Hotspots & Travel

Bedford – Stuyvesant || Amsterdam-Oost

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 5 december 2013 1 Comment
Bedford Stuyvesant amsterdam
 
Gisteren was ik met vriendinnetje Froukelien bij Bedford-Stuyvesant in de Javastraat. Deze ‘American Coffee Bar’ is afgelopen zondag geopend en aangezien dit praktisch tegenover haar huis is, moesten we er even koffie drinken natuurlijk! 
 
Er hing een goede sfeer en het is een heerlijke plek om koffie te drinken en een beetje te werken. Want daar is Bedfort-Stuyvesant uitermate geschikt voor, er zijn voldoende stopcontacten om je notebook op te laten. Ook als je kindjes hebt, is dit een ideale plek. Zij kunnen zich vermaken in de kinderhoek en jij bent lekker koffie aan het drinken. 
 
Ik probeerde een thee met een kaneelstokje, citroen en verse jus d’orange. Een hele aparte, zure smaak, maar wel een aanrader. Daarna namen we nog een groene smoothie en groentesap die beiden erg lekker waren. Sowieso is de hele kaart ‘gezond’ met verse soepjes, gezonde sandwiches met bijv. notenpasta, avocado en spinazie, salades, sapjes en smoothies. 
 
Een leuk achtergrondweetje: Bedford – Stuyvesant is een wijk in het New Yorkse Brooklyn die lijkt op de Indische Buurt in Amsterdam. De eigenaren willen de ambiance die in deze wijk te vinden is naar Amsterdam halen en dat is ze goed gelukt vind ik! 
 
Mocht je in de buurt zijn, ga dan zeker even langs op de Javastraat 55. 
 
 
 

Misschien vind je deze artikelen ook leuk

1 Comment

Avatar
Froukelien 5 december 2013 at 09:24

Jaaa leuk leuk! Echt een aanwinst voor de buurt!

Reply

Leave a Comment