Feiten & FabelsFood

Win! De nieuwe Infiny Press Slowjuicer van Tefal

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 16 september 2014 144 Comments
Tefal Infiny Press Revolution

Dat steeds meer mensen voor een gezonde levensstijl kiezen viel ook Tefal op. Ze springen in op deze trend door de Infiny Press Revolution op de markt te brengen, een slowjuicer die in staat is zoveel mogelijk smaak en vitamines uit groenten en fruit te persen. Dankzij de slowjuicetechniek komt er minder warmte vrij en komt het sap minder in contact met zuurstof. Hierdoor blijven er meer belangrijke voedingsstoffen bewaard. Vergeleken met ‘standaard’ sapcentrifuges zorgt de technologie achter de Infiny Press Revolution voor 35% meer sap, 30% meer vitamine C en 75% meer anti-oxidanten (deze test is uitgevoerd tussen de Tefal Slowjuicer en een Tefal Sapcentrifuge).

Ik heb zelf onlangs een slowjuicer van Versapers gekocht van geld dat ik voor mijn verjaardag had gevraagd, dus toen de postbode de slowjuicer van Tefal kwam afleveren besloot ik al snel dat ik één van mijn lezers er gelukkig mee ga maken. Maar niet voordat ik hem zelf getest heb! Momenteel maak ik voor mezelf ’s ochtends een sap of een smoothie, net waar ik zin in heb. Als ik een smoothie drink krijg ik vaak pas laat in de ochtend of rond lunchtijd trek, met een sap is dat vaak wel wat eerder waardoor ik dan zorg voor een ‘tweede ontbijtje’. De Versapers heb ik inmiddels een maandje in gebruik denk ik, en ik ben er dol enthousiast over. Ik was dus heel benieuwd wat ik van deze juicer zou vinden.

Infiny Press lifestyle

Het eerste wat me opviel was het design, mooi! Een prima keukenapparaat om op het aanrecht te laten staan. Er zitten twee losse kannen bij die je eenvoudig kunt opbergen en zo heb je een compacte slowjuicer in de keuken staan. De slowjuicer bestaat uit een aantal onderdelen die eenvoudig op elkaar te monteren zijn, het is even oefenen, maar als je de draai te pakken hebt, staat hij zo in elkaar! Er zitten twee zeven bij; een oranje voor juicen van sappen en een rode voor het maken van coulis en saus. Ik heb alleen de oranje zeef getest. Het apparaat bestaat uit drie vulopeningen waarvan ik me eerste instantie afvroeg wat het nut is, maar het zal bij het design horen.

SONY DSC

Normaal gesproken maak ik mijn favoriete groene sap met spinazie en bleekselderij omdat ik deze al in meerdere juicers heb gemaakt, maar omdat er een hardloopweek voor de deur staat besloot ik een sapje te maken met o.a. biet en appel. Zorg dat alle groenten en fruit in dusdanig kleine stukjes is gesneden dat het makkelijk in de vulopening past. De Tefal Infiny Press maakt iets meer geluid dan mijn Versapers, maar nog steeds is het bij lange na niet te vergelijken met een sapcentrifuge! Naast dat hij weinig geluid maakt (dit komt door het lage aantal toeren per minuut), komt er ook heel droog pulp als afval uit het apparaat. Het sap je dat eruit kwam, was heerlijk!

SONY DSC

En dan het schoonmaken, tja, dit blijft een vervelend klusje. Maar als je de slowjuicer direct uit elkaar haalt en afspoelt, valt het mee. Even te drogen zetten op een theedoek en als je ’s avonds thuis komt, kun je het apparaat weer in elkaar zetten. Je koopt de Tefal Infiny Press Revolution voor €219, maar zoals jullie al konden lezen, geef ik deze weg! Ik heb de juicer één keer gebruikt om hem te testen voor jullie, want ik wil niet iets weggeven waarvan ik niet weet dat het werkt!

SONY DSC

Deze winactie is gesloten, Marielle Sondij is de gelukkige winnares! Veel plezier met de Tefal slowjuicer!!

Misschien vind je deze artikelen ook leuk

144 Comments

Avatar
Frida 1 oktober 2014 at 14:31

Wat een te gekke actie Jessica! Doe mij maar zo’n vrolijke en gezonde machine :)
Hieronder een van mijn favoriete sapjes, eentje om het zomerse gevoel nog even vast te houden:

– Water
– Limoenschijfjes
– Komkommerschijfjes
– Munttakjes

Alles in z’n geheel (dus niet blenden oid) bij het water doen. Even roeren en voila, klaar is dit vrolijke, zomerse sapje!

Reply
Avatar
Janneke 30 september 2014 at 21:48

Jammer genoeg heb ik geen juicer, ik kan ik dus niet allerlei dingen uitproberen.. Maar wat me wel lekker, goed en betaalbaar lijkt:
– 3 wortels
– 2 sinaasappels
– halve banaan
– stuk gember
– rode peper
– munt ter garnering

Reply
Avatar
iemkje klein 30 september 2014 at 21:21

Wat een fantastische actie. Mijn favo die ik om de dag nuttig is : 3 flinke handen spinazie, 3 a 4 stengels bleekselderij 5 appels (granny smith), 5 a 6 takjes krulpeterselie, 1 geschilde limoen, 1 halve citroen, 1 flinke komkommer en een stuk verse gember, ter groote van een duim. Heerlijke detox smoothie die ik op zondag maak en er om de dag een glas van neem:). Heerlijk. Gezonde groet Iemkje Klein

Reply
Avatar
Susan 30 september 2014 at 20:55

Mijn favo smoothie is: yoghurt, banaan, honing, walnoten en brinta! (met eventueel wat pure chocolade erbij *mjam*)
Slow-juicen heb ik nog nooit gedaan, maar ken genoeg recepten die ik daarmee zou willen proberen!

Reply
Avatar
denise k 30 september 2014 at 14:58

Wauw! Dit zou echt fantastisch zijn.. Doe nu alles met een blender die niet helemaal optimaal werkt.. Mijn favoriete sapje is de chocolate mint groene smoothie..

ingredienten:
1 avocado
1 banaan
7,5 gram munt
25 gram cashewnoten
330 ml kokoswater
1 eetlepel rauwe cacaopoeder
1/3 glas water

HEERLIJK!!!

Reply
Avatar
Kim 30 september 2014 at 13:24

Wat leuk! Ik heb laatst een documentaire gezien over groentesappen en het leek me geweldig om eens te proberen. maar als arme student is zo’n apparaat wel wat te prijzig. Ik haal nu soms een sapje uit de supermarkt. Appel met rode biet was erg lekker :)

Reply
Avatar
julia 30 september 2014 at 13:18

Mijn favoriete drankje is:

Banaan, mango, wortel, gember en sinaasappelsap!

