Lifestyle

#goals 2018 van Amanda

posted by Amanda 9 januari 2018 1 Comment
goals 2018

♥ Gastblog door Amanda ♥

Hi! Ik ben Amanda en ik woon in Den Haag. Hier werk ik fulltime voor een agentschap. In mijn vrije uurtjes doe ik graag aan krachttraining, ontdek ik nieuwe hotspots en probeer ik zoveel mogelijk te relaxen. Dat zijn ook precies de thema’s waarover ik voor Eat.Run.Love. ga schrijven: sport, eten en ontspanning. Dagelijkse updates vind je op mijn persoonlijke Instagram account Leuk als je me volgt!

#goals 2018

Het is 2018! Heel cliché maar ook ik kan niet geloven dat er alweer een nieuw jaar is aangebroken. De #bestofnine op Instagram inspireerde mij om terug te blikken op 2017 en te bedenken wat ik graag wil doorzetten het komende jaar. Lees je mee?

Travel

Ik deed in februari een staycation in Amsterdam, vloog naar Stockholm in april, bezocht Valencia in september en eindigde met Kopenhagen in oktober. En dat was heerlijk kan ik je vertellen! Gewoon lekker op je eigen tempo door de stad wandelen, cultuur snuiven en natuurlijk hotspots ontdekken. Of nou ja, ontdekken is het niet helemaal. Ik ben gek op hipster tentjes en het eten moet lekker zijn. Op een citytrip streep ik daarom vrijwel altijd een op voorhand gemaakt hotspot lijstje af. Gotta love Instagram ;-)

Note to self: nieuwe steden bezoeken in 2018. Tips, iemand?

goals 2018

Sport

Daar waar ik een aantal jaar geleden nog nooit van termen zoals deadlift en hip thrust had gehoord, zijn we nu dikke vriendjes. Ik leerde om met zelfvertrouwen als een van de weinige vrouwen in het krachthonk te staan en de progressie in de spiegel was de kers op de taart.

Mijn uitdaging voor 2018? Hardlopen! Het lijkt me heerlijk om waar en wanneer je wilt een stuk te kunnen rennen. Binnenkort maar eens op zoek naar goede hardloopschoenen.

Good to know: je moet niet bewegen, je mag bewegen. Beschouw een gezond lichaam dan ook als cadeautje en vind een sport die bij je past. Pas dan ga je er echt plezier van hebben.

goals 2018

Ontspanning

Boeken staan met name voor de sier in mijn boekenkast. En da’s zonde. Want juist wanneer ik de tijd neem om een boek te lezen, kan ik ontspannen. Net als wat stretch oefeningen voor het slapengaan, yoga of een massage. Yes, dat wil ik meer doen in 2018. Wat doen jullie om te ontspannen?

Genieten

Wat natuurlijk ook niet mag ontbreken op mijn lijstje is genieten. Genieten van de kleine en grote dingen in het leven. Van mensen, eten en m’n omgeving. Ik ben vrij optimistisch ingesteld en kan me dan ook ergeren aan mensen die al snel gefrustreerd zijn. Gefrustreerd van een rood stoplicht, van iemand die traag loopt of als het regent. Laten we gezamenlijk wat positiever in het leven staan, volgens mij scheelt dat een hoop onnodig gezeur.

goals 2018

Heb jij al nagedacht over het komende jaar? Wat je doelen ook zijn, ik wens je een heel fijn 2018 toe. Cheers!

Misschien vind je deze artikelen ook leuk

1 Comment

Avatar
Lau 9 januari 2018 at 07:28

Leuk geschreven! Vooral dat positieve is heel herkenbaar. Ik ben standaard vrolijk, maar dat is stiekem soms best lastig met wat taaie mensen in je omgeving! Eens kijken of ik hen nog een goed doel kan aanraden… ;-)

Reply

Leave a Comment