Hotspots & Travel

Ultiem relaxen in het Conservatorium Hotel

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 11 januari 2014 0 comments
spa-gym-2blog
Afgelopen woensdag ben ik met een vriendinnetje naar de Akasha Spa in het Conservatorium Hotel geweest. Nu moet ik dus heel eerlijk toegeven dat ik nog nooit in een Spa was geweest. Ik heb wel eens een behandeling gehad, maar nog nooit een dag doorgebracht in een Spa. Op de één of andere manier is het er nooit van gekomen, dus ik had heel veel zin in deze dag.
We zouden eigenlijk ’s ochtends al gaan en dan eerst een groepsles meepakken, helaas was het rooster veranderd in het nieuwe jaar waardoor het ons niet lukte om een les mee te doen. Dus bij aankomst om 11.00 zijn we gelijk de hammam in gegaan, heerlijk een kwartiertje stomen! Daarna zijn we een hele tijd gaan relaxen in de relaxruimte, lekker bijgekletst en gesnoept van het gedroogde fruit en noten die overal stonden. Zo lekker! Vervolgens zijn we lekker gaan bubbelen, in de sauna geweest en hebben we 10 baantjes gezwommen. Toch nog een beetje sport.
Hierna was het tijd voor lunch. We kozen voor een speltboterham met hummus, gegrilde courgette, tomaat, avocado en zeewier chips. Erbij een gezond wortelsapje. Ik vind dat het Conservatorium Hotel dat echt goed heeft gedaan, ze hebben overal aan gedacht om je je de hele dag relaxed en healthy te laten voelen.
Na de lunch zijn we nog een keer in de hammam geweest en nog in keer in het bubbelbad. Toen we even op een ligbed lagen en het gevoel hadden in slaap te vallen, zijn we opgestaan om weg te gaan. De spa is echt super mooi, maar wel klein. Er is alleen één hammam, één sauna en één zwembad. Niet te vergelijken dus met een Spa als de Veluwse Bron. Aan de andere kant was het wel super luxe en heel rustig, wat ik een grote pré vond! Al met al kwam ik heerlijk ontspannen en met een super zachte huid buiten!
Bron foto’s: Conservatorium Hotel

Misschien vind je deze artikelen ook leuk

Leave a Comment