Reply
Avatar
CarlijnS 30 september 2014 at 11:30

Leuke actie! Ik ben erg benieuwd naar een slowjuicer. Ik wist overigens niet dat Tefal ze ook had :)
Mijn favoriete sapje is waarschijnlijk Komkommer-Limoen-Mint. Niet te veel exotische ingrediënten maar gewoon een lekkere frisse en dorstlessende detoxer.
Verder heb ik ook een smoothie die het noemen waard is: Kokoswater-Pindakaas-Banaan. Deze vult wat beter en kan eventueel een mooie aanvulling zijn op een gezond ontbijt.

Reply
Avatar
Eefje 30 september 2014 at 10:57

Ik moet de wondere wereld van de sapjes nog ontdekken, dus ik neem alle suggesties graag ter harte! Uiteraard ook erg handig om groente dat niet op gaat, toch erg gezond te nuttigen :)
O ja, geliked heb ik je blog allang!

Reply
Avatar
Willemijn 30 september 2014 at 09:26

Wat een leuke actie! Ik ben nog niet zo bekend met sapjes. Met m’n blender maak ik meestal smoothies met yoghurt en van alles wat er op de fruitschaal ligt…

Reply
Avatar
Annelies 30 september 2014 at 09:18

Ik ga vaak voor de bananen milkshake, maar ik zou graag meer willen experimenteren. Ik heb nu een oude blender, die niet lang meer te leven heeft.

Reply
Avatar
Marielle 30 september 2014 at 09:14

Yes!! In mijn favo juice zit het volgende:
Bieten
Granaatappel
Kurkuma wortel (vers het allerlekkerst)
Basilicum
Citroen
En een heel klein stukje rode peper voor de pit!

Echt extreem lekker, maar helaas niet te maken met een blender of sapcentrifuge…

Reply
Avatar
Jessica 30 september 2014 at 09:11

Wauw wat een leuke winactie! Het lijkt me super om een slowjuicer te kunnen gebruiken in plaats van mijn blender!
Mijn favoriete sapje is:
200 gram spinazie
1 avocado
2 sinaasappels
7,5 gram basilicum
7,5 gram munt
2 eetlepels lijnzaad, gebroken
1 glas water

Reply
Avatar
Zita 30 september 2014 at 08:56

ananas, appel, yoghurt, lijnzaad en lekker veel spinazie! Heerlijk fris en fruitig, en natuurlijk erg gezond!!

Reply
Avatar
Kimberley 30 september 2014 at 08:41

Ik heb niet echt een favoriet sapje, het is maar net wat de (super)markt mij te bieden heeft..

Super actie trouwens!!

Reply
Avatar
Shirley 30 september 2014 at 08:38

Ahhh wauw! Op de valreep doe ik ook graag mee. Ik ben dol op sapjes, maar maak het eigenlijk veel te weinig. Maar morgen is het 1 oktober, dus een mooi moment om de maand goed te beginnen met deze mooie prijs zodat ik weer meer sapjes kan nemen. Mijn favoriete sapje van nu is banaan, appel met spinazie.

Reply
Avatar
Dorthe 30 september 2014 at 08:36

Mijn favoriete sapje van dit moment bevat (recept voor 2 personen)
– 1 banana
– 1 sinaasappel
– 8 el havermout
– 5 el yoghurt

Maar met deze slowjuicer zal ik vast nog wel meer nieuwe favoriete sapjes krijgen!!

Reply
Avatar
Karen H 30 september 2014 at 08:28

Ja dit lijkt me ideaal, dagelijks een shotje tarwegras met komkommer, appel en gember!

Reply
Avatar
Annemieke 30 september 2014 at 08:25

Wauw, jaaa, count me in!
Mijn favoriete sap-idee; Een sapje van spinazie, aardbeien groene appel en komkommer. Mmm.

Reply
Avatar
renske 27 september 2014 at 21:46

Hoi,

Ik vind de combi mango met spinazie erg lekker. En verder ben ik nog van alles aan t uitproberen. Het groene smoothieboek is een handig hulpmiddel. Ik gebruik nu een blender maar ben erg nieuwsgierig naar de slowjuicer!
Bedankt alvast voor de leuke actie!

Reply
Avatar
Izzy 27 september 2014 at 11:54

Ehmmm, ik heb nog nooit een sapje gemaakt! In het kader van gezonder eten wil ik er wel aan beginnen en daarom graag een gokje wagen :-). Leuke winactie!

Reply
Avatar
Tamara 26 september 2014 at 23:24

Wat een SUPER actie …!!
Eigenlijk heb ik niet echt recepten ik doe eigenlijk altijd graag zelf kijken wat bij elkaar pas en smaakt :) maar eigenlijk is dat vooral omdat ik het met dingen doe die we over hebben omdat ik niks wil verspillen en mijn 3 kleine kinderen van 6, 4 en 2 dat graag mee wil geven omdat hun de toekomst zijn .. En t is zo mooi om te zien dat hun wel van een sapje genieten maar niet van de groente of des betreffende fruit als het “gewoon” moeten eten … Ik zou het zo graag willen winnen om vooral hun dat goede mee te geven qua vitamines en mineralen die ze met hun slechte eet gedrag noooooit goed binnen krijgen … Liefs Tamara

Reply
Avatar
mart 25 september 2014 at 12:35

1 appel
1 banaan
1 sinaasappel
½ komkommer
handjevol spinazie
lijnzaad
kokosnootwater

Reply
Avatar
Floor Tunk 24 september 2014 at 23:11

Wat een gave actie! Aangezien ik begonnen ben met afvallen en een gezondere levensstijl aan te nemen zie ik veel receptjes voor dit apparaat voorbij komen. Nu gooi ik nog alles lekker in de blender, maar kan ik nog niet alles uitproberen dus dit zou ideaal zijn!
Mijn favo blender smoothie is als volgt:
– halve banaan
– aardbeien
– stukje advocado
– magere yoghurt
– snufjes kaneelpoeder
– en een handje lijnzaad
Prima start van de dag moet ik zeggen!

Reply
Avatar
Brenda 24 september 2014 at 21:31

Ik heb geen juicer, maar als ik koop regelmatig een sapje met sinas, ananas & mango!

Reply
Avatar
Loes Doesborg 24 september 2014 at 20:40

Super toffe winactie!!
Aangezien ik alleen een blender heb, maak ik daar mijn Smoothie mee.
Deze is super lekker! Net een milkshake.

250 ml amandelmelk
1 bevroren banaan (in stukjes uit de vriezer)
2 theelepels rauwe cacao poeder

Reply
Avatar
Julia Roelstraete 24 september 2014 at 16:42

Omdat ik geen juicer heb, maak in mijn ”sapjes” gewoon in de blender. daardoor zijn het eerder smoothies, dus een juicer zou wel handig zijn ;)
ik heb de gewoonte om meestal gewoon wat ik in huis heb te blenden en dan zie ik wel wat eruit komt. :D
de laatste tijd varieer ik het meest met groene dingen, het oogt lekker zomers en is super gezond!
1 kiwi
1 kleine groene appel
spinazie
chlorellapoeder
hennenzaad
limoensap
muntbladeren
Hopelijk maak ik hiermee een kans!

