Lifestyle

Inspiratie: Gigi Hadid voor Reebok

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 18 maart 2017 1 Comment
gigi hadid reebok

Er zijn een paar vrouwen waar ik naar kan blijven kijken, zo mooi vind ik ze. Ken je dat? Voor mij is Gigi Hadid er daar één van. Pas 21 jaar, maar nu al een fantastische carrière, prachtig haar, perfect gezicht en om over haar lichaam maar niet te spreken. En daar dacht Reebok precies hetzelfde over.

Gigi is één van Reebok’s #PerfectNever ambassadeurs en is het gezicht van hun nieuwste campagne. Reebok heeft Gigi geïnterviewd in een mini interview met “dit of dat” dilemma’s. Ze laat zien dat er geen vaste regels zijn wat betreft fit blijven en er stijlvol uit zien. Ze geeft zelf aan dat ze zelf ook nooit perfect is (ja, ja), maar zij kan het zeggen. Ik vind het zo heerlijk om dit videootje te bekijken.

Zo onthult Gigi dat ze niet kan dansen, dat ze de treadmill haat, kiest voor burpees, heel graag abs (maar ook een goede billen) wil, stretcht, dan zweet en dan weer stretcht. Daarnaast kiest ze overduidelijk voor een laidback stijltje, love her!

De korte video bekijk je hier. De items die Gigi draagt, shop je hier. Heb sinds kort ook Reebok Classic Club C en ben echt verliefd op deze simpele witte gympies! Tot zover deze girl-crush ;) Wat vinden jullie van Gigi?

gigi hadid reebok

gigi hadid reebok

gigi hadid reebok

Misschien vind je deze artikelen ook leuk

1 Comment

Avatar
Britt 18 maart 2017 at 09:56

Ik vind haar echt een topvrouw. Ik ben ook superenthousiast over de samenwerking!

Reply

Leave a Comment