Persoonlijk

Dagboek – lang weekend door Pasen

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 17 april 2017 0 comments
dagboek Eat Run Love

Dit was een heerlijk kort weekje voor mij! Ik had nog wat vrije uurtjes tegoed, dus was maandag- en donderdagmiddag vrij. Daarnaast was ons kantoor vrijdag gesloten, dus was ik ook toen vrij. Ik was er wel even aan toe en heb bewust in het weekend erg weinig gepland. Woensdag had ik een heel bijzonder diner in Pathé Tuschinski ter ere van het 90-jarige bestaan van Bio Vakantieoord. We aten 6 gangen in zaal 1 van Tuschinski. Hiervoor hadden ze een vloer over de stoelen gelegd. Tussen elk gerecht bekeken we diverse korte filmfragmenten. Ik vond het erg leuk! Verder was het dus een rustig weekje, maar ach die horen er ook bij :)

Vrijdag – afspraken voor Eat.Run.Love.

Vrij! Ik ben deze week het sporten weer echt lekker aan het oppakken en heb gisteren samen met Hannah één van haar beentrainingen gedaan, die voel ik wel! Toch sta ik ook vandaag weer om 9.30 in de box, gelukkig is het een workout die ik goed kan doen ondanks de spierpijn. We doen een snatch complex: 1 RM hang snatch + 1 behind the neck push jerk. Met hetzelfde gewicht doe je beide bewegingen dus. Daarna doen we nog 200 double unders met een time cap van 6 minuten. Ik ben klaar in 5.30, maar deed echt 30 seconden over de laatste 4 herhalingen. Heb mezelf voorgenomen om deze 200 du’s elke maand te doen in de hoop dat ik een keer echt goede progressie maak! Na het trainen fiets ik gelijk door naar de supermarkt om boodschappen voor het weekend in te slaan. Ik kon vanmorgen nog net een mugcake maken, maar daar was ook alles mee gezegd. Als ik thuis kom maak ik een lekkere smoothie met Ekopura Cacao (komt deze week nog op de blog).

dagboek eat run love

Ik spring snel onder de douche en eet daarna mijn lunch op. Gisteren nam ik een Door Meal mee toen ik met Hannah aan het trainen was, dus even opwarmen en ik heb een heerlijke lunch. Het is de roti tempeh, en ik vind deze maaltijd dus echt fantastisch! Na de lunch kruip ik nog even achter de computer voor ik nog twee afspraken heb; eentje met Jill & Noor van Workout Amsterdam (komen leuke dingen aan) en eentje met Esther van ASICS om even bij te kletsen. Als ik thuis kom ligt er een mooi pakketje op me te wachten, een nieuwe tight en bomberjasje van Röhnisch. I like! ’s Avonds maak ik lamsrack met gegrilde groenten uit de oven klaar. Ik heb zitten smullen! Later op de avond zetten we Homeland aan en kijken we maar liefst 4 afleveringen.

dagboek Eat Run Love

Zaterdag – Girl WOD Angie en wandelen

Een klein beetje uitslapen en daarna weer trainen! Ik maak een grote banaan eiwit pannenkoek (is dit recept, maar uit luiheid heb ik alles in één keer in de pan gegooid). Deze besmeer ik met wat pindakaas en framboosjes. Ik zie dat Angie op het programma staat: 100 pull-ups (ring rows in mijn geval), 100 push ups, 100 sit ups en 100 squats. Dat is een pittige! Na de WOD klets ik nog wat na en ga ik op de terugweg nog even langs de Turkse groenteboer. Ik ga voor het eerst van mijn leven halloumi grillen en ik vind het een groot succes. De salade met avocado, halloumi en granaatappel komt nog online!

dagboek Eat Run Love

Voor één van de paasgerechten die ik ga maken heb ik citroen extract nodig en ik zie online dat dat verkrijgbaar is bij Dille & Kamille, ik besluit erheen te wandelen. Het is een half uurtje wandelen en onderweg stoppen we nog even bij Etos en Hema. Ik doe dat wel vaker op zaterdag en vind dat heerlijk, wandelen is goed voor je en met een doel helemaal niet zo erg! De rest van de dag ben ik een beetje aan het rommelen in huis en lig ik op de bank, ben zo moe ineens. Ik eet nog 4 rijstwafels met appelstroop (een nieuwe verslaving) en ’s avonds eten we één van mijn favo salades: spinazie falafel met een salade. Na het eten zet ik nog een artikel klaar voor Eat.Run.Love. en kijken we nog een aflevering van The Americans, maar ik stort rond 22.00 echt in. Ik besluit maar gewoon lekker naar bed te gaan.

dagboek Eat Run Love

Zondag – helemaal niks

Pas om half 10 word ik wakker en dat is echt een unicum voor mij! Ik heb dus bijna klokje rond geslapen. Eigenlijk was ik van plan om naar yoga te gaan, maar had deze les gisteravond al afgezegd en daar ben ik heel blij om. Ik heb echt zin om de hele dag in mijn joggingpak rond te lopen en een beetje rustig aan te doen. En dat doe ik dus ook. Normaal gesproken word ik heel onrustig als ik de hele dag niks te doen heb, maar op de één of andere manier geeft het me vandaag echt rust. En die heb ik nodig blijkbaar.

dagboek Eat Run Love

Ik werk wat email weg, werk aan mijn blog, bak een enorme stapel pannenkoeken, citroencake en granola, vouw de was op, poot wat plantjes op mijn balkon, lees tijdschriften op de bank. Dat soort dingen. Zo fijn! Tussendoor eet ik uiteraard; onbijt met pannenkoeken, lunch met broodjes en een restje falafel, een plakje citroencake om te proeven, een bakje rauwkost en tonijnburgers. ’s Avonds kijken we verder met The Americans en ben ik opgeladen om de nieuwe week weer te starten!

dagboek Eat Run Love

Misschien vind je deze artikelen ook leuk

Leave a Comment