Groetjes
Julia

Reply
Avatar
Miranda 24 september 2014 at 09:20

Hoi,
wat een leuke actie. De juicer ziet er gaaf uit! Ik ben al volop bezig met sapjes via de blender, smoothies dus, maar zou ZO graag ook bietensap, wortelsap en al die andere sapjes maken die met een blender onmogelijk zijn!
Op dit moment is mijn favoriete sap een blenderproof groene smoothie:
1 appel
1 advocado
handvol spinazie
1 banaan
1 of 2 dadels
1 kopje ongezoete amandelmelk
flinke snuf kaneel
en malen maar!

O ja, ik zag heel veel lekkere recepten (die ik ontzettend graag zou willen uitproberen) op de site rebootwithjoe.com

Groetjes
Miranda

Reply
Avatar
Stephanie 23 september 2014 at 16:37

Ha wat een leuke actie! Ik heb je blog pas net ontdekt. Afgelopen voorjaar ben ik begonnen met hardlopen. Maar na het bereiken van de 5 km (whoehoe!) werd ik zwanger met alle mogelijke kwaaltjes van dien. Nu ben ik halverwege en voel me eindelijk beter maar het is niet verstandig om nu nog het hardlopen te gaan oppakken.
Na de bevalling wil ik dat zeker gaan doen!
Mijn favoriete sapje van dit moment heeft dan ook te maken met waar ik zin/behoefte aan heb! Ik maak graag een sapje met banaan/amandelmelk/rauwe cacao, super gezond en super lekker!
Een goede tweede zijn tomaat/andijvie/water/komijnzaad/basilicum!

Succes met kiezen!

Reply
Avatar
Suzan 23 september 2014 at 14:31

Mijn favoriete sapje is trouwens;
Frambozen munt juice

2 handjes frambozen
Halve limoen
2 takjes munt
1 perzik
2 handjes spinazie

Super lekker en zoet

Reply
Avatar
Suzan 23 september 2014 at 14:28

Ik heb zo een goede reden om hem te winnen! Mijn zoon van 8 is een probleemeter. Allerlei hulp gehad maar het advies was en is; ” het komt vanzelf ”.
Afgelopen zomer waren we op vakantie in kroatie en daar kon je hier en daar juices kopen. Ik vind ze heerlijk! Nu vroeg mijn zoon ook om een slokje. ( ik viel bijna om van verbazing☺️) en hij vond het nog lekker ook. Het was een juice van biet, wortel, appel, sinaasappel en spinazie. Het was de eerste x dat hij groente at! We hebben daarna nog geregeld juices gekocht! Thuis probeerde ik het na te maken met mijn blender maar dat werd helaas niet geaccepteerd. Een juicer kopen gaat nu nog niet lukken helaas maar misschien kan ik hem winnen

Reply
Avatar
Paula de Bruijn 23 september 2014 at 13:02

Oeeh leuke actie! Favoriete sapje tot nu toe is yoghurt, bosvruchten uit de diepvries en vanille whey proteine. Maar dat is omdat ik alleen nog maar een blender heb! Ik ben nu al enthousiast over de mogelijkheden die een slowjuicer biedt haha

Reply
Avatar
Leonie 23 september 2014 at 11:47

coole actie.
Deze slowjuicer kan ik zeker goed gebruiken. lekker sapjes maken!

Reply
Avatar
Simon 23 september 2014 at 08:55

Ik heb nog geen favoriete sappen. Ben helaas nog niet in het bezit van de juiste keukenapparatuur. Je blog enthousiasmeert wel ontzettend om de wereld van de zelfgemaakte sappen te ontdekken.

Ik zou dan ook graag deze slowjuicer winnen om gelijk goed van start te gaan :D.

Simon

Reply
Avatar
Niels Meester 23 september 2014 at 07:53

Ik maak graag een sapje van bieten. Bieten helpen om rode bloedcellen aan te maken en om giftige stoffen uit je lichaam te krijgen. Combineer je bieten met bosbessen, dan heb je de ultieme anti-oxidanten smoothie!

Reply
Avatar
Ilona van Sluys 23 september 2014 at 07:51

Peterselie Peer

1 flinke bos peterselie
3 grote sappige appels
2 peren
1 of 2 vingerhoedjes verse gember

Werkwijze:
Snijd de onderste steeltjes van de peterselie in korte stukjes van 3 cm. Zorg ook dat de gember in kleine stukjes is gesneden. Begin met de peterselie in de vulopening te doen, dan de gember, dan de peer en tenslotte de appel. U doet de peterselie eerst, zodat dit beter geperst wordt. Zou u de peterselie met de peer mengen dan zou de ‘gladde’ peer de peterselie gemakkelijk mee naar buiten nemen en voor een mindere extractie zorgen.

Waarom Lekker?
Peterselie heeft een heerlijke sterk kruidige smaak. Samen met appel en peer wordt de sterkte wat geneutraliseerd. Je houdt een goed drinkbare groene drank over met een specifiek kruidige en toch fris zoete smaak.

Reply
Avatar
Marian van Sluys 23 september 2014 at 07:50

Heerlijk sapje.

Doe alle groenten stuk voor stuk in de sapmachine en pers er vers sap uit.

3 wortels
1 rode biet
2 stengels bleekselderij
1/2 citroen
verse peterselie

Reply
Avatar
Carola Meijer 23 september 2014 at 07:48

Paprika sap

Een sapje van Paprika, klinkt apparaat he? Probeer hem toch maar eens. Ik ben er echt dol op. Een paprika is uniek door zijn verscheidenheid aan kleuren. Elke kleur heeft een andere voedingsstof feit.
Bijvoorbeeld, rode paprika versterkt het menselijk immuun systeem. Oranje paprika is een goede bron voor huidverzorging en voor het voorkomen van griep. Gele paprika is geweldig om spanning te verlichten. Groene paprika heeft minder calorieën wat weer ideaal is om gewicht te verliezen.

Zo maak je het sapje:
Spoel biologische paprika’s schoon met water. zijn ze niet biologisch dan kunt u ze schoonmaken met
citroensap, azijn of bakpoeder.
Snijd ze in geschikte grootte voor de vulopening.
Plaats de paprika’s in de vulopening van de Juicer.

Dit sapje is rijk aan bèta-caroteen, foliumzuur, vitamine C em calcium. Ze reinigen het systeem en zijn goed voor huid, haar en nagels. Ideaal toch?

