Feiten & FabelsFood

Win een maand lang Vita Coco

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 21 augustus 2014 50 Comments
vita coco hardlopers

De titel zegt eigenlijk al genoeg, dus lees snel verder als je getriggerd bent! Nu de zomer aan zijn einde komt (net als iedereen hoop ik overigens nog wel een soort nazomer in september) staan er weer veel hardloop events voor de deur. In september en oktober kun je vrijwel elke week wel een hardloopwedstrijd lopen. Zelf heb ik ook weer erg veel zin om mee te doen aan events; o.a. de Dam tot Damloop, mini triathlon in Amsterdamse Bos (daarover later meer) en de halve marathon van Amsterdam staan op mijn planning. Maar ik ben ook nog op zoek naar een aantal leuke 10km wedstrijden, dus als je er eentje weet, laat het ook vooral weten!

Al vaker schreef ik hoe belangrijk het is om je lichaam voldoende te hydrateren. Eigenlijk niet alleen tijdens het sporten, maar gedurende de hele dag. Vita Coco is 100% natuurlijk kokoswater, vetvrij, hydraterend en zit vol voedingstoffen, kalium en elektrolyten (mineralen). En dus ideaal om te drinken tijdens of na het sporten. Persoonlijk vind ik het erg lekker om het na het sporten te drinken verwerkt in een smoothie, maar veel mensen drinken het ook tijdens het sporten, bijv. aangelengd met water.

Vita Coco winactie

En nu komt het leuke nieuws, ik mag een maand lang Vita Coco weggeven. Dit betekent dat je maar liefst 30 pakjes van 330ml ontvangt, een perfecte aanvulling in jouw trainings- en voedingschema als je het mij vraagt. Wat moet je doen om dit pakket te kunnen winnen? Like Eat.Run.Love. en Vita Coco op Facebook en laat hieronder in een comment weten waar je op dit moment voor aan het trainen bent en Vita Coco dus wel goed van pas zou komen!

Deze actie is afgelopen. De winnares (getrokken via Random.org) is Edmée Hellendoorn! Er is inmiddels contact opgenomen met Edmée. Gefeliciteerd! 

Misschien vind je deze artikelen ook leuk

50 Comments

Avatar
Noeska 3 september 2014 at 23:43

He super topper!!
Wat leuk om Vita Coco hier voorbij te zien komen. Wij trainen natuurlijk voor de triatlon op de Amsterdamse Bosbaan :-) maar nog veel leuker vind ik het om Vita Coco mee te nemen naar Barcelonaaa voor tijdens de Garmin Olympische triatlon!! 5 oktober is het zo ver en ga ik er voor! We hebben nog een startplekje over, doe je mee ;-)

Reply
Jessica
Jessica 4 september 2014 at 13:30

Aaaah dat was zeker leuk geweest! Alleen gaf Random.org toch echt wat anders aan… Weekend van de 5de ben ik zelf een weekendje weg. Anders had ik het zeker ECHT te gek gevonden!!!

Reply
Avatar
Debbie Ruesen 3 september 2014 at 10:01

Jaa ik doe graag mee aan deze actie!
Ik ben al een tijdje bezig met gezonder eten en daarbij drink ik eigenlijk alleen maar water en thee. Nu heb ik soms enorme ‘trek’ in een lekker sapje!!! Dan kan ik me bijna niet inhouden om zon pak vruchtensap vol met suikers uit t schap te makken van de supermarkt. Of een koud blikje cola waar nog zon druppeltje vocht van naar beneden druipt (zie je het voor je?;) zeker na een rondje hardlopen heb ik deze fantasieën ;) hahah! Dus dan zouden deze pakjes een uitkomst voor mij zijn. Ook krijg ik er een heerlijk vakantie gevoel van. Perfecte beloning voor me na het hardlopen dus.

