Hotspots & Travel

Juice Generation || New York

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 25 september 2014 3 Comments
hotspots new york juice generation

Alweer even geleden plaatste ik een oproepje voor hotspots buiten Amsterdam en Eva, fotografe en op dit moment woonachtig in New York, reageerde enthousiast om te bloggen. Ik vind New York te gek, schreef al eerder over The Butcher’s Daugther! Omdat ik weet dat veel mensen New York hoog op hun wishlist hebben staan, of misschien zelfs wel binnenkort naar New York gaan (New York Marathon?) delen we graag leuke hotspots in New York!

Eva:
Hi there, ik ben een pop-up blogger en heb gereageerd op de vraag naar hotspots! Op dit moment ben ik voor een half jaar in New York voor mijn stage bij een reclamebureau en ik werd zo geïnspireerd door alle geweldige gezonde en vooral mooie tenten hier, dat hierover bloggen me erg leuk leek.

Brooklyn inspireert mij het meest van allemaal. Coffee bars met concepten die we ons in Nederland soms niet eens in ons hoofd kunnen halen, yoga scholen, vintage winkeltjes, vitamin shops, eettentjes met super gezonde kaarten en niet te vergeten de juice bars.

Mijn eerste stop is Juice Generation. In totaal hebben ze 10 vestigingen in NY, waarvan 10 in Manhattan en 1 in Brooklyn. Als ik het goed heb is die in Brooklyn hun nieuwste vestiging en daarom ben ik naar deze gegaan. Het was zaterdag rond een uurtje of 12.

hotspots new york juice generation

Zelf woon ik in Bushwick, ongeveer 4 metrostops van Williamsburg verwijderd. Williamsburg is momenteel ‘the place to be’, waar alles hip&happening is. Juice Generation is gelegen op 210 Bedford Avenue, tussen N. 5th en N. 6th St. De metro stopt midden op Bedford Ave. dus ver lopen is het niet en ik stapte uit in het hartje hartje van de super drukke zaterdagmiddag Willamsburg.

Met goede moed richting Juice Generation gelopen en toen ik door het raam naar binnen keek werd me duidelijk dat hun juices erg gewild zijn… DRUK! Ik kon kiezen, een half uur in de rij staan voor een juice op maat, of eentje uit hun koeling. Die uit hun koeling zijn overigens ook vers geperst. Ik koos voor de “Very Veggie” met daarin appel, biet, wortel, citroen, spinazie en kurkuma. Smaakte me erg goed, very veggie en gezond!

hotspots new york juice generation

hotspots new york juice generation

Overigens wel redelijk prijzig maar dat zegt meer over NY dan over Juice Generation zelf. Het was zo druk dat ik heb besloten om niks te eten en terug te komen voor dit onderdeel op een wat minder druk punt van de dag.

– Zondag ochtend, 10:00. Dit was inderdaad een beter tijdstip. Ik was naast een hardloopster die langs rende voor haar dagelijkse juice de enige. Ik koos voor een aardbeien chia puddinkje met kokos en een shotje met duindoornbes en citrusvrucht. Mijn ontbijt voor deze dag.

Het puddinkje smaakte erg goed, wel had er iets meer in het schaaltje mogen zitten voor deze prijs, ik ben een grote eter dus dit kan ook aan mij liggen. Het shotje was sterk maar dat is natuurlijk logisch voor een shotje en het gaf me best een gereinigd gevoel. Hetzelfde als dat je ‘s morgens een glas water met citroensap drinkt eigenlijk!

NY_14_09_14-18blog

NY_14_09_14-17blog

hotspots new york juice generation

Ja, ik zou hier nog eens heen gaan. Al ben ik zelf vooral ook erg nieuwsgierig naar andere plekken in Brooklyn aangezien het stikt van de leuke tentjes!

Next stop, Tiny Empire? of EssBar Juicing!

Williamsburg
210 Bedford Avenue
btw N. 5th & N. 6th St
Brooklyn, NY 11249

Mon-Fri 7:00 AM – 10:00 PM
Sat-Sun 8:00 AM – 10:00 PM

hotspots new york juice generation

Misschien vind je deze artikelen ook leuk

3 Comments

Juicebar Lite/Dark - Eat.Run.Love. 15 oktober 2014 at 07:03

[…] alleen New York zit bomvol leuke juicebarretjes, ook Nederland kent een aantal goede hotspots. Lite/Dark in Amsterdam is er daar één van! Zoals […]

Reply
Avatar
Eline 25 september 2014 at 11:21

Ik wil zo’n tentje hier in de stad!

Reply
Avatar
Iris Overgaauw 25 september 2014 at 09:51

Wauw, NY staat voorlopig nog niet op de planning maar ik hoop wel dat dit soort dingen heeeeel snel ook in Nederland de kop op gaan steken!:) Lees je blogs met veel plezier overigens!

Reply

Leave a Comment