Reply
Avatar
zoe 22 september 2014 at 22:38

ik doe mee!
facebook geliked; zoe louwerse

Reply
Avatar
Lieke 22 september 2014 at 22:13

Jeetje, nog zo’n gave winactie! Wat zou dit mooi staan in mijn nieuwe keuken

Reply
Avatar
Julie 22 september 2014 at 14:43

Sapjes en smoothies,… IK BEN FAN !!!!! Een blender heb ik voor mijn verjaardag gekregen dus slowjuicer zou mijn healthy-corner thuis compleet maken. ;) Ik heb veel favoriete sapjes. Gisteren probeerde ik voor het eerst een groene smoothie. Verrassend en superlekker. Ik deed er spinazie, een bevrozen banaan, sinaasappel, citroen en een beetje cayennepeper in. Om het af te maken goot ik het in een mooi glas, ijsblokjes erbij, tof rietje erin en om af te sluiten wat versnipperde spinazie. Yummmieeeee :)

Reply
Avatar
Veerle van der Stok 22 september 2014 at 10:25

Wauw dit is echt een hele gave winactie! Mijn favo sapje is een bietensapje van jou blog vorige week! Namelijk de ultieme sporterssmoothie:
250 gr bietjes
4 bospenen
1 appel
1 sinaasappel
1/2 citroen
1 kleine banaan
1 el hennepzaad

Ik heb hem nu twee keer gemaakt en merk het echt tijdens het sporten! Super handig dus :)
Groetjes Veerle

Reply
Jessica - Eat.Run.Love.
Jessica - Eat.Run.Love. 22 september 2014 at 10:40

Wat leuk en goed om te horen! Hij is heerlijk heh, ik heb hem gisteren voor de Dam tot Damloop ook weer gedronken :)

Reply
Avatar
Anne 21 september 2014 at 16:49

Favoriete sapje? Mijn moeders fruithaprecept voor mijn kleine neefjes en nichtjes. Appel met een beetje sinaasappelrasp. Té lekker, nog steeds ;)

Reply
Avatar
Anne 21 september 2014 at 11:08

Wat een leuke prijs zeg! Mijn lievelings sapje is van amandelmelk, aarbeien, blauwe bessen, spinazie en sinasappel. Daar voeg ik dan nog wat lijnzaad en havermout aan toe om hem extra stevig te maken!

Reply
Avatar
Janneke 20 september 2014 at 21:00

Om eerlijk te zijn drink ik haast nooit smoothies,
en heb ik ook nog nooit een slowjuicer gebruikt.

Het is echter tijd om eens iets anders te doen.
Daarom zou ik hem ook wel graag willen winnen.

Zodoende heb ik nog niet veel uitgeprobeerd,
maar kan wel wat bedenken:

– glas sinasappelsap
– halve banaan
– stuk papaja
– wat blaadjes munt

Ben benieuwd of ik hem ooit echt ga maken ;)

Reply
Avatar
Xandra 19 september 2014 at 14:39

Wat lief dat je het mooie en handige apparaat onder jouw lezers gaat verloten. Het lijkt mij erg fijn om de dag met een lekker sapje te beginnen. Laatst heb ik in de blender een appelbietensapje geprobeerd, erg smakelijk! En het voordeel is dat je er geen dorst van krijgt, zoals met frisdrank en gezoete(?)sapjes. Zomers heb ik groente, kruiden en fruit uit eigen tuin en dan is het natuurlijk een uitdaging om daar een heerlijk drankje van te brouwen. Ik doe graag met jouw wedstrijd mee.
Groetjes, Xandra.

Reply
Avatar
Joyce 19 september 2014 at 11:34

Ik heb enkel een blender en het vervelende daaraan vind ik dat je al die velletjes/stukjes etc in je smoothie hebt. Ik ben gek op zoet fruit zoals sinaasappels en besjes. Dus daar zou ik mee gaan beginnen :)

Reply
Avatar
Anita H. 19 september 2014 at 01:37

Ik heb (nog) geen ervaring met sapjes uit een (slow-)juicer. Met de hand geperst zijn de mogelijkheden toch wat beperkter. Voor zover ik sapjes heb gemaakt, komt grapefruitsap als beste uit de bus. Drink ik elke ochtend.

Reply
Avatar
Irene 18 september 2014 at 18:56

Wat een te gek kado! Tijdens het lezen kreeg ik meteen zin in een verse sap. Je bieten recepten klinken erg goed! Favoriet van mij is een sap met veel rood fruit en blauwe bessen, wat ik aanvul met hennepzaad, havermout (goed bij ontbijt), en eventueel wat yoghurt. Lekker!

Reply
Avatar
Sophie 18 september 2014 at 00:13

Oh wat een mooie prijs! Ik kan geen favoriet sapje opnoemen want ik heb geen blender of juicer in huis.. Vandaar dat ik juist mee wil doen. ;) Mag ook wel wat meer fruit en groenten binnenkrijgen dus zo’n mooi apparaat komt als geroepen!

P.S. Ik like je op FB. :)

Reply
Avatar
M 17 september 2014 at 19:41

Wat een leuke winactie! Een juicer heb ik nog niet, maar ik dronk ooit in Tel Aviv een heerlijk
wortel- biet- groene appel- bleekselderij- gember- komkommer sapje. Combi klinkt een bij elkaar geraapt zooitje, maar of wat was dat verfrissend. Sindsdien nooit meer deze combi tegengekomen dus met een eigen juicer zou ik gelijk aan de slag gaan in de keuken..

Reply
Avatar
Mandy 17 september 2014 at 16:01

Wat een waanzinnig gave actie zeg!
Mijn favoriete sapje is wortel/gember/appel!

Reply
Avatar
Mirte 17 september 2014 at 09:01

Wauw, wat een heerlijke winactie!
Tot nu toe gebruik ik altijd een (niet zo hele sterke) blender waardoor er regelmatig nog stukjes in mijn smoothie zitten (ugh!)
Mijn favoriete recept is:
– Drie handen spinazie
– Komkommer
– Banaan
– Sinaasappel
– Twee lepels tarwegras
– Water met citroensap

Liefs!

Reply
Avatar
Esther 17 september 2014 at 08:10

Ik had op vakantie een juice bar ontdekt waar ik mijn dagelijkse portie groente en fruit kon halen. Nu wil ik er zelf ook één! Mijn favoriete juice is sinaasappel, wortel, gember en rode biet. Leuke site!

Reply
Avatar
Manon 17 september 2014 at 07:21

Wat leuk zeg! Een juicer staat al heel lang op m’n verlanglijstje. Een favoriet sapje heb ik niet omdat ik nog nooit een juice heb gemaakt. M’n favoriete smoothie die ik altijd maak is met banaan, appel en spinazie :)

Reply
Avatar
Sanne Abrahams 17 september 2014 at 00:21

Mijn favoriete smoothie… Mmm… Ik pak altijd wat er nog in m’n koelkast ligt. Erg lekker is spinazie, komkommer, mango, gember, chiazaad en (kokos)water. Lekker! Heb nuval zij om lekker uit te proberen!