Reply
Avatar
Jacoba Hoekstra 3 september 2014 at 09:57

Super leuke winactie!
Ik wil weer gaan hardlopen & ben al weer bezig in de sportschool (:

Reply
Avatar
Esther 3 september 2014 at 09:41

Doe ook graag mee! Ben na een paar ‘slechte’ weken weer begonnen met gezond eten, maken van sapjes en kan na een blessure eindelijk weer beginnen met hardlopen. Vita Coco zou dus ook erg van pas komen :) Zit nu na te denken over een triathlon, dus super leuk om jouw ervaringen te lezen!

Reply
Avatar
Annemieke 3 september 2014 at 08:53

Oeh, count me in! Ik ben in training voor de Bruggenloop in december. Het idee is om dan qua afstand (weer) een halve marathon te kunnen lopen, dus komende maanden gaan de km’s opgebouwd worden en komt een voorraad Vita Coco goed van pas. :-)

Reply
Avatar
Ilse 3 september 2014 at 08:50

Oh! Het zou helemaal geweldig zijn moest ik deze wedstrijd winnen! Ik ben namelijk van België en een goede 2 maand op zoek naar cocos water, maar het is hier dus nergens te vinden! Verschrikkelijk :(. Momenteel ben ik aan het trainen voor race against the nature, dit is een 10km hindernissenloop, wat veel looptrainingen maar ook kracht trainingen vraagt (bootcamp, fitness, ntc workouts). Alles samengevat, ik kan het cocos water zeker gebruiken! It would be my lucky day!

Groetjes

Reply
Avatar
Renate Kock 31 augustus 2014 at 19:20

De dam tot damloop staat op het programma, al is het nog even afwachten of ik dan weer kan lopen, vanwege een blessure. Maar omdat aan herstel werken ook energie kost zou ik graag de Vita Coco winnen!

Reply
Avatar
Rquia Bouhamda 31 augustus 2014 at 10:59

Ik ben aan het trainen voor mezelf. Ben 3 jaar geleden 20 kilo afgevallen. Ik voelde me beter dan ooit. Het afgelopen jaar was ik aan het terugvallen. Ik keek in de spiegel en dacht aan de belofte die ik mezelf 3 geleden maakte en dat was NOOIT MEER! Dus nu ben ik weer begonnen om mezelf aan deze belofte te houden. Ik las dat ik met cocowater lekkere gezonde smoothies kan maken, dus dit zou een perfecte aanvulling zijn op mijn weg naar weer gezond leven en eten.

Reply
Wat kun je het beste eten voor een wedstrijd? - RUNNERS HIGH 29 augustus 2014 at 12:04

[…] en vol voedinstoffen, kalium en elektrolyten (mineralen). En het leuk is dat ik nu op mijn blog een maandvoorraad Vita Coco weggeef, meedoen kan t/m 5 september dus laat zeker een reactie achter om kans te […]

Reply
Avatar
Maartje van Rossem 27 augustus 2014 at 23:42

Leuke actie!! Kokoswater lijkt me heerlijk! Ik ben aan het trainen voor de Dam tot Dam, en kan wel een steuntje in de rug gebruiken ;-)

Reply
Avatar
Eveline Terwindt 26 augustus 2014 at 17:27

Wow, wat een leuke actie, ik doe mee!

Ik ben zelf een fanatiek hardloopfanaat en daarnaast train ik nu mijn spieren met yoga en zwemmen. De grootste uitdaging is dat ik vanaf 1 september weer ga beginnen met hockeyen. Duurloop conditie is heeel anders dan interval conditie dus het verfrissende kokos water zal zeker goed van pas komen!

Misschien nog belangrijker: met iedere slok waan ik mij altijd in het prachtige en warme Azie, waar ik net een paar maanden gereisd heb. Geen betere manier om het regenachtige herstseizoen mee te starten!

Reply
Avatar
Eveline Terwindt 26 augustus 2014 at 17:23

Wat een leuke actie, ik doe graag mee! Ik volg je site sinds kort en haal er heel veel leuke tips & tricks vanaf.

