inschrijven kan per e-mail via info@laviniagoodfood.nl of inloop op de dag zelf.

Ik vind het een te gek concept en heb er dan ook veel zin in, jullie toch ook? Ik hoop jullie woensdag te zien, laat zeker even een reactie achter als je meedoet!

Misschien vind je deze artikelen ook leuk

4 Comments

Eet en sportdagboek #2 - Eat.Run.Love. 23 april 2015 at 19:55

[…] staat mijn wekker om 6.15. Reden? De allereerste bootcamp in samenwerking met Lavinia Goodfood. Ik slaap heel onrustig, bang om me te verslapen en ben daardoor enigszins gaar als ik op de fiets […]

Reply
Fit & Food diary #2 - Eat.Run.Love. 6 april 2015 at 07:15

[…] staat mijn wekker om 6.15. Reden? De allereerste bootcamp in samenwerking met Lavinia Goodfood. Ik slaap heel onrustig, bang om me te verslapen en ben daardoor enigszins gaar als ik op de fiets […]

Reply
Avatar
Nathalie 26 maart 2015 at 22:57

Wat een super gaaf concept!! Helaas zou ik wel heeeeul erg vroeg op moeten om op dat tijdstip in Amsterdam te zijn haha. Jammer, want als het bij mij in de buurt was zou ik zeker geïnteresseerd zijn!

Reply
Jessica - Eat.Run.Love.
Jessica - Eat.Run.Love. 28 maart 2015 at 11:08

Jammer! Wie weet als je een keer een slaapadresje in Amsterdam kunt regelen ;)

Reply

Leave a Comment