Reply
Avatar
Hanneke 16 september 2014 at 23:01

Bleekselderij-komkommer-gember-peterselie met sinaasappelsap en 1 banaantje. LIKE! Ik doe mee!

Reply
Avatar
Susanne mewissen 16 september 2014 at 22:52

Wauw, dat lijkt me super, ik doe graag mee!
Alles met ananas vind ik erg lekker, maar heb nog geen fijn apparaat om te testen, dus zou zeer welkom zijn!

Reply
Avatar
Giulia 16 september 2014 at 22:33

Oe, die wil ik wel! Ik heb namelijk nog geen favoriet sapje, omdat ik geen machine heb om sapjes te maken! Maar het lijkt me heerlijk bijvoorbeeld iets met appel, gember en wortel te maken – daar lees ik vaak goede verhalen over!

Reply
Avatar
Hanneke 16 september 2014 at 21:48

Jaaaa! Die zou ik super graag willen winnen!
M’n favo sapjes zijn fruit met kruiden zoals munt en basilicum. Maar er is vast nog veel te ontdekken.
Je had deze prijs wel kunnen gebruiken om geld in te zamelen voor Pink Ribbon, hoogste bieding ofzo!

Reply
Jessica - Eat.Run.Love.
Jessica - Eat.Run.Love. 16 september 2014 at 22:07

Ha, dat was een goed idee geweest! Wel beetje krap tijd en vind een winactie ook heel leuk om te doen :)

Reply
Avatar
Steve D 16 september 2014 at 21:33

Goh ik heb nog geen juicer (hint hint), maar maak mijn smoothies dan maar met de blender. Mijn favo is spinazie, chia zaadjes, (bevroren) banaan, een beetje kaneel, een klein beetje (naar smaak) selder en natuurlijk een beetje water zodat het makkelijker mixt… Zalig, Lekker, en zeer gezond. Soms laat ik de selder eruit en doe ik er blauwe bessen uit het vriesvak in.

Groetjes, en smakelijk als je deze uitprobeerd ;)

Reply
Avatar
Marina 16 september 2014 at 21:27

Oooh een slowjuicer dat is echt een droomprijs! Mijn favo sapje is bosbessen/appel/limoen en munt! Allemaal goede fruit eigenschappen en een heerlijke smaakcombinatie!

Reply
Avatar
Linda 16 september 2014 at 20:53

Heerlijk; een wortel/gember smoothie

Ik ga helemaal uit mijn dak met smoothies van grote klasse, heerlijk om zowel het gezin als mezelf mee te verrassen. De prijs, een geweldige Infiny Press Slowjuicer van Tefal, die kans is helaas super klein, maar met dagelijks Eat.Run.Love op mijn beeldscherm, heb ik toch ook al het gevoel een echte winnares te zijn!

Reply
Jessica - Eat.Run.Love.
Jessica - Eat.Run.Love. 16 september 2014 at 20:59

Ah wat een lieve reactie, dank je wel!

Reply
Avatar
Wietske 16 september 2014 at 20:42

Wat een geweldige actie! Zou super passen in ons studentenhuis waar we allemaal proberen wat gezonder te gaan eten maar geen geld hebben voor dure apparaten..

Reply
Avatar
Suzanne 16 september 2014 at 20:14

Oh wat een gave actie, mooie prijs!

Als ik aan verse sapjes denk, krijg ik altijd weer het gevoel dat ik had toen ik aan het backpacken was in Australie. Daar hebben ze een smoothie/sapjes winkel, was altijd zo lekker! Maar de lekkerste was deze:
De ‘wild berry’ juice; Ananas, appel, frambozen, aardbeien en bosbessen. Ook nog eens super gezond.

Reply
Avatar
Wilja 16 september 2014 at 19:48

Wat een leuke actie!! Mijn favoriete sapje is heel simpel maar erg lekker;
wortel, appel en ananas. Lekker zoet en gezond!

Reply
Avatar
Minke 16 september 2014 at 19:08

Wat een super gave winactie!
Mijn favo sapje is: meloen, munt, wat citroen sap en een handje spinazie. Heerlijk!

Reply
Avatar
Zita 16 september 2014 at 18:10

Wat een gave actie! Mijn favo smoothie is een appel, paar stukjes ananas en een hand spinazie, heerlijk fris!!

Reply
Avatar
Cornelia 16 september 2014 at 17:49

Mijn favoriete sapje is een wortel/appel/gembercreatie. Ik lustte als kind nooit wortel, maar nu kan ik echt niet meer zonder! Het is niet moeilijk of verrassend, maar wel verdomde lekker en gezond.

Nodig:
– 2 Granny Smith’s
– 4 Wortels
– Flink stuk gember

Hmmm!

Reply
Avatar
Inez 16 september 2014 at 16:53

Hmm wat heerlijk, gezonde sapjes maken met een slowjuicer. Op dit moment doe ik nog alles met de blender.
Maar mijn favo is toch zeker wel met spinazie, aardbeien en appel (zuur), een perfecte combi van groenten, fruit met een zoetzuur smaakje!

Reply
Avatar
Suzan 16 september 2014 at 15:58

Ik heb zo een goede reden om hem te winnen! Mijn zoon van 8 is een probleemeter. Allerlei hulp gehad maar het advies was en is; ” het komt vanzelf ”

Reply
Avatar
Gabrielle 16 september 2014 at 15:44

Leuke actie! Deze zou ik wel willen winnen zodat ik alle sapjes lekker kan uitproberen uit het boekje dat ik net van een vriendinnetje voor mijn verjaardag heb gehad ;-)

Reply
Avatar
Alissa 16 september 2014 at 15:35

Ik heb helaas geen favoriet sapje omdat ik geen sapcentrifuge of slowjuicer heb en dus geen sapjes kan maken. Ik wil zo graag al die recepten die ik tegen kom uitproberen maar dat kan dus nooit. Nu hopen dat ik win zodat ik voordat sapjes kan maken!

Reply
Avatar
Melanie 16 september 2014 at 15:26

Wow, ziet er goed uit!
Mijn favo sapje…. Ik kan niet kiezen! Verschillende favo ingrediënten heb ik wel: spinazie, wortel, blauwe bessen etc. Kan uren door gaan… ;-)

Reply
Avatar
Marieke 16 september 2014 at 15:13

Wauw! Dat is nog eens een mooi apparaat!
Mijn favoriete sap is met wortel, gember en sinaasappel. Ik kan je zeggen, dat is een hoop zeef-werk als je dat met de blender doet! Bietjes en appel vind ik ook heerlijk.

Reply
Avatar
Marloes Hoogendoorn 16 september 2014 at 14:34

Super leuke actie en ik doe natuurlijk graag mee :)
Mijn favoriete sapje maak ik met bleekselderij, venkel, gember, ananas en munt. Lekker en fris!

