EatNieuws

Verantwoord snacken met Nãkd bars

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 23 oktober 2014 7 Comments
nakd bars

Ik kan niet zonder tussendoortjes, tussen elke grote maaltijd probeer ik altijd een tussendoortje te eten. Dit kan vanalles zijn; van noten, rijstwafel met pindakaas, homemade ontbijtkoek of noten/rozijnenbrood tot crackers met hummus, komkommer of cherrytomaatjes. Het liefst maak ik mijn eigen tussendoortjes, maar soms heb ik daar geen zin in of tijd voor. En dan vind ik de Nãkd bars echt perfect. Ik had ze wel eens zien liggen bij Marqt en Ekoplaza, maar nooit de moeite genomen om ze te kopen. Tot ik ze dus bij Stacey proefde.

nakd bars

De Nãkd Nudie reep, deze bestaat alleen uit fruit en noten door elkaar gemixt. Geen suikers of siropen, gluten- en tarwevrij en geen geur-, kleur- en smaakstoffen. Ik geloofde het bijna niet, maar het is echt zo. Zo bestaat de “Cashew Cookie” (mijn fave!) uit alleen cashewnoten en dadels. De “Strawberry Crunch” heeft wel meer ingrediënten, maar nog steeds puur natuur (bijv. appelsapconcentraat).

nakd bars

Het zijn geen goedkope tussendoortjes, maar als je ze via de website besteld valt het wel mee (18 stuks voor €18). Ik vind het ook zeker geen tussendoortjes voor elke dag, maar wel heel handig om in huis te hebben!

nakd bars

7 Comments

sanne 24 oktober 2014 at 21:48

Via welke webshop zijn ze 18 euro?
Ik heb er eens eentje gehad, chocola orange.. hij was heerlijk!

Reply
Eline 23 oktober 2014 at 11:09

Ik ben hier benieuwd naar maar de prijs staat me tegen!

Reply
Stacey 23 oktober 2014 at 10:30

Leuk stukje, zoals je weet ben ik wel fan van de repen. Het is een fijn en verantwoord tussendoortje dat veel energie geeft. @Mime, ik vind dat er wel degelijk verschil zit tussen de smaken, ik vind die met mocha bijvoorbeeld echt niet lekker. Wel moet ik toegeven dat de verschillen niet ontzettend groot zijn.

Reply
Mirne 23 oktober 2014 at 08:29

Smaken ze wel lekker? Want gisteren las ik weer ergens dat ze eigenlijk allemaal hetzelfde smaken. Voornamelijk naar de dadels.

Reply
Jessica - Eat.Run.Love.
Jessica - Eat.Run.Love. 23 oktober 2014 at 11:56

Ik vind wel dat er verschil zit in de smaken, vooral als je de bars met fruit kiest. Maar de basis is wel dadels, dus die proef je goed in elke reep. Als je daar niet van houdt, kun je deze reep beter laten liggen!

Reply
Linda de Klijn 23 oktober 2014 at 07:58

Ik moet ze toch maar eens proberen

Reply

Leave a Comment