OntbijtReceptenSmoothies & Juices

Smoothie met rood fruit

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 8 oktober 2015 2 Comments
smoothie rood fruit

Terwijl ik door mijn foto’s aan het heen scrollen was, zag ik ineens dat ik deze smoothie met rood fruit nooit heb gedeeld. De foto’s vond ik te mooi om niet te delen en ondanks dat het geen aardbeientijd meer is, kun je deze smoothie ook makkelijk met rood fruit uit de diepvries maken. Deze smoothie vind ik heerlijk in de ochtend als ontbijt of na een zware workout.

Voor 1 smoothie:

  • 250 gr aardbeien
  • 50 gr kwark
  • 1 el lijnzaad (7 gr)
  • 1 scoop proteïne (25 gr)

Makkelijker kan niet; gooi alle ingrediënten behalve de proteïne met een glas water in de blender. Laat de blender draaien tot je een gladde smoothie hebt en voeg dan de proteïne toe. Laat nog één keer kort draaien en drink gelijk op!

Voedingswaarden: 253 cal
28 gr eiwitten – 22 gr koolhydraat – 5 gr vet

smoothie rood fruit

smoothie rood fruit

Misschien vind je deze artikelen ook leuk

2 Comments

Avatar
Marvin 8 oktober 2015 at 10:37

Lijkt me heerlijk! Door de kwark zal die een wat romige structuur hebben, jammie :)

Reply
Jessica - Eat.Run.Love.
Jessica - Eat.Run.Love. 8 oktober 2015 at 21:55

Ja dat klopt! Extra eiwitten en extra romig, I like!

Reply

Leave a Comment