Broodjes, Wraps & OmeletDinerEatReceptenVis

Wraps met pittige garnalen en avocado

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 19 april 2015 0 comments
wraps gamba

Het is echt al heel lang geleden dat ik een recept voor wraps heb gedeeld, terwijl ik ze stiekem toch best vaak eet. Ik heb er nog eentje op de planning staan die echt heel erg lekker is, maar nu eerst eentje met gamba’s. Misschien niet de meest voor de hand liggende keuze voor een wrap, maar echt superlekker!

Voor 2 à 3 personen (6 wraps)

  • 250 gram gamba’s
  • 1 ui
  • 1 teen knoflook
  • 2 tl korianderpoeder
  • 1 tl paprikapoeder
  • 2 avocado’s
  • sap van 1/2 citroen
  • 8 gram koriander
  • 2 tomaten
  • 1/3 komkommer
  • veldsla
  • zure room
  • meergranen tortilla’s
  • peper & zout

Snijd als eerste de avocado in klein stukjes, knijp de halve citroen hier bovenuit, knip de koriander fijn en voeg peper en zout toe. Prak het net als ik wat fijner, of roer gewoon door waardoor je blokjes houdt.

Snijd de tomaten en komkommer in hele kleine blokjes en doe samen in een schaaltje.

Fruit de kleingesneden ui en knoflook zachtjes tot deze glazig beginnen te zien. Voeg dan de paprikapoeder en korianderpoeder toe en roer goed. Voeg als laatste de gamba’s toe en laat ze in een minuut of 4 gaar worden.

Doe wat zure room op de wraps, vervolgens de avocado, sla, tomaat/komkommer en als laatste de gamba’s. Smullen maar!

wraps gamba

Leave a Comment