Persoonlijk

Vraag maar raak!

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 19 augustus 2016 2 Comments
vraag maar raak

Jullie zijn nieuwsgierig en stellen veel vragen. En dat vind ik alleen maar ontzettend leuk! Dat is ook één van de redenen dat ik met een aantal top gastbloggers ben gaan samenwerken. Ik heb namelijk ook niet alle kennis in pacht en op deze manier kan ik jullie veel extra achtergrond informatie, inspiratie en andere interessante artikelen bieden die ik anders niet voor handen zou hebben gehad.

Regelmatig stellen jullie vragen; soms via de blog, soms via social media en soms via de website. Dat geeft aan dat jullie interesse hebben en nieuwsgierig zijn en dat wil ik graag stimuleren. Daarom roep ik een nieuwe rubriek in het leven waarbij jullie de kans hebben vragen te stellen. Deze vragen worden vervolgens beantwoord door mij of één van de andere gastbloggers.

Bovenaan de website vind je nu een kopje “vraag maar raak“. Op deze pagina kun je jouw vraag indienen. Je krijgt dan persoonlijk antwoord, maar daarnaast worden de vragen ook gebundeld en gepubliceerd op de blog zodat ook andere lezers iets aan deze vragen en antwoorden hebben.

Heb je dus een vraag op het gebied van sport en/of voeding? Laat het weten en we gaan hiermee aan de slag!

Untitled-1

Misschien vind je deze artikelen ook leuk

2 Comments

Avatar
Yvonne 19 augustus 2016 at 12:02

Ik ben een vrouw van 55 jaar. Net begonnen met trainen. heb nu zo’n 4 PT lessen erop zitten. ik ben regelmatig misselijk en doodmoe tussen de trainingen door, herstel duurt te lang. Volgens trainer is dit te wijten aan gewenning voor het lichaam.
Trainen is iets anders dan sporten. Ik heb atrose,kan dit ermee te maken hebben ? Of moet ik meer of anders gaan eten ?

Reply
Jessica - Eat.Run.Love.
Jessica - Eat.Run.Love. 20 augustus 2016 at 21:34

Hoi Yvonne, kun je laten weten wat voor sport je hiervoor hebt gedaan?

Reply

Leave a Comment