SportWorkout

Nieuwe collectie adidas Stella McCartney: StellaSport

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 23 maart 2015 2 Comments
stellasport

Adidas werkt inmiddels alweer 10 jaar samen met Stella McCartney dus het werd tijd voor iets nieuws. Naast de adidas by Stella McCartney heeft de ontwerpster nu een vrolijke, frisse en opvallende sportswearcollectie ontworpen onder de naam adidas StellaSport. De nieuwste collectie focust zich op de jonge, sportieve vrouw en combineert sport & stijl en met levendige kleuren & felle prints. De collectie is ook lager geprijsd dan de adidas by Stella McCartney collectie en daarmee direct een stuk toegankelijker.

Opvallen doet de collectie zeker met futuristische designs,felle prints en opvallende silhouetten. Niet alle kleding vind ik even geschikt om in te sporten, zo heb ik de rode bomber van de hoofdfoto maar deze draag ik liever casual dan tijdens het sporten. Wanneer je deze kleding draagt weet je in ieder geval zeker dat je opvalt! Naast de kleding bevat de collectie o.a. ook caps, tassen, sokken en bikini’s.

stellasport 1

stellasport 3

stellasport 4

stellasport 2

Wat vinden jullie ervan? De collectie is online verkrijgbaar bij via adidas.nl/StellaSport en in geselecteerde sportzaken in Nederland.

Misschien vind je deze artikelen ook leuk

2 Comments

Avatar
Danielle 23 maart 2015 at 09:24

Echt een prachtige collectie, daar moet ik toch eens naar gaan kijken!

Reply
Avatar
Linda 23 maart 2015 at 08:43

Wat een leuke collectie! Ik heb even op de site gekeken en die bikini is wel heel gaaf!

Reply

Leave a Comment