Persoonlijk

Favorieten van juni 2018

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 3 juli 2018 2 Comments
favorieten van juni

De maanden vliegen voorbij zonder dat ik er erg in heb. Ik doe zoveel leuke dingen zonder dat ik er echt bij stil sta. Regelmatig scroll ik door mijn foto’s en dan denk ik; oh jaaaa dat was ook leuk. En dat was leuk. En dat was leuk. Terwijl als ik er niet bij stil sta ik soms alleen maar kan denken aan de dingen die minder leuk waren. Daarom schrijf ik bijzondere momenten of dagen nu op voor mezelf. Deze momenten vind ik ook leuk om met jullie te delen. Dan kunnen jullie op een andere manier dan alleen via mijn dagboekjes een blik in mijn leven werpen. Altijd leuk toch? Ik zal proberen elke maand mijn favorieten te delen, aan de hand van een lijstje. Mocht jij nog dingen hebben die je graag wilt weten; laat het weten dan kan ik deze misschien toevoegen aan mijn lijstje :)

Favo moment

De dag dat mijn beste vriendinnetje beviel van haar kleine meisje en ik haar een weekje later mocht vast houden. Mijn vriendinnetje is continu zo aan het stralen en ik vind het zo bijzonder. Een klein mensje op de wereld zetten en daar alles voor opzij zetten alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Ik heb kinderen altijd al leuk gevonden, maar dat nu ook mijn eigen vriendinnetjes zwanger zijn en bevallen vind ik toch wel heel bijzonder!

Favo activiteit

Een open water zwemclinic met Women’s Health, Rude Health en Suzanne. Op Instagram zag ik het oproepje van Suzanne voorbij komen en ik dacht gelijk; yes, daar schrijf ik me voor in. Ik heb sinds de Barcelona Triathlon 0 keer gezwommen. Nul keer! Omdat ik nog steeds van plan ben een triathlon te doen dit jaar, vond ik dit een mooie stok achter de deur om het water weer in te duiken. Ik ervaar een hoge drempel om te gaan zwemmen, dus ik ging met lichte tegenzin naar de clinic. Maar het was zo leuk! En helemaal niet vervelend. En stiekem kon ik nog best goed zwemmen. Ik heb me daarna direct ingeschreven voor een korte borstcrawl cursus van 4 weken om weer even de techniek op te frissen. Deze begint deze week en ik heb er eigenlijk best wel zin in!

favorieten van juni

Favo weekend

Berlijn natuurlijk! Ik ging vrij spontaan met Amanda een weekendje naar Berlijn. En dat was zó leuk! We hebben vooral heel veel geslenterd en gegeten. We liepen van hotspot naar hotspot en aten overal zo lekker. Daarnaast hebben we hele toffe murals gespot en heb ik uiteraard nog even een crossfit lesje meegepakt in Berlijn. Overigens staat afgelopen weekend op een hele goede tweede plaats. Het was zulk mooi weer dat ik mezelf besloot een weekendje vrij te geven. Vrijdag ging ik – in mijn eentje! – naar het strand en de rest van het weekend bracht ik bij mijn ouders in de tuin door. Boekje erbij en ontspannen maar.

favorieten van juni

Favo training

Angie! Voor de crossfit liefhebbers een bekende workout. Voor de niet-crossfitters: dit is een zogenaamde hero workout en deze staan bekend als vrij heftige workouts. Angie bestaat uit 100 pull ups, 100 push ups, 100 sit ups en 100 squats. In deze volgorde. RX betekent dat je hem ‘as prescribed’ doet; zonder hulpmiddelen zoals pull ups met een bandje of push ups op je knieën. En ik deed hem RX. Zo super trots op mezelf. Gewoon 100 pull ups! En het mooie is, ik had daarna amper spierpijn.

favorieten van juni

Favo product

Minder leuk na Angie; mijn opengescheurde handen. Auw. Gelukkig is daar Ripfix. Een topproduct voor als je veel aan Crossfit doet. Ripfix smeer je op open blaren en daardoor geneest het sneller en mooier. Je kunt het online bestellen en ik kan het iedereen aanraden. Crossfit krijg je helaas niet persé mooie handen van, maar Ripfix geneest het wel sneller.

Favo maaltijd

Oei, dit vind ik wel een lastige. Ik eet zo vaak heel erg lekker. In Berlijn hebben we elke dag zó lekker gegeten! Mijn favorieten waren Benedict, Le Bon en Hummus & Friends. Ik kan niet kiezen. Mag ik deze maand een gedeelde eerste plaats hebben? Ik probeer volgende maand concreter te zijn!

favorieten van juni

Favo foto

Weer Berlijn! Ik kan er niks aan doen. We deden een fietstocht langs verschillende murals en kwamen onder andere onderstaande tegen. Amanda zei direct dat ik perfect matchte met de mural en bovendien vind ik schommelen echt fantastisch. Dan komt er een klein kind in mij naar boven.

favorieten van juni

Misschien vind je deze artikelen ook leuk

2 Comments

Avatar
Tember 5 juli 2018 at 09:12

Oh dit is echt een vrolijk artikel en ik krijg helemaal zin om naar Berlijn te gaan. Hopelijk over iets meer dan een jaar de marathon lopen daar :)

Reply
Jessica - Eat.Run.Love.
Jessica - Eat.Run.Love. 8 juli 2018 at 22:04

Wat tof als je in Berlijn de marathon gaat lopen! Lijkt me te gek :)

Reply

Leave a Comment