Persoonlijk

Hakken of sneakers?

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 13 februari 2017 2 Comments
hakken of sneakers

Deze en nog meer vragen ga ik vandaag voor jullie beantwoorden! Ik houd altijd van dit soort lijstjes, dus ik stelde er eentje voor mezelf op. Omdat ik het leuk vind om deze in te vullen, maar ook zodat jullie mij nog iets beter leren kennen!

Hakken of sneakers

Om met de eerste vraag te beginnen. Vroeger droeg ik altijd hakken, hoe hoger hoe beter. Nog steeds vind ik het prachtig, maar met de hoeveelheid die ik sport draag ik gewoon veel liever sneakers. Toch blijf ik hakken erg mooi vinden en draag ik ze voor mijn werk regelmatig. Als ik moet kiezen, ga ik voor sneakers. Maar in de praktijk draag ik het denk ik 50/50.

Pizza of patat

Pizza! For sure! I love pizza. Het liefste eet ik het elke week, maar ja, dat is niet zo’n goed idee. Als het vrijdag is, we hebben geen eten in huis en ook echt geen zin om te koken, zwicht ik makkelijk voor Pizzabakkers die bij ons om de hoek zit. Liefst maak ik nog een pizza zelf. Maar zoals gezegd, ik doe dit niet zo vaak.

hakken of sneakers

Ochtend of avond

Ik ben een ochtendmens, altijd al geweest. Als het even kan, kruip ik lekker op tijd in bed om er weer vroeg uit te gaan. De praktijk is helaas toch vaak anders. Ik ben ’s avonds nog vaak aan het werk en kijk daarna vaak nog even een serietje waardoor het zo 00.00 is als ik in bed lig. ’s Ochtends sporten vind ik heerlijk, dus idealiter lig ik om 22.30 in bed zodat ik er rond 6.30 uit kan. Dit vind ik ook helemaal niet lastig. Ok, in de winter een beetje.

Brood of salade

Ik houd heel erg van salade, mits deze goed gevuld is. Maar ik ben toch wel echt een brood eter. Op een gegeven moment had ik een fase dat ’s middags alleen nog maar salades eet. Tot ik van Kirsten het advies kreeg om toch echt meer koolhydraten te eten. Sindsdien eet ik weer (bijna) elke dag brood en I love it! Een lekker vers broodje met goed beleg, daar kan ik echt van genieten. Al eet ik ook nog heel regelmatig een salade hoor. Maar het liefst wel een goed vullende met een broodje on the side.

Hardlopen of CrossFit

Daar hoef ik momenteel niet heel lang over na te denken; CrossFit. Doe het nu een jaartje en vind het zo ontzettend tof. Ik heb in november mijn abonnement omgezet naar een onbeperkt abonnement en probeer nu 5x per week te trainen. Dat houdt in dat hardlopen op een wat lager pitje staat, maar ik vind het niet erg. Vanaf maart wil ik het hardlopen weer een beetje gaan oppakken. Dan wil ik wat leuke wedstrijdjes (zoals Zandvoort Circuit Run) meepakken. Ik ben van plan om heel gericht te gaan trainen omdat ik in het najaar een 1/4 triathlon wil doen. Dat betekent dus dat ik me ga focussen op korte afstanden in combinatie met krachttrainen. De lange races laat ik aan Manon over :) Ik weet ook dat veel van jullie het jammer vinden dat ik minder hardloop en minder over hardlopen schrijf, maar dat gaat een beetje hand in hand met de verandering van mijn interesses. Eat.Run.Love. blijft een persoonlijke blog en dat houdt dus in dat ik schrijf over datgene wat me bezighoudt. En dat is op dit moment iets anders dan drie jaar geleden toen ik begon met bloggen!

hakken of sneakers

Uit eten of thuis koken

Ondanks dat ik echt enorm van uit eten gaan houd, kies ik toch voor thuis koken. Regelmatig vind ik het tegenvallen als ik uit eten ga en denk ik: dat had ik beter zelf kunnen doen. Natuurlijk zijn daar een aantal uitzonderingen op. Momenteel kies ik er voor om vooral uit eten te gaan als ik echt zeker weten dat het een fantastische avond qua eten wordt. Natuurlijk eet ik wel eens een hapje buiten de deur met vriendinnen, maar heel eerlijk; thuis koken vind ik net zo leuk en lekker.

TV kijken of lezen

Ik ben niet zo’n TV kijker. Ik zou de TV ook niet missen als hij weg is. Alhoewel, series kijken vind ik dan wel weer heel erg leuk. Is dat ook TV kijken?¬†Als ik moet kiezen ga ik toch voor lezen. Van lezen kom ik lekker tot rust. Als ik druk ben in mijn hoofd, vind ik het heerlijk om met een boek in bed te kruipen en zo weg te zakken in een diepe slaap.

Zoet of hartig

Hier hoef ik niet lang over na te denken, zoet! Je kunt me wakker maken voor chocolade in welke vorm dan ook, terwijl ik van een zak chips of bittergarnituur echt niet wakker lig. Ik ben ook zo iemand die in de bioscoop of op een verjaardag het liefst M&M’s eet.

hakken of sneakers

Slapen of dansen

Het zal je niet verbazen, maar slapen vind ik toch echt wat leuker en fijner dan dansen. Dat moet ook wel, anders houd ik mijn actieve leven met een fulltime baan, blog, sporten en vriendinnen niet vol. Vaak vragen mensen hoe ik dat toch doe zoveel dingen. Nou, omdat ik vrijwel niet uit ga dus. Ik duik op vrijdagavond om 00.00 in mijn bed om er op zaterdag rond een uur of 8.30 weer fris en fruitig uit te rollen. Als ik op stap ben geweest (wat ik echt wel eens doe), ben ik de dag er na niks waard. En eigenlijk vind ik dat gewoon heel erg zonde. Ook hier geldt dus, ik moet echt met leuke mensen naar een leuk feestje gaan wil ik er geld en tijd aan besteden. Suf? Misschien wel. Maar ik word gewoon heel erg blij van deze manier van leven en mijn vriendinnen zie ik genoeg met koffie, lunch, eet en borrel dates.

New York of Londen

Oef, dit vind ik een hele lastige. Ik vind allebei echt te gek. Maar als ik echt moet kiezen, ga ik toch voor New York. Die stad heeft iets magisch en leeft voor mij echt. Ben er inmiddels twee keer geweest, maar zou heel graag nog een keer gaan!

Misschien vind je deze artikelen ook leuk

2 Comments

Avatar
Bianca 13 februari 2017 at 21:17

Zeker leuk om te lezen

Reply
Avatar
Britt 13 februari 2017 at 11:08

Leuk artikel om te lezen en om je zo ook een beetje beter te leren kennen!

Reply

Leave a Comment