Travel

We’re going to Ibiza!

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 3 juni 2015 1 Comment
ibiza

Even een kort persoonlijk berichtje. Als jullie dit lezen zit ik in het vliegtuig naar Ibiza of lig ik wellicht al aan het zwembad met een boek en een sapje. De afgelopen dagen waren enorm hectisch doordat ik een business trip naar Cyprus had van afgelopen donderdag t/m zondag. Maandag en dinsdag moest ik gewoon werken en vandaag ben ik dus weer vertrokken voor een week op Ibiza.

Voor het weekend Cyprus had ik een aantal artikelen ingepland en was in de veronderstelling dat ik daarna nog wel wat tijd over zou hebben om voor Ibiza het een en ander in te plannen. Helaas is dat niet gelukt door de drukte op werk en twee zakelijke projecten waar ik mee bezig ben. Vandaar ook dat jullie maandag en dinsdag geen artikel hebben kunnen lezen. Ik heb mijn laptop in mijn tas zitten en hoop dat ik vanuit Ibiza de rust en tijd vind (maar vooral ook wifi) om een aantal blogs te schrijven. Aan inspiratie geen gebrek, maar ik heb de rust waarvoor ik naar Ibiza ga heb ik hard nodig dus wil ook niet forceren. Misschien dat er dus de komende week wat minder artikelen online verschijnen dan je gewend bent.

Ik heb samen met een vriendinnetje een yoga vakantie geboekt. Ik ga dus niet party’en, maar vooral lekker sporten, yoga’en, mediteren, gezond eten, genieten van de zon, shoppen en hopelijk een aantal hotspots bezoeken. Er zijn een aantal plekjes die ik wil bezoeken, maar ben nog op zoek naar meer tips. Dus heb jij tips waar we heen moeten op Ibiza? Laat het weten!

Foto’s via Happy Soul Travel, de reisorganisatie waar we de reis geboekt hebben.

Misschien vind je deze artikelen ook leuk

1 Comment

Avatar
Ilja 3 juni 2015 at 12:05

Wauw, geniet ervan! Wat lekker zeg, Ibiza. En ik weet zeker dat iedereen begrip heeft voor je situatie wat de blogposts betreft!

Reply

Leave a Comment