Zelf ben ik een enorm hardloop, zwem en yoga fan en begin ik vanaf 1 september eindelijk weer met hockeyen. Duurloop conditie is iets heeeel anders dan interval conditie dus het kokos water zal zeker weten van pas komen!

Daarnaast .. is het heerlijk en ieder slokje waan ik mijzelf weer in Zuid oost azie. Geen betere manier om het regenachtige herstseizoen te beginnen dus kom maar op!

Reply
Fit diary #7 - Eat.Run.Love. 25 augustus 2014 at 07:11

[…] een leuke winactie online: je maakt t/m 31 augustus kans om een maandvoorraad Vita Coco te winnen. Doe jij al mee? Daarnaast stond mijn wekelijkse kickboks bootcamp weer op het programma. Ik kijk elke week weer […]

Reply
Avatar
Mandy 24 augustus 2014 at 18:16

Ik was aan het trainen voor een halve marathon, afgelopen maart, maar..een lopersknie gooide roet in het eten. Na lang niet lopen, veel fysio en heel, heel, heel langzaam opbouwen, wil ik maart 2015 stiekem toch weer voor de halve marathon gaan. Nog wel in mijn achterhoofd dat het eigenlijk nog niet kan (Gezien het heel langzaam opbouwen), maar zonder het te proberen lukt het sowieso niet..

Reply
Avatar
Edmée Hellendoorn 23 augustus 2014 at 22:18

Ik ben op dit moment aan het trainen voor de halve marathon, een half jaar geleden kon ik uberhaupt nog niet 2 minuten rennen volhouden. Ik ben aan de slag gegaan met een gezond eetpatroon en ben ook 3x in de week gaan hardlopen, het gaat nu hardstikke goed. Daarom doe ik graag mee aan deze win-actie.

Reply
Avatar
Kirsten Davidse 22 augustus 2014 at 23:57

I just love Vita Coco kokoswater

Reply
Avatar
Jenny 22 augustus 2014 at 19:27

Heerlijk kokoswater! Ik train op dit moment voor de halve marathon op Ameland! Dit wordt mijn eerste halve marathon en heb er super veel zin in! :D

Reply
Avatar
Irene 22 augustus 2014 at 18:06

September – Oktober; mijn sportmaanden vol uitdagingen! Begin september sta ik aan de start van de kwart triatlon in Weesp, twee weken later ren ik met jou en vele anderen door de IJtunnel met de Dam tot Damloop. Begin oktober komt de grootste uitdaging: een halve marathon in Breda! Veel fruit, gezonde maaltijden en een alcoholvrije periode. Top voorbereiding! Vita Coco kan me nog verder helpen met het behalen van mooie tijden.

Reply
Avatar
Anita H. 22 augustus 2014 at 01:46

Op het moment ben ik nergens voor aan het trainen. “Te warm” was een tijdje mijn excuus, maar dat klopt nu niet meer natuurlijk. Maar zo’n voorraadje Vita Coco komt natuurlijk altijd van pas. Thuis als ingredient voor smoothies; onderweg als lekker en gezond drankje.

Reply
Avatar
Kim 22 augustus 2014 at 01:30

Im training for life. A good health. Geen enkel activiteit maar voor het leven…

Reply
Avatar
Giulia Califano 21 augustus 2014 at 23:01

Kokoswater, fantastisch! Ik drink het áltijd na een run! Momenteel train ik voor een kwart marathon in september, daarna ga ik voor de 12 km in november, volgend jaar wil ik een halve marathon kunnen rennen en over 2 jaar hoop ik aan de start van de marathon van Rome te staan!

Reply
Avatar
Mariska van Ruiven 21 augustus 2014 at 23:00

Ik train voor m’n plezier en voor m’n gezondheid. Binnenkort start de zumba weer en verder veel wandelen/hardlopen/skaten/fietsen (ik hou van afwisseling).

Reply
Avatar
Yan 21 augustus 2014 at 21:44

Voor een lang en gezond leven!

