Hotspots & Travel

Weekendtip || Taste of Amsterdam

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 16 mei 2014 0 comments
taste of amsterdam

Het wordt eindelijk weer mooi weer. Hebben jullie dit weekend nog niets te doen? Breng dan zeker even een bezoekje aan Taste of Amsterdam. Ik was gisteren bij de opening en vond dat er een fijn sfeertje hing.

Op Taste of Amstedan staan diverse top restaurants uit Amsterdam en omgeving en kun je genieten van kleine hapjes. De gerechten die de restaurants klaarmaken, zijn een verkleinde versie van de gerechten die zijn dagelijks in het restaurant klaarmaken. Zo vind je er onder andere &samhoud places (ik at er een croissant met tonijn, harissa, aardappel, gember, munt – bijzonder lekker!), Restaurant Blauw, Fifteen en de Kersentuin.

Daarnaast staan er overal kraampjes en tentjes waar je lekkere streekproducten kunt halen zoals worstjes, honing, olijfolie, koffie en chocolade. Maar ook te lekkere brownies, carrotcake en cupcakes. Overal staan tafeltjes en stoelen, dus kies het juiste plekje in de zon uit en het is volop genieten.

taste of amsterdam
taste of amsterdam
taste of amsterdam
taste of amsterdam
taste of amsterdam
taste of amsterdam

Ik was op uitnodiging van AEG bij Taste vanwege de introductie van de nieuwe SousVide oven. Hiermee kun je producten zelf vacuüm verpakken en vervolgens in de oven op een hele lage temperatuur laten garen. Alle producten die je gebruikt behouden hun smaak, textuur en kleur. Bovendien is het eten super snel klaar. Ok, het vacuüm verpakken is een extra stap. Maar daarna leg je het in de oven en hoef je er niet meer naar om te kijken. Wij aten o.a. sukadelapjes. Normaal gesproken houd ik daar helemaal niet van, maar nu was het zo ontzettend mals! En als ik me niet vergis hoefden deze maar 20-30 minuutjes in de oven, terwijl als je het zelf klaar maakt het zo’n 3 uur moet sudderen. Ook aten we tonijn met worteltjes, de tonijn was warm maar toch nog bijna rauw. Zo lekker! Het is dat ik een huurhuis met alleen een ingebouwde combimagnetron heb…

taste of amsterdam
taste of amsterdam

Zijn jullie wel eens op Taste of Amsterdam geweest? Ik houd wel van dit soort plekken waar je lekker kunt relaxen en eten.

Misschien vind je deze artikelen ook leuk

Leave a Comment