Hotspots & Travel

Bertmans | Rotterdam

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 28 april 2018 0 comments
bertmans rotterdam

Gisteren had ik afgesproken met Zanna in Rotterdam. Na een vraag op Instagram voor lunchtips zijn we naar Bertmans gegaan. Een hotspot die ik al vaak op Instagram voorbij had zien komen. We zijn naar de locatie in Noord gegaan, aan de Zaagmolenkade. Helaas konden we niet buiten zitten, maar de locatie aan het water maakt het dat het een hele relaxte plek is om te zitten.

Over Bertmans

Bertmans vindt – zoals ze het zelf zeggen – fijn om voor iedereen goed te kunnen koken. Daarom hebben ze veel opties voor mensen die vega(n) zijn of een een allergie hebben. Dit staat ook heel duidelijk aangegeven op de menukaart. Ze hebben een grote passie voor de gezonde keuken, dus je ziet op de kaart ook met name gezonde gerechten staan. Het uitgangspunt is om altijd verrassende, voedzame gerechten te koken.

bertmans rotterdam

De menukaart

Je kunt de hele dag door terecht bij Bertmans terecht voor ontbijt, lunch, borrel en diner. Ze hebben een aantal voor de hand liggende gerechtjes zoals muesli, pannenkoekjes en spelttoast met avocado. Maar ook aan deze gerechtjes worden een bijzondere twist gegeven bijvoorbeeld door kokosyoghurt te gebruiken, cashew cream of gember lente-ui dressing toe te voegen. Maar ze hebben vooral ook veel gerechtjes die je niet standaard ziet op een menukaart: een brunch platter, zoete aardappel rösti en kimchi rijst bijvoorbeeld.

Ik vond het lastig om te kiezen maar ben uiteindelijk voor zoete aardappel rösti met een extra gepocheerd eitje gegaan. Een goede keuze! Ik wil hier zeker nog een keertje naar toe!

Bertmans
Zaagmolenkade 15 / Karel Doormanstraat 292
Rotterdam
Website: Bertmans.nl

bertmans rotterdam

Foto 2 & 3 via Bertmans

Misschien vind je deze artikelen ook leuk

Leave a Comment