Reply
Avatar
Esther 21 augustus 2014 at 18:56

Oooo wat lekker, my favourite! Ik train gedurende het hele jaar om fit en in shape te blijven, en nu een tandje hoger voor de Eindhoven Marathin op 12 oktober. Dus wat extra lekkere hydraterende drankjes kan ik wel gebruiken!

Reply
Avatar
Manon 21 augustus 2014 at 16:19

Zo’n leuke actie dit! Ik ben gek op kokoswater, zo fijn dat Vita Coco nu ook van die grote pakken heeft. Ideaal voor smoothies en thuiswerkdagen! Ik train voor mijn eerste Dam tot Damloop, hiervoor alleen 5 en 10 km wedstrijden gelopen. Nu ik wat langere afstanden loop (helemaal met deze warme zomer), vind ik het lastig tussendoor te drinken en vooraf goed te eten. Voor kortere afstanden hoef je daar niet zo’n rekening mee te houden! Deze pakjes kokoswater zou ik perfect in de bosjes kunnen verstoppen halverwege mijn run :)

Reply
Avatar
Lotte 21 augustus 2014 at 15:17

Oeeh wat een leuke actie!! Ik ben er gek op, heerlijk voor na de training en na de wedstrijd!!

Reply
Avatar
Marielle 21 augustus 2014 at 14:25

Leuk! Ik ben dol op Vita Coco en heb het standaard in de koelkast liggen. Mijn doel is de bruggenloop in december uitlopen. Tot nu toe ben ik nog niet verder gekomen dan 10k dus ik moet flink aan de bak, spannend!

Reply
Avatar
Myriam 21 augustus 2014 at 14:22

Ik ben een paar weken geleden geopereerd aan mijn knie en heb deze toen 6 weken niet mogen belasten. Na de 6 weken merkte ik een duidelijke achteruitgang in niet alleen mijn been (die nu opvallend dunner was dan zijn tweeling) maar ook in mijn algehele conditie en de rest van mijn lichaam. Ik ben nu dus hard aan het trainen om zo snel mogelijk weer te kunnen voetballen en zo fit mogelijk te zijn!

Reply
Avatar
Niels de Bruijn 21 augustus 2014 at 14:11

Op 2 november loop ik mijn eerste marathon, op Terschelling. In de training ervoor doe ik ook nog mee aan vijf leuke maar stevige obstakelruns zoals Mud Masters en Spartan Beast in Londen dus ik kan wel de nodige hydratatie gebruiken :)

Reply
Avatar
Flor terink 21 augustus 2014 at 13:44

Hoi! Ik ben sinds ongeveer een half jaar bezig met hardlopen (naast div andere sporten op de sportschool) en jan nu zo’n 8-11 km rennen. Het is te lekker, zeker ook wel het voldane gevoel achteraf, na het douchen! Ik ben van plan om vanaf oktober mee te gaan doen aan wedstrijden. Ik doe 1 a 2x per wk ook mee met de hardloopclub van onze sportschool, lekker interval trainingen enz. Over Vita Coco kan ik kort zijn: ik ben een cocos addict en nee ik wil of ga nooit in Rehab voor mijn cocos verslaving

Reply
Avatar
Tineke Commandeur 21 augustus 2014 at 12:55

Goede actie! Ik train samen met mijn 14 jarige dochter voor de 10 km eilandspolderloop in oktober! Zal ik het halen binnen het uur??? Ach als je maar lekker bezig bent!

Reply
Avatar
Eline 21 augustus 2014 at 12:41

Ik train niet voor een evenement. Ik ben bezig met 50 kilo afvallen en mag daar vanaf komende maandag weer voor gaan sporten! En daar kijk ik heel erg naar uit. Ik moet nog ruim 30 kilo en dus nog heel wat uurtjes sportend doorbrengen. Daarom doe ik graag mee!

