SportWorkout

Sport shorts kopen in de sale

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 28 juni 2015 1 Comment
sport shorts sale

Eindelijk komt de zomer er dan echt aan! Komende week zijn er tropische temperaturen voorspeld en dat vraagt om de nodige voorbereiding als je gaat sporten. Eén daarvan zijn shorts, als het zo warm is, is het het lekkerste om te sporten in een korte short. Heb je er net als ik niet zo heel veel in je kast liggen? Ga dan nu shoppen, want de uitverkoop is ook volop gestart!

Ik zette de 10 leukste sport shorts op een rijtje. Een zwarte mag wat mij betreft niet ontbreken in je kast, maar trek die liever niet aan als het 30 graden is. Dan kun je beter voor lichtere kleuren kiezen. Verder heb ik voor veel opvallende shorts gekozen, het liefste klik ik ze allemaal in mijn mandje. De prijzen liggen allemaal zo rond de €25-€30, die van H&M en Even&Odd zijn aanzienlijk goedkoper – €7.

shorts

Nike – Even & Odd – Jogha
Adidas – Nike – H&M
The North Face – Reebok – Adidas Stellasport

Short hoofdfoto: Asics

Misschien vind je deze artikelen ook leuk

1 Comment

Sporten met hitte - Eat.Run.Love. 5 juli 2015 at 16:03

[…] Luchtige, dri-fit kleding zorgt ervoor dat de verdamping van zweet mogelijk wordt gemaakt zodat de huid kan afkoelen. Kies voor een korte short en een hemdje (losse tops met wijde armsgaten zijn mijn favoriet in de zomer). Laat donkere kleding liever in de kast liggen omdat deze zonnestralen absorberen en warmte opnemen. Kies voor lichte, vrolijke kleuren die de zonnestralen zullen weerkaatsen. Op zoek naar leuke shorts? Ik selecteerde er een aantal die in de sale zijn.  […]

Reply

Leave a Comment