Reply
Avatar
Manon 16 september 2014 at 14:31

Oh, wat een onwijs leuke actie!! Ik studeer nog en wil dus liever niet zoveel geld uitgeven aan keukenapparatuur. Maar oh oh oh als ik nou toch eens zal winnen zeg! Mijn lievelingssapje bevat momenteel rode biet, vanwege de Dam tot Dam komend weekend. Daarbij een groene appel, wat aardbeien en gember.

Reply
Avatar
Gemma 16 september 2014 at 14:04

Wat zou ik die graag willen winnen!
Ik zou dan eindelijk sapjes kunnen maken. Ik maak nu regelmatig smoothies. Mijn favoriete smoothie is met banaan, kiwi, sinaasappel en dadels hmmmm erg lekker!

Reply
Avatar
Juliette 16 september 2014 at 13:51

O wat een toffe actie! Ik houd van een simpel sapje: framboos en ananas. Heerlijk fris.

Groetjes

Reply
Avatar
veerle 16 september 2014 at 13:42

Mijn favoriete sapje… wisselend, maar vooral met rode vruchten erbij. Appel, rode biet samen met rode vruchten is toch wel een goede combi, en om het dan af te maken goji bessen en chianti zaad erin.

En als vriendinnen overkomen? Banaan, aardbei want hun houden niet zo van groene sapjes.

Reply
Avatar
Floor 16 september 2014 at 13:34

Wow leuke actie!
Mijn favorite is peer gember wortel citroen!
Liefs

Reply
Avatar
Nathalie 16 september 2014 at 13:02

Leuke actie! Van de week dronk ik mijn eerste slowjuicesapje, gemaakt door iemand anders, met appel, wortel en gember, dit was superlekker! Hier zou ik dus mee beginnen, maar daarna zou ik vanalles uitproberen, want ik heb nog geen idee wat ik het lekkerst vind!

Reply
Avatar
Eveline Terwindt 16 september 2014 at 12:42

Jaaaa super leuk en wat een TOFFE ACTIE!! Ik doe heel erg graag mee want ben groot fan van gezonde sapjes die – vooralsnog met mijn blender gemaakt worden – Deze juicer zou perfect zijn om te gebruiken hiervoor en ook de tips voor coulis en sauzen is heel tof!

Mijn favoriete drankje is gemaakt van rode bieten, citroen en verse gember. Voor de zoetliefhebber met een klein beetje agave honing. Jummie!

Reply
Avatar
Roos 16 september 2014 at 12:23

Pick me, pick me!! Mijn favo sapjes zijn alles met wortel en gember (hmmm zoet en pit), maar eerlijk is eerlijk, kan eigenlijk geen échte favoriet kiezen omdat ik er nog niet genoeg heb geproefd (zo zonder juicer is dat toch lastig). Ben vooral héeél benieuwd naar bietensap, hou helemaaaaal niet van bieten maar heb nu al iets te vaak gelezen hoe goed het voor je is :-) Dus misschien durf ik het in een sapje wel aan!!

Reply
Avatar
Femke van Hoeve 16 september 2014 at 12:13

Sinds een paar maanden in het bezit van een blender, geweldig apparaat. Deze erbij zou helemaal super zijn!!
Sapje van sinaasappel, Grapefruit, mango en spinazie!

Reply
Avatar
Sharoni 16 september 2014 at 12:09

Mijn ideale sapje is een morning milkshake:

Bevoreren banaan
dadels
eetlepel cacao
bevoreren blauwe bessen & frambozen

Maar wat ik eigenlijk hoop is om straks een sapje uit te proberen met:
komkommer
munt
citroen
bleekselderij

Een nieuwe frisse start van de dag

Reply
Avatar
Annet 16 september 2014 at 11:54

Zoetekauw als ik ben .. Fruit juices en wortelen !

Reply
Avatar
Annelien 16 september 2014 at 11:50

Jaaaa die wil ik wel! Mijn favo sapje is wortel gember appel!

Reply
Avatar
Malu 16 september 2014 at 11:48

Ik krijg af en toe sapjes van een vriendin toegestopt en zou er graag zelf een hebben om ze na te gaan maken.
Het lekkerst vind ik haar wortelsapjes in allerlei varianten waar ze met fruit de ‘zoetjes’ toevoegt!!

Reply
Avatar
sandra 16 september 2014 at 11:47

Mijn lekkerste sapje is toch echt wel geperste appels, citroen en een limoen.

Reply
Avatar
Jill 16 september 2014 at 11:37

Lady! Wat een goed verslag over jouw bevindingen! Al een tijdje op zoek naar wat meer details in een recensie over juicers, dit is m wel! I <3 een sapje met peer, appel, ginger biet en wortel, ideaal voor hardlopers door de rode biet. Can't wait to make this in my own kitchen ;-)

Reply
Jessica - Eat.Run.Love.
Jessica - Eat.Run.Love. 16 september 2014 at 21:01

True! Liefde voor bietensapjes! En fijn dat je de review duidelijk vindt :)

Reply
Avatar
Feline 16 september 2014 at 11:28

Jaaaa dit zou ik super graag willen!!! Ik heb zelf nog geen slowjuicer in huis maar zou er wel ontzettend graag eentje willen! Mijn favoriete sap en met wortel, appel en gember!

Reply
Avatar
Eline 16 september 2014 at 11:18

Ik likete je al op facebook :)

Mijn favoriete sapje is er een met biet, frambozen, gember, sinaasappel en avocado. Heerlijk romig, een beetje zoet, lekker pittig door de gember, helemaal top!

Reply
Avatar
Christa 16 september 2014 at 11:06

JAA… deze wil ik graag! Mijn favo sapje is appel/komkommer/wortel met gember en citroen. Heerlijke verkwikkend en verfrissend, zodat je weer vol energie verder kan. Met deze slowjuicer kan ik elke dag zo starten :).

Reply
Avatar
Esther 16 september 2014 at 11:05

Wauw gave actie! Ik doe heel graag mee! Ik ben al langere tijd aan het twijfelen of ik een slowjuicer zal gaan kopen, maar de prijs houdt mij tot nu toe tegen (arme student :) )
Ik heb nog maar 2 keer een sapje uit de slowjuicer op (bij mijn schoonouders) maar wortel/sinasappel/citroen was wel erg lekker! Ik zou deze graag zelf willen maken! Dat wordt duimen!

Reply
Avatar
Christy Samsen 16 september 2014 at 11:04

Super gaaf zo’n slowjuicer. Ik zou maar wat graag mijn favo sapje doorgeven, maar zo’n perfecte machine heb ik helaas nog niet in mijn bezit!
Het water loopt me wel in de mond bij het lezen van de receptjes!

Reply
Avatar
Dana 16 september 2014 at 10:53

Wat een leuke winactie! Mijn favosapje:wortels, sinaasappels, gember en citroen. Heerlijk!

