Persoonlijk

Leuke dingen in november

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 4 december 2017 0 comments
Leuke dingen in november

De maanden vliegen voorbij zonder ik het er erg in heb. We zitten alweer bijna aan het einde van het jaar! Als mensen vragen hoe het gaat, is het tegenwoordig bijna standaard dat mensen zeggen; “druk”. Druk is een beetje een modewoord geworden. Ik moet eerlijk bekennen dat ik daar ook wel een handje van heb, maar de laatste weken probeer ik het mezelf een beetje af te leren. Je hebt het zo druk als je het zelf maakt. Daarbij probeer ik ook meer stil te staan bij alle leuke dingen die ik doe, in plaats van in de waan van de dag te leven en zo de maanden voorbij zie schuiven. En dat leek me dus een leuke nieuwe rubriek. Even in een notendop opsommen wat ik de afgelopen maand allemaal erg leuk vond. Geen enorme lap tekst, maar gewoon mooie herinneringen. Ik hoop dat ik jou hiermee ook kan inspireren om dit bij te bedenken en ben uiteraard ook erg benieuwd wat jij voor leuke dingen in november hebt gedaan!

Leuke dingen ♥ Mooie herinneringen

Back to Crossfit ♥ Voor het eerst fietsen op een vouwfiets ♥ Lunchen met mijn ouders bij Qunis ♥ Eerste Yoga Nidra ervaring ♥ Mijn beste vriendinnetje die zwanger is ♥ Heel veel soep eten ♥ Dagje Breda met Amanda ♥ Weekje Texel geboekt ♥ Chocolade pepernoten ♥ Borrel Crossfit AKA ♥ Hardlopen bij mijn ouders in Aalsmeer ♥ Cosmopolitan Millenial Breakfast ♥ Yin Yoga Special met OneFit ♥ Dutch Throwdown kwalificatie ♥ Lunchen met Bo ♥ Stranger Things ♥ Black Friday Shoppings ♥ Smoothie met espresso en banaan ♥ Nieuwe laptop ♥ Netflix ♥ Eten bij Lucca met vrienden  ♥

Misschien vind je deze artikelen ook leuk

Leave a Comment