Persoonlijk

Dagboek – allemaal events

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 27 november 2017 0 comments
dagboek van een blogger

De afgelopen weken zat ik er qua sporten weer helemaal lekker in, deze week deed ik weer even een stapje terug. Ik had gewoon even geen zin om zes keer te trainen, dus trainde lekker drie keer. Verder had ik allemaal leuke evenementen op de planning staan, zowel van van mijn werk als blog. Lees snel mee wat ik deze week allemaal beleefde! Trouwens, mijn foto’s zijn een beetje belabberd, maar dat donkere weer werkt echt niet mee… Vandaar ook dat het iets minder foto’s zijn dan dat ik normaal gesproken deel.

Donderdag – millenials onbijt

Voor mijn werk ben ik uitgenodigd door Cosmopolitan voor een millenials ontbijt. De locatie ziet er top uit en het is een erg interessante ochtend. Zowel bruikbaar voor werk als voor privé :) Ik heb ’s ochtends thuis wel al wat kwark gegeten, maar eet tijdens het ontbijt nog een broodje met hummus en een plak bananenbrood. Rond een uur of  13.00 ben ik op kantoor en ondanks dat ik niet echt heel veel trek heb, ga ik toch even mee lunchen. Ik ben bang dat ik ’s middags anders een snaai aanval krijg. Ik eet twee boterhammen met kerriesalade en kipfilet.

dagboek van een blogger

Tegen het einde van de middag eet ik nog twee rijstwafels met pompoenhummus en cherrytomaatjes. Om half 7 ben ik bij YogaFest Studio. OneFit heeft in samenwerking met YogaFest Studio een Yin Yoga Gratitude special ontwikkeld omdat het Thanksgiving is en ik mag twee volgers meenemen. Super leuk, want Yin Yoga én YogaFest zijn momenteel favoriet. Bij aankomst drinken we een Tumeric Latte en daarna gaan we een uurtje rekken en strekken. Als ik thuis kom heeft mijn vriend rendang gemaakt. Het was de eerste keer, dus nog niet helemaal perfect, maar dat gaat de volgende keer wel komen! Geen foto, want mijn batterij was leeg…

dagboek van een blogger

Vrijdag – broodje kroket en frietjes

De bedoeling is om te gaan trainen, maar ik slaap gewoon door de wekker heen. Gebeurt niet heel vaak, maar schijnbaar had ik het nodig… Deze vrijdag is niet zo spannend. Ik start de dag met havermout, banaan, kurkuma, kaneel en rood fruit en eindig de dag met een broodje kroket, frietjes en salade. Tussendoor eet ik nog twee mandarijnen, chocolade pepernoten, een krentenbol en ik lunch met … tja, wat eigenlijk? Ik weet het niet meer. Ik heb er ook geen foto’s van genomen, zo niet spannend was het. ’s Avonds plof ik op de bank voor Stranger Things, onze nieuwe Netflix verslaving!

dagboek van een blogger

Zaterdag – Dutch Throwdown

Ik heb me ingeschreven voor de Dutch Throwdown en vandaag is de eerste kwalificatie workout. De Dutch Throwdown is voor al niet-elite Crossfitters. Een wedstrijd voor recreatieve sporters. Super leuk en ik heb er veel zin in. Ik heb me ingeschreven voor de Advanced categorie. Bij ons in de box vindt de WOD plaats tussen 11.30-13.30. Ik ontbijt met havermout, banaan, dadels en pindakaas. Mijn favo havermout ontbijtje! Daarna ga ik het huis opruimen, ook nodig. Ik krijg nog twee leuke pakketjes: nieuwe granola van OOT en een HelloFresh box (die ik overigens zelf heb besteld). Rond een uur of 11.00 ga ik naar de box en als ik daar ben eet ik een plakje zelfgemaakte bananenbrood.

dagboek van een blogger

De workout is echt hels, ik heb na de inspanning enorm trillende spieren en een zere keel. Ondanks dat ik echt kapot ben gegaan, baal ik een beetje van mijn tijd. Ik had verwacht dat ik sneller zou zijn en heb de WOD achteraf gezien niet zo handig ingedeeld. Misschien ga ik hem deze week wel nog een keer doen om mijn tijd te verbeteren. Na de workout fiets ik naar Hendrix waar ik heb afgesproken met Bo om te lunchen. We lunchen een heerlijk broodje met kippendijfilet en smashed avocado, maar wat is de bediening slecht. Zelden zo slecht gehad, voor mij een reden om niet meer terug te gaan. Na de gezellig lunch doe ik nog even wat boodschapjes. ’s Avonds eten we de Hello Fresh maaltijd; een Indonesische roerbakschotel. Super lekker, ik zal het recept nog even met jullie delen! Na het eten is het weer tijd voor Stranger Things onder het genot van een bakje kwark met blauwe bessen.

dagboek van een blogger

Misschien vind je deze artikelen ook leuk

Leave a Comment