Reply
Avatar
Natasja 16 september 2014 at 10:52

Mijn favoriete sapje is een heerlijke mix met watermeloen, ananas en citroen en daarbij wat verschillende superfoods (elke keer iets anders)!

Reply
Avatar
Melissa 16 september 2014 at 10:49

Oeeeh, dit zou mij precies het laatste zetje geven om (nog) gezonder te gaan leven! Mijn favoriete sap is cranberry/framboos sap (van de verssappen van de AH). Tijd dus om het zelf eens te gaan maken! Fingers crossed..

Reply
Avatar
Laura 16 september 2014 at 10:42

Aah wat een leuke actie zeg!! Ik heb nog nooit een slowjucer gehad of gebruikt, dus een favo drankje heb ik ook nog niet! Maar als ik deze win zal ik er vast een hoop krijgen!! Ik heb al een hoop lekkere recepten klaar liggen, dus dat zal helemaal goed komen!

Reply
Avatar
Chezzelia 16 september 2014 at 10:42

Met de marathon in het vooruit zicht ( in Paris 12 april 2015) zal ik behoorlijk wat sapjes gaan maken!
Mijn favoriet: biet, framboos en appel!

Reply
Avatar
Suzanne Haanen 16 september 2014 at 10:28

Een sapje van Appel, spinazie, gember, peer en citroen of limoen. Heerlijk na het rennen of tussendoor.
Maar heb nu alleen een blender en dan blijven de sapjes zo dik… Water toevoegen vind ik zonde van de smaak.
En nu duimen!!!

Reply
Avatar
Sjoukje 16 september 2014 at 10:28

Wat een leuke actie!! Ik vind mijn popeye drankje erg lekker. Spinazi, banaan en soya melk. Ik doe nu alles met een blender, maar een slowjucer zou echt super zijn. Tefal Powerrrrr!

Reply
Avatar
hilde 16 september 2014 at 10:10

Oeh moeilijk te zeggen wat mijn favourite is! Ligt aan het moment.. Maar zelfs ik lust tegenwoordig sapjes van spinazie in combi met appel of peer. Voor de rest is het lastig sapjes maken zonder een slowjuicer. Doe alles met de staafmixer. Hele leuk leerzame site!

Reply
Avatar
Ruth 16 september 2014 at 10:06

Met een kleine baby in huis zijn we wel toe aan gezonde sapjes ipv alle koffie’s om wakker te blijven ;). Een sapje van wortel en gember is nu onze favoriet!

Reply
Avatar
Marielle 16 september 2014 at 09:59

Ik heb nog geen favoriet sapje, want ben nog niet bekend met slowjuicers. Maar als ik deze mooie van tefal win kan ik volop gaan experimenteren om de lekkerste sapjes te maken :)!

Reply
Avatar
Immy 16 september 2014 at 09:58

Ohh in mijn enthousiasme mijn favo sapje vergeten.. Komt ie: venkel, sinasappel, peer, appel en gember.. namnamnam!!

Reply
Avatar
Immy 16 september 2014 at 09:57

Ik word heel blij van deze actie en aarzelde geen minuut met deelnemen!
Als studente zonder werk is het niet te betalen om een slowjuicer in huis te halen. Omdat ik een grote fan ben van sappen en smoothies, en ik helaas veel van mijn recepten niet kan maken met de blender besloot ik voor mijn verjaardag een te vragen/sparen. Dat is echter pas in juni 2015 :( Ik volg deze maand een Detox via detox coach Jacqeline van Lieshout en voor een basis recept die belangrijk is voor de detox is ook een slowjuicer nodig.. Ik voel mij gehandicapt! :P
Kortom, een slowjuicer staat hoog op mijn verlanglijst (helaas laat Sinterklaas dit jaar kleine kinderen voor gaan met cadeaus hmpfff…) en zelf bij elkaar sparen gaat hem niet worden. Dus please o please help mij aan deze droom!
(en bedankt voor de beknopte omschrijving, die heeft me overtuigd)

Reply
Avatar
Marijn 16 september 2014 at 09:54

Wat een toffe actie! Ik hou erg van wortel (500gr), appel (1 max 2) en een blokje gember van zo’n 1,5 cm2. Heerlijk!

Reply
Avatar
Marije 16 september 2014 at 09:53

Wat een leuke winactie! Ik heb zelf niet veel keukengerei en ik doe alles dus met een staafmixer. Veel producten vallen dan af omdat ze simpel weg te hard zijn (voornamelijk noten en harde fruitsoorten). Welke ik wel heel graag maak, is de standaard spinazie met fruit combi: veel spinazie, een appel en een banaan (waarbij de appel stukjes extra klein zijn gesneden ;)). Perfect!

Reply
Avatar
Claudia 16 september 2014 at 09:53

Mijn favoriete sapje is: mango, avocado, banaan aardbeien en een beetje water. Super gezond en heel erg lekker! Met zo’n slowjuicer van Tefal zal ik nog meer gaan experimenteren om lekkere nieuwe combinaties te ontdekken, hij zal bij mij een mooi plekje krijgen op het aanrecht!

Reply
Avatar
Simone 16 september 2014 at 09:44

Wat een gave actie!! Op dit moment moet ik het helaas doen met sapjes die kant en klaar verkocht worden want ik heb zelf geen juicer of iets waar je sap mee kunt maken. Nu ga ik altijd voor een sapje met zoveel mogelijk groen erin, dus bleekselderij komkommer en spinazie bijvoorbeeld. Ik zou heel graag de juicer winnen om veel te kunnen expirimenteren hiermee.

Liefs,
Simone

Reply
Avatar
karen 16 september 2014 at 09:37

Mijn favo sapje
2 kiwi’s
Bleekselderij
spinazie
1 appel
kokoswater

deze actie zou ik graag willen winnen past perfect bijmijn gezonde levelevensstijl

Reply
Avatar
Jessica 16 september 2014 at 09:31

Wat een onwijs gave actie!! Nu haal ik af en toe een sapje van I’m Veggie bij de groenteboer, maar ik zou veel liever mijn eigen sapjes maken! Mijn favoriet is op dit moment Biet-Wortel-Granaatappel.

Reply
Avatar
Marleen 16 september 2014 at 09:26

Wow wat gaaf dat je dit kan winnen!
Mijn lievelings sapje bestaat uit:
Wortel, gember, sinasappel, advocado, munt en mango! Mmmm heerlijk!

Reply
Avatar
Roxanne 16 september 2014 at 09:09

Wat een coole actie! Dit mist nog zeker in mijn keuken. Mijn favo sapje is gember, wortel en sinaasappel en die zou toch een stukje makkelijker te maken zijn met deze slowjuicer!

