Hotspots & Travel

Passion Café || Ibiza

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 4 september 2015 1 Comment
passion cafe

Zo ben je nog nooit in Ibiza geweest en zo ben je er twee keer in drie maanden tijd. In juni ging ik samen met een vriendinnetje naar Ibiza voor een yoga vakantie, dit keer was ik voor een werkgerelateerde trip met 14 collega’s. De eerste keer hebben we geen enkele keer buiten de deur gegeten omdat de aanwezige kok zo goed kon koken, dit keer had ik ook niet heel veel vrije tijd maar is het me toch gelukt om twee hotspots te bezoeken.

De eerste is Passion Café, inmiddels een klein begrip op Ibiza met meerdere locaties. Op maandag deed ik samen met een collegaatje een workout bij The Workout Club Ibiza op Talamanca Beach. Daarna zijn we doorgelopen naar Passion Café in La Marina voor een gezond ontbijtje. Ik had deze hotspot al op mijn verlanglijstje staan, maar toen de trainster zei dat we daar echt heen moesten, konden we er niet omheen. Aangezien we niet zoveel tijd hadden in verband met een workshop die gepland stond die dag gingen we voor een take away ontbijtje; een proteïne shake.

passion cafe

Ooit begonnen als een juice bar met enkele salades, sandwiches en gebak is Passion Café nu uitgegroeid tot een keten met o.a. sappen, superfood smoothies, famous ontbijtjes, bijzondere salades, wraps, hamburgers en huisgemaakte taarten. Passion Café is niet vegetarisch, maar staat wel bekend om vegetarische, veganistische en raw gerechten. Ze gebruiken alleen maar natuurlijk en gezonde ingrediënten, het liefst lokaal geteeld.

Het interieur van Passion Café zorgt er direct voor dat er een relaxed sfeertje hangt; veel hout, inspirerende spreuken, mooie producten en veel leuke hoekjes. Het personeel vond ik persoonlijk iets minder vriendelijk, maar dat kan ook komen omdat het maandagochtend was.

passion cafe ibiza

passion cafe ibiza

passion cafe ibiza

Zoals je al kon lezen, gingen wij voor een take away proteïne shake. Ik nam er eentje met rauwe cacao, biologische notenboter, whey proteïne, banaan en amandelmelk. Mijn collegaatje nam een smoothie met banaan, mango, blauwe bes, hennepproteïne en amandelmelk. Beiden waren afgetopt met nootjes, zaden en kokos. Een flinke smoothie waar we iets meer dan €9 voor betaalden. Zeker niet goedkoop, maar dat is Ibiza style. En ik moet er wel bij zeggen dat ik de rest van de ochtend vol zat.

Ik vond het jammer dat ik geen tijd had om even te gaan zitten voor een uitgebreid ontbijtje of een tweede keer kon teruggaan, want alle gerechtjes die voorbij schoven zagen er erg goed uit! Van getoast brood met een gepocheerd eitje en avocado, healthy pancakes en yoghurt met homemade granola tot een açai bowl. In de winkel zelf is het ook mogelijk om diverse homemade producten te kopen zoals granola, sapjes en repen, maar ook leuke shirtjes en tassen.

Passion Café is te vinden in La Marina, Playa d’en Bossa, Santa Eularia en San Jose
www.passion-ibiza.com

passion cafe ibiza

passion cafe ibiza

passion cafe ibiza

Misschien vind je deze artikelen ook leuk

1 Comment

Sport en eetdagboek #20 - Eat.Run.Love. 7 september 2015 at 07:01

[…] beneden maar om half 10 zijn we ready to rock the day! Samen met mijn collegaatje lopen we langs Passion Café waar we een proteïne shake to go halen. We pakken de taxi weer terug en om 11.00 begint het […]

Reply

Leave a Comment