SportSportswear & gear

Nieuwe collectie H&M sportkleding

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 10 maart 2014 4 Comments
Untitled-1
Ik zag het van de week al op de website, weer een aanvulling op de collectie sportkleding van H&M. Nu zag ik ook campagne beelden dus leek me leuk om die weer even te delen. Je ziet echt goed dat Sport een nieuwe pijler is van H&M want wat besteden ze er veel aandacht aan… Zoals jullie weten ben ik fan, prijs/kwaliteit verhouding is erg goed! Mijn favorieten uit de nieuwe collectie? Het mouwloze vest (heel snel in mijn winkelmandje denk ik), de zwarte tight met print en mouwloze top.

Misschien vind je deze artikelen ook leuk

4 Comments

Avatar
Manon 11 maart 2014 at 10:01

Afgelopen weekend nog bij de h&m geweest, maar die had geen sportafdeling.. Misschien maar goed ook, want die tight en dat hemdje wil ik! (ook fan van H&M sportswear)

Reply
Avatar
Linda 10 maart 2014 at 10:43

De top is echt heel gaaf!

Reply
Avatar
Froukelien 10 maart 2014 at 07:47

Oeeh, die broek vind ik heel gaaf! Vanaf wanneer is dit te koop? Xxx

Reply
Avatar
Jessica 10 maart 2014 at 08:32

Is nu al te koop (in ieder geval online)!!

Reply

Leave a Comment