Reply
Avatar
mieke 16 september 2014 at 09:05

Als eerste wil ik even zeggen wat een top
blog!!! Ik lees je blog graag.
Mijn lievelingssapje als het maar gezond is en niet te zoet.

Ga door met je blog!!

Reply
Avatar
Nikki 16 september 2014 at 09:04

Wat een fijne win actie! Ik wil al heel lang een slowjuicer, maar voor een studentje zoals ik is dat helaas te duur. Mijn lievelings drankje is een grote hand spinazie, halve granny Smith, 1 banaan, sap van een halve limoen en paar blaadjes munt. Lekker fris

Reply
Avatar
Edmée van der Togt 16 september 2014 at 08:59

Wauw, wat een mega gave win-actie. Ik doe heel graag mee! Ik ben een half jaar geleden begonnen met een gezonder eetpatroon. Ik heb toen zelf een blender aangeschaft en het boek groene smoothies en maak nu bijna elke ochtend een groene smoothie voor mezelf. Helemaal heerlijk! Op een aantal blogs zie ik ook heerlijke recepten voorbij komen die alleen gemaakt kunnen worden met een juicer of slowjuicer, die heb ik helaas nog niet. Daarom doe ik heel graag mee met deze win-actie. Mijn favoriete smoothie is: Ananas, Mango, koriander smoothie. Heerlijk zoet maar met een grappige bite door de koriander, als je je ogen dicht doet is het net of je op de Caribbean zit.

Ingredienten: – 150 gram ananas
- 1 mango
- ¼ limoen (zonder schil)
- 100 gram koriander
- (kokos)water naar behoefte

Reply
Avatar
Esther 16 september 2014 at 08:58

Superleuke winactie!!

Mijn favo sapje is sowieso met komkommer, want dat maakt het lekker fris! Amandelmelk, banaan en rood fruit. Mmmmm ♥

Reply
Avatar
Marjolijn 16 september 2014 at 08:54

Super leuk!! Mijn favorietje sapje bestaat uit banaan, appel, avocado, yoghurt en rijstmelk :)

Reply
Avatar
José 16 september 2014 at 08:49

Oh wat een te gekke actie. Ik wil al heel lang graag een slowjuicer, maar helaas te duur. Ik zou hem daarom heel erg graag willen winnen.
Ik maak nu alleen smoothies met een blender. Mijn favoriete smoothie bestaat uit: 1/2 mango, 1 banaan, 1 sinaasappel, 1/2 avocado en 1/3 tot een 1/2 struik paksoi. Super lekker.

Reply
Avatar
Mandy 16 september 2014 at 08:48

Wat een leuke actie, ik doe mee! Mijn favoriete sapje bestaat uit framboos, appel, sinaasappel en citroen :)

Reply
Avatar
Cristel 16 september 2014 at 08:46

Wat leuk dat je deze juicer verloot onder je lezers! Mijn favoriet is wortel, appel en gember! Ik krijg daar een echt boost van!

Groetjes Cristel

Reply
Avatar
elise 16 september 2014 at 08:39

Gaaf!!! Zou super staan in het nieuwe appartement. Omdat ik er nog geen een heb kan ik alleen mijn favo smoothie omschrijven:
Aardbei, sinaasappel, mango en wortel

Reply
Avatar
Lavinia 16 september 2014 at 08:34

Wat een actie! Mijn favoriet is met boerenkool, spinazie, granny Smith, rode biet, bleekselderij, gember en spirulina voor een lekkere kickstart van de dag!

Reply
Avatar
Lin 16 september 2014 at 08:34

Mijn favo sapje bestaat uit een halve venkel, een kleine komkommer, een limoen, een stukje gember en een groene (zure) appel! Zo lekker!

Reply
Avatar
Laura 16 september 2014 at 08:30

Mijn favoriete sapje? Alles met paprika en spinazie! Zoooo lekker..

Reply
Avatar
Mirne 16 september 2014 at 08:29

Lijkt me erg leuk! Ben nog niet zo thuis in de sapjes om eerlijk te zijn. Ik kijk vooral uit naar verse appelsap.

Reply
Avatar
lilian 16 september 2014 at 08:23

Wat gaaf! Ik wil al heel lang een juicer.. ik maak nu vaak smoothies.. ik heb dus nog gewn favoriet sapje, maar daar zal zeker verandering in komen. Mocht ik em winnen dan laat ik je na een maand weten welke sapjes mijn voorkeur hebben!

Reply
Avatar
eva 16 september 2014 at 08:22

mijn favoriete juicer shot in de ochtend: groot stuk gember met een granny smith appel!bammmmmmmmm…..dan kan je dag energiek beginnen.

Reply
Avatar
Elise 16 september 2014 at 08:21

Wat een leuke winactie! Mijn favoriet is wortel, appel & gember, heerlijk!

Reply
Avatar
Margit 16 september 2014 at 08:16

Wat gaaf dit!

Mijn favo juice is verse spinazie, komkommer, peer en/of appel. Toevallig dat die hierboven ook al staat, alleen dan zonder de komkommer. Blijkt wel weer hoe lekker die is! ;)

Zo. En nu…. #fingerscrossed

Reply
Avatar
Rianne 16 september 2014 at 08:11

Ik zou graag het spicy sapje uit Powerfood nog eens willen maken. Heb het geproefd bij mijn schoonzusje die wel een slowjuicer heeft..
Komkommer, appel, gember, bleekselderij en banaan.

Reply
Avatar
Froukelien 16 september 2014 at 07:56

Oh my gooood dit is zo fantastisch. Mijn favoriete sapje is Coolbest Vitaday Light :”). En precies daarom heb ik deze sappers nodig *bid tot de random.org goden*

Reply
Jessica - Eat.Run.Love.
Jessica - Eat.Run.Love. 16 september 2014 at 21:03

Jij hebt zeker een slowjuicer nodig! Maar met een blender kom je ook al een heel eind ;)

Reply
Avatar
Madelon 16 september 2014 at 07:48

Coole actie! Wortel-gember sap is by far mijn favo sapje! Daar lust ik wel sap van ;)

Reply
Avatar
Suuz 16 september 2014 at 07:46

Mijn ideale sapje is met rode biet, wortel, appel, citroen en een beetje gember!
Zoooo lekker! :-) wat een geweldige actie!

Reply
Avatar
Shirley 16 september 2014 at 07:43

Appel, peer en verse spinazie. Voor mij de perfecte match tussen groente en fruit!

Reply
Avatar
Paula 16 september 2014 at 07:23

1 Rode biet
1 komkommer
1 Granny Smith appel
1 Citroen
Klein stukje gember
Met dit sapje heb ik zelfs mijn vriend overtuigd!
Ik kijk er elk weekend weer naar uit :)
Ik gebruik nu een gewone sapcentrifuge maar denk er al een tijdje over om over te stappen naar een slowjuicer
Leuke site trouwens!

Groetjes, Paula

Reply

Leave a Comment