Persoonlijk

Mijn Instagram in 2015

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 9 januari 2016 3 Comments
Instagram tag 2015

Ok, ok, het is alweer een week 2016, maar ik zag deze tag bij Daniëlle en Shirley en moest hem gewoon even invullen. Instagram is echt by far mijn meest gebruikte app, ik sta er mee op en ga er mee naar bed en elk vrij momentje (mijn computer die aan het laden is, wachten bij de bushalte of in de rij bij de kassa) pak ik Instagram erbij. Ok, dit is misschien wat overdreven, maar echt, I love Instagram. Dus super leuk om op deze manier even terug te blikken naar foto’s en momenten in 2015.

1. Wat is allerlaatste geplaatste foto op Instagram?

Een foto van mijn nieuwe Nike’s! Deze Nike Air Max 90 stonden al sinds ik ze voor het eerst zag op mijn verlanglijstje, dus ik was super blij toen ik deze week kocht. Gewoon te koop op de website van Nike, maar ik zie dat alle maten nu zijn uitverkocht…

Instagram tag 2015

2. Wat is de allereerste foto die je in 2015 op Instagram plaatste?

Het was even terug scrollen, maar aan de tekst te zien is dat onderstaande blije foto. Op Nieuwjaarsdag rende ik een klein rondje door het Westerpark om het nieuwe jaar in te luiden.

Instagram tag 2015

3. Wat is je allerleukste foto waar je zelf op staat? 

Poeh, dat vind ik echt heel lastig, ik maak sowieso weinig selfies omdat ik vind dat ik daar meestal niet leuk op sta. Eén van de weinige selfies die ik plaatste was onderstaande na de Dam tot Damloop, mijn doel was om rond de 1.24 te lopen en ik liep in 1.24.50. Ondanks dat het niet helemaal de tijd was die ik in gedachten had, kon ik heel blij zijn! Jullie vonden het ook een leuk foto, want dit is de foto die op de tweede plek staat als het aankomt op aantal likes. Daarnaast geven de andere twee foto’s mij een heel blij gevoel. De eerste foto waar ik een box jump maak, straalt energie en kracht uit vind ik en weerspiegelt ook mijn actieve lifestyle. De laatste foto is gemaakt toen ik met mijn beste vriendinnetje in Sevilla was, naast dat het überhaupt een leuk tripje was, laat het zien wat ik naast sporten nog meer heel graag doe: lekker eten bij de leukste hotspots!

Instagram tag 2015

4. Van welke Instagramfoto krijg jij ter plekke heimwee? 

Dat vind ik niet zo moeilijk; deze foto gemaakt tijdens mijn yogavakantie in Ibiza wint het by far. De brug is niet perfect uitgevoerd, maar het was de laatste dag op Ibiza en ik heb echt een geweldige week gehad met elke dag yoga en meditatie. Zodra ik op locatie was, was ik ontspannen en dat heb ik nog weken vast kunnen houden. Dit jaar wil ik dus ook zeker weer op yoga vakantie, met hetzelfde vriendinnetje als waar ik vorig jaar mee was. We twijfelen of we weer naar Ibiza gaan of ergens anders heen, maar dat wordt zeker vervolgd!

Instagram tag 2015

5. Wat is het állerlekkerste gerecht dat je op Instagram deelde?

Hmm, ik deel heel veel gerechten aangezien ik ook heel veel recepten op mijn blog plaats. Als ik moet kiezen, ga ik voor deze gierstsalade met gegrilde courgette, zelf gedroogde tomaatjes en buffelmozzarella. Als ik alleen al aan deze salade denk, loopt het water in mijn mond. Morgen zet ik deze weer op het menu!

Instagram tag 2015

6. Welke foto kreeg de meeste likes? 

Ha, toevallig wist ik dat al omdat ik eind 2015 mijn Best of Nine plaatste (zie hoofdfoto). Deze foto had bijna 300 likes, en is een jaar geleden na de Vondelparkloop genomen (toen ik nog ongeveer de helft aan volgers had). Ik liep toen een PR van 48.52 (die ik later het jaar heb verbroken tijdens We Run Amsterdam). Helaas kan ik de Vondelparkloop dit jaar niet lopen, anders had ik zeker geprobeerd om mijn PR te verbreken.

Instagram tag 2015

7. Wat is de allerleukste foto die je maakte van een (huis)dier?

Eigenlijk plaats ik nooit foto’s van dieren, maar heel toevallig staat in mijn hele feed één foto met mijn lieve poes Beertje. Een klein, wollig, grijs poesje die altijd gezellig bij me komt zitten als ik aan het werk of aan het bloggen ben. Ze is bijna vier, maar lijkt op een uitvergrote kitten. Die moest ik dus wel een keer posten.

Instagram tag 2015

8. Welke fotobewerkingsapp gebruikte jij het meeste? 

Ik gebruikte hele lange tijd de Snapseed app met het “drama” filter. De foto’s worden er iets donkerder, maar scherper door. Persoonlijk vind ik van die hele witte en clean Instagram feeds heel erg mooi, maar dat lukt mij niet. Ik heb me er bij neer gelegd dat het bij mij gewoon een kleurrijk rommeltje is!

9. Wat is jouw meest gebruikte #hashtag op Instagram?

Haha, dat weet ik eigenlijk niet, maar het zal een hardloop of food gerelateerde hashtag zijn. #nevernotrunning #earlybird #gl2r #fitgirl #foodie #foodporn #motivation zijn een greep uit de hashtags die ik vaak gebruik.

10. Welke 3 accounts zijn bij jouw favoriet?

Dit vind ik dus ook echt heel moeilijk, ik volg ontzettend veel accounts die ik allemaal heel leuk vind, dus ik wil niemand te kort doen. Maar als ik dan toch moet kiezen ga ik voor @manon_runs @thelifetraveller en @deliciouslyella.

Manon natuurlijk omdat ze voor Eat.Run.Love. blogt en ik haar account gewoon heel leuk vind met mooie foto’s en miniblogjes. Achter @thelifetraveller zit ook een Manon, ik ken haar nog uit een ver verleden als beauty editor van Grazia maar zij is nu freelancer, met een eigen modelabel en een ontzettend knap geadopteerd kindje. Ze plaatst prachtige reisfoto’s, van haar kindje en van haar label. Ik heb dit account ontdekt door @tessvandaelen die ik eigenlijk ook wel het vermelden waard vind. Ook en journaliste met een kindje en een hondje, die ik ontzettend leuk vind om te volgen met veel frisse foto’s! Als laatste dus Ella van @deliciousella, een knappe chick met een foodblog, een uitgebracht kookboek en gewoon heel veel gezellig plaatjes van haar (sportieve) leven met haar naasten en hondje.

Zijn er nog accounts die ik echt niet mag missen?

Instagram tag 2015

En mochten jullie mij nu nog niet volgen, allemaal doen: @eatrunlovenl!

Misschien vind je deze artikelen ook leuk

3 Comments

Avatar
Danielle 1 februari 2016 at 15:57

Hi! Leuk dat je de tag hebt ingevuld, maar zou je mij nog als bron in je artikel kunnen toevoegen als bedenker van de tag? Dankjewel!

Reply
Jessica - Eat.Run.Love.
Jessica - Eat.Run.Love. 1 februari 2016 at 22:54

Excuus, heb een linkje toegevoegd!

Reply
Avatar
Aurelie 9 januari 2016 at 17:54

Zo’n fijne tag en foto’s! Die foto van die box jump straalt inderdaad heel veel kracht uit. En wat is jouw kat Beertje schattig!

Reply

Leave a Comment