Gezondheid

Energieniveau van mij en mijn lezeressen

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 26 september 2018 0 comments
Energieniveau

De zomer lijkt nu echt afgelopen te zijn. Ik kijk terug op een mooie zomer waar ik echt van heb genoten, maar ik heb ook lopen piekeren over een aantal veranderingen op mijn werk. Grappig genoeg daagde Supradyn mij en een aantal lezeressen precies deze periode uit om onze mood en energieniveau bij te houden. Voelde(n) ik (we) ons blij, neutraal of somber? In deze blog kun je lezen hoe het met mij gaat, maar ook hoe een aantal lezeressen zich voelden in de maand juli.

Hoe het met mij gaat

Ik kan me niet herinneren wanneer het voor het laatst zo’n mooie zomer was, dus nu het zover was en ik de mogelijkheid had besloot ik optimaal te genieten. Ik heb vaker dan ooit mijn bikini aangetrokken en heb genoten van het weer op het strand, in het park en vanaf een boot. Met de nodige, lekkere versnaperingen. De afgelopen maanden heb ik de weegschaal los gelaten en vooral genoten van alle lekkere dingen die voorbij kwamen. Iets teveel ijsjes, drankjes en bbq’s als je het mij vraagt. Dat had wel iets minder gekund.

Het warme weer zorgde er daarnaast voor dat ik wat moeite had met slapen, ik maakte veel kortere nachten dan normaal waardoor ik me ook wel wat vermoeid voelde in de zomer. Dat er op mijn werk een aantal veranderingen doorgevoerd werden zorgde ook niet echt voor meer rust in mijn hoofd. Ik heb de afgelopen tijd dan ook veel gepiekerd, maar gelukkig zorgde alle leuke sociale activiteiten voor afleiding. Als ik terug kijk op de maand juli heb ik 21 keer een ‘blije’ dag genoteerd, 7 keer een ‘neutrale’ dag en 3 keer een ‘sombere’ dag, deze dagen zat ik echt niet lekker in mijn vel.

Voedingssupplement ter ondersteuning van het energieniveau

Tijdens een periode van stress gebruikt je lichaam meer vitaminen en mineralen. Speciaal om ondersteuning te bieden in deze periode is er Supradyn Femina B Complete. De vitamines B1, B3, B5, B6, B8, B11 en B12 én het mineraal magnesium ondersteunen je concentratievermogen en je geheugen. De vitamine B2 activeert je natuurlijke energie. Magnesium helpt bij geestelijke inspanning en ondersteunt een evenwichtige gemoedstoestand. Vitamine B5 helpt bij geestelijke inspanning en draagt bij aan de normale weerstand tegen stress. Kijkende naar de afgelopen periode was het een perfect moment om Supradyn Femina B Complete te testen.

Energieniveau

Hoe het met mijn lezeressen gaat

En samen met mij mochten nog meer dames Supradyn Femina B Complete testen. Tijdens het gebruiken van Supradyn Femine B Complete werd er ook een yoga challenge gedaan en iedereen heeft lekker enthousiast meegedaan. Leuk om veel lachende smiley’s te zien en enthousiaste verhalen van iedereen te lezen. Van blije vrouwen van wie hun kindje doorsliep tot vrouwen die elke dag een yoga oefening hebben gedaan door de challenge.

Ik ben benieuwd, hoe gaat het met jou?

Energieniveau Energieniveau Energieniveau Energieniveau Energieniveau

*Deze blog is in samenwerking met Supradyn Femina B Complete tot stand gekomen.*

Misschien vind je deze artikelen ook leuk

Leave a Comment