SportSportswear & gear

Trend || Sneakers

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 2 juni 2014 1 Comment
sneakers nieuw2
Sneakers zijn tegenwoordig niet meer uit het straatbeeld te denken. Droeg ik vroeger vooral hakken, tegenwoordig kies ik ook steeds vaker voor sneakers. Het motto “wie mooi wil zijn, moet pijn lijden” heb ik even aan de kant geschoven. Nog steeds draag ik graag pumps, ik vind namelijk wel dat je houding daar direct een stuk mooier van wordt en het staat gewoon heel vrouwelijk. Maar gelukkig kun je tegenwoordig ook met sneakers gekleed over straat gaan. Dus ook als je overdag netjes gekleed moet, probeer dit dan eens te combineren met sneakers.

Zelf draag ik sneakers het liefste met een skinny en een mooie blazer, maar ook in combinatie met een kokerrok vind ik het echt te gek. Ik zocht wat inspiratie op bij fashionbloggers hoe zij sneakers combineren. Mijn grote favoriet is het “pak” van Christine op de eerste foto, wat staat haar deze combinatie gaaf! Maar ook de combinatie van Charlotte (zo draag ik sneakers ook graag), Sietske (zou ik ook zelf kunnen zijn) en Sanne vind ik echt te gek. Ik ga binnenkort maar eens experimenteren denk ik!

fashionbloggers
Met de klok mee: Christine, Sanne, Sietske, Sabrina, Tess, Debbie, Charlotte
Mijn favoriete sneakers? Dat zijn toch wel Nike (ik wil nog een paar Roshe Runs) en All Stars. De Adidas Superstar (middenboven) vind ik vooral leuk bij anderen! Dragen jullie veel sneakers?

Misschien vind je deze artikelen ook leuk

1 Comment

Avatar
Mirne 2 juni 2014 at 07:37

Ik draag alleen maar sneakers. Qua hakken houd ik alleen maar van echt hoge hakken en daar kan ik helemaal niet goed op lopen. Helaas.

Reply

Leave a Comment