Reply
Avatar
Demi unal 21 augustus 2014 at 12:19

Oooh wat een super gave actie! Ik ben momenteel in training voor de halve marathon van Amsterdam maar ik wil in april de hele van Rotterdam lopen. Vorig jaar liep ik de 10kmloop van de abn marathon in rotterdam en toen wist ik het zeker : volgend jaar doe ik de marathon helemaal! De trainingen vallen zwaar maar er staan een hoop 10km lopen op de planning (o.a. Harbourrun, ladiesrun leiden) en ook 15km (bruggenloop, zevenheuvelloop) ik had een keer na een duurloop een pakje vita coco gedronken en echt waar, ik voelde me weer helemaal opbloeien.. Terwijl ik anders heel de dag altijd verrot ben! Maarja ik ben ook maar een arme student hihi.. En helaas zijn die pakjes best duur. Dus bij deze hoop ik kans te maken op een maand lang “oppeppers na het hardlopen” liefs demi XO

Reply
Avatar
Marina 21 augustus 2014 at 12:07

Ik sportte altijd al 5x per week in de sportschool, krachttraining, cardio en intercal, maar ik wilde al tijden beginnen met hardlopen. De reden dat ik dit wil is omdat ik hier zoveel positieve verhalen over hoor en omdat je het altijd en overal kan doen! Ook op vakantie dus, wat voor mij een enorme plus is. Dus meteen na mijn vakantie heb ik hardlopenschoenen gekocht en ben ik begonnen met hardlopen. Mijn eerste doel is nu om 5km te rennen ik zit nu op 3,5km en daarna ga ik voor de 10km. Dus de Vita coco zou enorm van pas komen!

Reply
Avatar
Karin 21 augustus 2014 at 12:04

Hallo
Ik heb geen facebook account vanwege persoonlijke omstandigheden heb wel geprobeerd te liken, like beide heel erg

Reply
Avatar
Karin 21 augustus 2014 at 12:06

Heb mijzelf twee doelen gesteld dit jaar 15 kg afvallen , de eerste 5 kg zijn er al vanaf en in mei 10 km lopen.
Heb ik nog nooit gedaan, kan daar wel extra hydratie ondersteuning in gebruiken. Dus graag

Reply
Avatar
Demi unal 21 augustus 2014 at 11:40

Oooh wat een super gave actie! Ik ben momenteel in training voor de halve marathon van Amsterdam maar ik wil in april de hele van Rotterdam lopen. Vorig jaar liep ik de 10kmloop van de abn marathon in rotterdam en toen wist ik het zeker : volgend jaar doe ik de marathon helemaal! De trainingen vallen zwaar maar er staan een hoop 10km lopen op de planning (o.a. Harbourrun, ladiesrun leiden) en ook 15km (bruggenloop, zevenheuvelloop) ik had een keer na een duurloop een pakje vita coco gedronken en echt waar, ik voelde me weer helemaal opbloeien.. Terwijl ik anders heel de dag altijd verrot ben! Maarja ik ben ook maar een arme student hihi.. En helaas zijn die pakjes best duur

Reply
Avatar
Henrike van Schil 21 augustus 2014 at 11:31

Op 5 oktober loop ik mijn tweede halve marathon, de Singgelloop in Breda.
Zo’n maand vita coco zou dus erg goed van pas komen ;)

Liefs

Reply
Avatar
Moniek van Sas 21 augustus 2014 at 11:14

Yes wat leuk ! I love cocos water! Ik ben aan het trainen voor de Dam tot Damloop en voor de halve marathon van Amsterdam dus kan wel wat Vita Coco gebruiken :)

Reply
Avatar
Jolien Klamer 21 augustus 2014 at 11:02

Jaaaa kokoswater liefde :)Ik ben aan het trainen voor de Dam tot dam en heb me heel toevallig 2 dagen geleden op het laatste moment opgegeven voor de halve marathon van Amsterdam! Dus met alles wat ik eruit zweet kan ik dat kokoswater goed gebruiken ;)

