Lifestyle

Een dag uit het leven van Marloes – Optima Vita

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 21 december 2017 3 Comments
marloes optima vita

Een nieuwe rubriek op Eat.Run.Love! In “Een dag uit het leven van…” vraag ik andere fitbloggers, topsporters en bekende mensen hoe een gemiddelde dag eruit ziet. Marloes – diëtiste, fitnessbegeleidster en owner van Optima Vita – trapt af en geeft een kijkje in haar leven. Super leuk om te lezen dat ze altijd om 7 uur de wekker heeft staan, elke dag boodschappen doet en het liefst ’s avonds doucht.

Opstaan

Mijn wekker gaat altijd om 7 uur, ik spring dan (vrijwel) altijd direct uit mijn bed. In het weekend zet ik geen wekker als dat niet hoeft. Dan word ik vaak rond 8 uur wakker.

Ochtendritueel

Ik doe een trui en mijn sloffen aan, maak ontbijt en een kopje thee en ga ontbijtnieuws kijken op RTL 4. Als ik vroeg cliënten heb, ga ik me daarna opmaken en omkleden. Als ik thuis werk, dan open ik direct om 7:30 mijn laptop en ga aan de slag. Omkleden doe ik dan later. Ik ben super productief in de ochtend!

Werk

Ik ben blogger/youtuber en werk als diëtist in mijn eigen praktijk. Daarnaast werk ik nog een paar uurtjes in de sportschool als fitness- en groepslesinstructeur. Daar ga ik eigenlijk altijd met de auto heen.

marloes optima vita

Sport

In de sportschool geef ik Bodypump en Zumba. Zelf doe ik vooral fitness en loop ik af en toe hard. Het sporten doe ik het liefst aan het eind van de middag. Ik werk dan ’s avonds nog even aan mijn blog. In het weekend sport ik direct na het opstaan.

Elke dag boodschappen of een weekplanning? 

Ik doe vrijwel elke dag boodschappen, wat echt NIET slim is voor je portemonnee trouwens ;). De boodschappen doe ik vooral bij Albert Heijn, Jumbo en Lidl.

Eten op een dag

Ik ontbijt graag met kwark, fruit en gezonde ontbijtgranen of noten. Mijn lunch zijn vaak gezonde pannenkoekjes, een salade, een omelet of crackers/boterhammen met gevarieerd en rijkelijk beleg. ’s Avonds eet ik graag een wrap met kip en groenten of vis of een vegaburger met heel veel groenten. Als tussendoortje neem ik vaak fruit, rauwkost, een gekookt eitje, rijstwafels met beleg, een bakje kwark, een cup à soupje of een Smartbar Crunchy van Body &Fitshop.

marloes optima vita

’s Ochtends of ’s avonds douchen

’s Avonds, dan kan ik iets rustiger aan doen.

Thuis een chillpak?

Nee, vaak trek ik pas later iets comfortabel aan. Ik ben vaak zo lekker aan het werk dat ik daar geen tijd voor neem. Stom hè!?

marloes optima vita

Series of films

Ik kijk liever films. Mijn vriend is wel een echte serie-fan! We kijken momenteel That 70’s show op Netflix, dat vind ik super leuk! Mijn favo serie ooit is Prison Break.

Ultiem tot rust komen

Onder een dekentje op de bank met een goede film. Of in de sauna!

Naast dat je Marloes op haar blog kunt volgen, maakt ze ook toffe video’s. Van workouts tot “what I eat in a day” en persoonlijke vlogs. En vergeet haar niet te volgen op Instagram

marloes optima vita

Credits hoofdfoto: Patrick de Gier

Misschien vind je deze artikelen ook leuk

3 Comments

Avatar
Sandra 21 december 2017 at 11:28

Ik volg zowel Eatrunloe als Optimavita dus grappig deze cross-over te zien :D

Reply
Avatar
Sandra 21 december 2017 at 11:29

Eatrunlove* dus, iets te enthousiast op enter gedrukt…

Reply
Jessica - Eat.Run.Love.
Jessica - Eat.Run.Love. 21 december 2017 at 17:23

Ah wat leuk om te lezen :)

Reply

Leave a Comment