SportSportswear & gear

Shoplog || Nike, Nike en nog eens Nike

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 22 april 2014 8 Comments
SONY DSC
Mijn sportkledingcollectie begint serieuze vormen aan te nemen. Was ik voorheen vooral bezig met het matchen van de dagelijkse kledingstukken, nu doe ik dat ook bij mijn sportkleding. Ik ben van mening dat je ook tijdens het sporten er leuk uit moet zien, want dat maakt het sporten een stuk leuker. Ik kan uren op het web rondhangen en kijken naar de nieuwste collecties. Als ik iets moois zie, bedenkt ik direct of ik er setjes mee kan maken. En zo shopte ik de afgelopen dagen weer wat hardloopitems.

Run2Day heeft naast zijn normale winkels, nu ook een webshop geopend. Ik mocht als één van de eersten iets uitkiezen in de webshop en dat liet ik mij natuurlijk geen tweede keer zeggen. Ik zat lang te twijfelen of ik windbreaker zou aanschaffen, maar uiteindelijk ben ik voor een cropped tight en tanktop gegaan. Ik had een zwarte cropped tight, maar die was inmiddels wel aan vervanging toe. Deze “Epic Run” van Nike heb ik al in een 7/8 donkergrijze variant en is echt top. Hij zit stevig om je lichaam, zakt niet af en heeft veel zakjes. Ook heeft deze bij de knieholtes meshvlakken waardoor je warmte en transpiratie goed kwijt kunt.

Daarnaast bestelde ik een lichtgrijze “Dri-fit” tanktop omdat ik voor de zomer eigenlijk nog weinig goede tops in mijn kast heb ik liggen. Deze top is van zeer dunne stof, dus met name geschikt voor de warme dagen. Ook de top heeft verschillende texturen van geweven mesh, waardoor de stof ademender is op plekken waar je meer warmte wilt kwijt raken.

nike lunarglide

Ik wilde ook graag een paar nieuwe schoenen voor de lange afstanden in de zomer. Vorige zomer liep ik alle lange afstanden op Asics, maar deze zijn echt aan vervanging toe. In de winter liep ik met veel plezier op de Lunarglides met shield, maar die zijn niet echt geschikt voor de warme zomermaanden. Gisteren ging ik daarom even naar de Nike outlet in Osdorp in de hoop daar Lunarglide+ 4 te vinden, maar helaas hadden ze deze niet. ’s Avonds klikte ik een beetje rond op Nike.com en zag dat je op een aantal modellen korting kreeg. Ik dacht geen seconde na en klikte de groene variant naar huis. Ik heb ze nog niet binnen, maar twijfel stiekem toch over de kleur. Even afwachten hoe deze uitpakt in het echt! Gelukkig kan ik ze eenvoudig retourneren mocht de kleur toch niet bevallen, keep you posted!

Misschien vind je deze artikelen ook leuk

8 Comments

Avatar
Samantha Trumpie 22 april 2014 at 19:32

Super keuzes meis! Nike is en blijft gewoonweg het fijnste als je het mij vraagt :)

Reply
Avatar
Jessica 22 april 2014 at 20:07

Ja vind ik ook! Al werd ik van de week ook getriggerd door Under Armour, dus daar ga ik eens op onderzoek uit. En H&M heeft zo nu en dan ook fijne items!

Reply
Avatar
Stacey 22 april 2014 at 11:12

Mooie spulletjes weer! Ik ben ook erg benieuwd naar hoe je lunar’s qua kleur uitpakken, maar hoe dan ook zijn het hele fijne schoenen. Zit het topje bij jou goed? Ik paste hem van het weekend maar bij mij week hij heel erg onder mijn armen dus ik ben voor het T-shirt gegaan.

Reply
Avatar
Jessica 22 april 2014 at 20:06

Ja zijn zeker fijne schoenen, als de kleur niet bevalt ruil ik ze gewoon voor een andere kleur!

Het topje zit bij mij goed, maar ben wel iets breder bij mijn schouders. De armsgaten zijn wel vrij laag, maar wijkt niet. Ik vind de stof wel erg dun, maar is voor de warme zomerdagen ook wel weer erg lekker!

Reply
Avatar
Marieke 22 april 2014 at 08:23

Goeie aankopen! :) Die LunarGlides zijn heerlijk, ik heb ze ook (in het oranje) en wil nooit meer andere. Zeker niet voor langere afstanden!

Reply
Avatar
Jessica 22 april 2014 at 20:05

Ik vind het ook hele fijne schoenen! Hoop alleen dat de kleur bevalt, maar anders ruil ik ze gewoon om voor een andere kleur ;)

Reply
Avatar
Margot 22 april 2014 at 07:46

De broek heb ik ook en die zit echt lekker. Topje heb ik ook maar gebruik ik niet voor hard te lopen (tenzij het echt heel warm is en/of op korte afstanden) want ik heb graag iets onder mijn oksels anders krijg ik schuurplekken onder mijn oksels… Pijnlijk!!! Dus voor mij meestal een tshirt ;-)

Reply
Avatar
Anker 22 april 2014 at 07:17

Dat zijn zo’n prachtige schoenen!

Reply

Leave a Comment