Hotspots & Travel

High Tea’en bij Yoghurt Barn

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 19 januari 2014 7 Comments
yoghurt barn amsterdam
Afgelopen vrijdag was ik met Froukelien bij Yoghurt Barn op de 1e van der Helstraat, wat een feest! Wij kozen voor de high tea, wat zorgde voor 2,5 uur lang smullen en kletsen. Naast vier kleine yoghurtjes, mochten we smikkelen van broodjes met yoghurtdips, brownies, millionaire shortbread, banaan/walnoot muffins en vanille/framboos muffins.

 

Wij aten de volgende yoghurtjes: Crazy Cookies, met bastogne koek, hazelnoot crunch, kaneel en kiwi – Brownie Bango, met stukjes brownie, walnoot en mango – Merry Berry, met bosvruchten en een soort bosvruchten jam – en de Winterspecial, met pecannoot, appel/kaneel crunch, pompoenpitten en cranberries. De laatste was mijn favoriet! Nadat de yoghurtjes zo goed als op waren, probeerden we de broodjes. Dit zijn bruine en witte breekbroodjes en een rozijnenbroodje van Vlaams Broodhuys. Het rozijnenbroodje at ik lekker met roomboter, de rest met een yoghurtdip van bieslook en komkommer of bruschetta kruiden. Eigenlijk zat ik al bijna vol, maar alle zoetigheden lagen er nog! Gelukkig hadden we ruim te tijd en dronken we er lekkere vlierbessenlimonade en thee (van de Tea Bar) bij. Uiteindelijk drie glazen thee gedronken: Notendroom, Hello Sunshine en Sensai Sencha. Je begrijpt, we gingen rollend naar huis.

 

Geen tijd voor een uitgebreide high tea? Dan ga je natuurlijk alleen voor een yoghurt. Je kunt kiezen uit één van de specials of zelf een yoghurt samenstellen. Dit kan met zowel magere yoghurt, hangop of soyayoghurt. Alle yoghurt is biologisch en komt direct van de boer. Ik ga zeker nog een keer terug naar deze hotspot!

Yoghurt Barn Amsterdam
1e van der Helststraat 80

Yoghurt Barn Utrecht
Vinkenburgstraat 15

Misschien vind je deze artikelen ook leuk

7 Comments

Avatar
High Tea Yoghurt Barn 7 september 2019 at 21:08

Ziet er heerlijk uit :-)

Reply
Avatar
michael kors online outlet 6 juni 2015 at 11:22

michael kors outlet

Reply
Win || High tea voor 2 personen bij Yoghurt Barn - Eat.Run.Love. 4 december 2014 at 07:01

[…] je smullen van yoghurtjes, broodjes van Vlaams Broodhuys, andere zoetigheden en theetjes. Ik deed de high tea zelf eerder dit jaar met een ander vriendinnetje en raadde het iedereen aan. Deze high tea past wat […]

Reply
Avatar
Anonymous 2 februari 2014 at 11:16

Ik ga vanmiddag met m’n moeder high tea’en bij de Yoghurt Barn. Dat wordt zeker smullen zo te zien:) Groetjes Sanne

Reply
Avatar
Sharrel 19 januari 2014 at 21:14

Wauw! ziet er super lekker uit! De yoghurts klinken vooral super lekker!

x

Reply
Avatar
Jessica 19 januari 2014 at 22:34

Ja die yoghurts zijn ook echt heeeeeel lekker, als je een keer in de buurt bent, moet je zeker gaan!

Reply
Avatar
Andrea 19 januari 2014 at 20:57

Ziet er echt te gek uit!!

Reply

Leave a Comment