LovePersoonlijk

Welkom op Eat.Run.Love.!

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 27 november 2013 7 Comments
eat_run_love_logo
Leuk dat je een bezoekje brengt aan Eat.Run.Love.! Vandaag is mijn blog officieel de lucht in gegaan. Hiervoor hield ik een blog bij voor mijn webshop Jazzies, maar ik merkte dat mijn interesses naast fashion steeds meer uitgaan naar sport en voeding. Ik vind het leuk me er in te verdiepen en erover te schrijven. Omdat die blog niet de juiste plek is, was het tijd voor een nieuwe blog. Een aantal artikelen die de afgelopen tijd op de blog van Jazzies zijn verschenen, zullen dus ook op Eat.Run.Love. verschijnen of zijn al verschenen.

Ik ga voornamelijk schrijven over food & recepten, sporten (veel hardlopen) en alles waar ik verder gelukkig van word; fashion, hotspots & boeken. Mijn doel is jonge vrouwen zoals ik te inspireren en informeren. Ik ben zeker geen geen voedingsdeskundige, maar doordat ik VEEL sport, ben ik me wel gaan verdiepen in voeding. Wat kan ik het beste eten, wat kan ik beter laten staan? Ik eet alles behalve clean, ik ben namelijk dol op zoetigheid en wil dit niet laten staan. Ook let ik niet op koolhydraten, naast dat Italiaans eten (pasta!) veruit favoriet is, vind ik dat koolhydraten mag eten met de hoeveelheid die ik sport. Wat dan werkt? De 80/20 regel. Een goed ontbijt en goede lunch, kleine porties, verantwoorde (zelfgemaakte) tussendoortjes, fruit, weinig brood, vlees en aardappelen. De recepten die ik deel zullen soms heel verantwoord zijn, maar soms ook alles behalve gezond. Geniet ervan!

En wat doe ik dan zoal aan sport? Al vanaf dat ik klein ben, heb ik veel en op hoog niveau gesport. Ik kan chagerijnig worden als ik niet kan sporten. Zo’n 1,5 jaar geleden ben ik begonnen met hardlopen. Niet gedacht dat ik het ooit leuk zou vinden maar doordat ik geen geld over had voor de sportschool en toch wilde sporten, moest ik het proberen. Inmiddels heb ik 2 halve marathons gerend, een hele zal er niet komen, maar hopelijk wel nog meer halve marathons. Na de laatste halve marathon in oktober 2013, was ik er even klaar mee en ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging. Die heb ik gevonden in kickboksen (zaktraining) en Bikram Yoga. Mijn gemiddelde weekschema bestaat nu uit 2x hardlopen, 2x kickboksen en 2x Bikram Yoga. Een ideale combinatie voor mij en ik heb er veel profijt van bij het hardlopen.

Voordat jullie gaan rondklikken op mijn blog wil ik Nicole van www.cocogold.nl bedanken voor het ontwerpen van mijn logo! Ben heel benieuwd naar jullie reacties en hoop dat jullie Eat.Run.Love. zullen volgen via Bloglovin’, Facebook of Instagram.

7 Comments

Marieke 1 december 2013 at 17:44

Ziet er goed uit! Ik als crew buddy ga je uiteraard volgen! :)

Reply
Jessica 1 december 2013 at 18:22

Thanks Marieke! Leuk dat je me gaat volgen :) Heb zin in onze volgende run!

Reply
Anonymous 28 november 2013 at 11:51

Succes Jess! Ziet er mooi uit hoor :) XX Maartje

Reply
Jessica 28 november 2013 at 22:12

Ah thanks Maartje, lief!

Reply
Froukelien 28 november 2013 at 10:14

Het ziet er echt práchtig uit, dames! Echt tof. Ik ben trots op je, Jess! Dat je hier maar een mooi en vaak bezocht plekje van mag maken! :) (en wwiiiieehh ik sta er al op! :D Ik moet alleen m’n introtekstje op m’n blog maar eens aanpassen, want ik heb nog nooit fictie gepubliceerd ;))

Succes lief!
Xxx

Reply
Jessica 28 november 2013 at 22:12

Dan moet je daar maar snel verandering in brengen, want dat kun je!

Reply
Nicole | Coco Gold 27 november 2013 at 21:48

Jeeeej, hij is officieel onine, wat goed! :) Zie dat het gelukt is met het logo en lief dat je me even vermeldt. Succes! Liefs, Nicole

Reply

Leave a Comment