Reply
Avatar
Ellen Keuvelaar 21 augustus 2014 at 10:58

Woww wat een super actie! Kokoswater van Vita Coco staat standaard in mijn koelkast. Aangezien het best prijzig is, zou het geweldig zijn om 30 pakjes van dit wonderdrankje te winnen! Ik gebruik het kokoswater bijna altijd in mijn dagelijkse groene smoothies, heerlijk (zie instragram.com/ellenkeuv :-)).
Ik ben op dit moment niet aan het trainen voor een hardloopwedstrijd oid, maar wel voor een strak lijf! Dat is mijn doel, en kokoswater van Vita Coco kan me daar een beetje bij helpen :-)

Reply
Avatar
Marieke 21 augustus 2014 at 10:54

Leukkk! Ik doe mee! Ben gek op VitaCoco en dan vooral de ananassmaak. :)
Ik train voor mijn allereerste halve marathon en vind het superrr spannend. :D

Reply
Avatar
Sharda 21 augustus 2014 at 10:52

Ik ben nu heel hard aan het trainen voor een 5K op 6 september.. dit wordt mijn 4e en ik wil heel graag mijn tijd met 2 minuten verbeteren. Daarnaast wil ik eind oktober 10K gaan lopen want ik een dood enge gedachte vind maar “do every day one thing that scares you” !!!

Reply
Avatar
Kady Janssen 21 augustus 2014 at 10:33

Op 19 oktober loop ik de halve marathon van Amsterdam! Bijna precies een jaar na mijn eerste marathon in Berlijn en de operatie die daar direct op volgde. 4 oktober 2013 heb ik een dubbele kaak-correctie gehad. Nu, na heel veel bloed zweet en tranen ben ik weer in vorm en wil ik laten zien dat ik misschien wel veranderd ben, maar zeker nog net zo’n grote doorzetter ben als vorig jaar! De laatste maand zou het top zijn als dat met vita Coco zou kunnen! Die extra boost is juist net dat wat ik nodig heb om nog iets harder te gaan!

Reply
Avatar
Jessica Klop 21 augustus 2014 at 10:18

Kijk, dat is nog eens een leuke actie!
Momenteel volg ik een hardloopschema (3x pw) om op te bouwen naar 15k. Daarnaast ben ik 2-3 keer per week bij de sportschool te vinden voor bootcamp/body pump/BBBB/HIT/body combat/total work out.
Dagelijks drink ik al Vita Coco, niet alleen omdat het super goed hydrateert, maar ook omdat ik het inmiddels heerlijk vind en ik er niet meer zonder kan!

Reply
Avatar
Manon Dirksen 21 augustus 2014 at 09:47

Ook ik heb alweer een aantal loopjes gepland voor dit najaar: Dam tot Dam, 1/2 marathon Amsterdam en de Zevenheuvelenloop. Ik heb er echt ontzettend veel zin in en is voor mij ook een goede motivatie omnog beter mn best te doen met de trainingen

Reply
Avatar
Miny 21 augustus 2014 at 09:36

Wat een super toffe actie!! De eerste belangrijke run die gepland staat is de Dam tot Damloop, maar m’n grote doel is om volgend jaar de 60 van Texel te lopen.

Reply
Avatar
M 21 augustus 2014 at 07:26

Wouw wat een leuke actie! Ik ben dol op kokoswater, maar oh oh oh het is zo duur.. Ik ben op dit moment aan het “trainen” voor een premiere van een voorstelling over 6 weken. Ik ben namelijk werkzaam als danseres en sta iedere dag een flink aantal uren in de repetitiezaal. Na de repetitie (of tijdens) even bijtanken met een pakje kokoswater (het liefste vermengd in mijn favo groene smoothies) zou zeker een goede oppepper zijn!

Reply
Avatar
Linda de Klijn 21 augustus 2014 at 07:19

Wat leuk! Ik doe mee! Ik train voor de Dan tot dam, samen met een van mijn vriendinnetjes. We hebben geld ingezameld voor het goede doel. Alleen was ik tot vorige week geblesseerd dus een snelle tijd zit er niet in, maar dat maakt niet uit we doen het voor het goede doel!

Reply

Leave a Comment