LovePersoonlijk

Mijn favoriete blogs

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 27 maart 2014 2 Comments
favo blogs
Vorige week zag ik op de blog van Marieke een blogger tag. Ik zat al een tijdje te denken om mijn favoriete blogs met jullie te delen, maar elke keer kwam het er niet van (ik volg er stiekem gewoon te veel om een korte lijst favo’s te maken). In deze vorm kan ik meerdere blogs noemen, dus dat ga ik doen!

Wat was de eerste blog die je ooit tegenkwam?
Hmm dat vind ik lastig, ik denk dat ik tijdens mijn studie de eerste blog tegen ben gekomen. Ik gok een beautyblog als Miss Lipgloss.

Favoriete beautyblogs
Eerst volgde ik behoorlijk veel beautyblogs, maar uiteindelijk komen op veel blogs dezelfde producten en soort artikelen terug. Ik vind Cynthia het leukste om te volgen, een spontane meid en een leuke schrijfstijl.

Beste blogvrienden
Mijn liefste vriendinnetje Froukelien blogt ook. Ik ken haar al way back, dus telt niet helemaal mee. Maandelijks heb ik een hardloopdate met de meiden van Girls Love 2 Run en een hele hoop andere running chicks. Zij zijn (nog) niet mijn beste blogvrienden, maar ik vind het wel altijd erg gezellig én we gaan eind mei naar Milaan voor We Own The Night!

Noem een blog die je overhaalt tot het kopen van dingen
Ik heb toch wel regelmatig een beautyproduct gekocht naar aanleiding van een review van Cynthia. Maar Alexandra heeft er wel voor gezorgd dat ik zo nu en dan een item heb gekocht.

Vijf blogs die iedereen zou moeten lezen en inspireren
1. www.girlslove2run.com – Uiteraard vanwege de nodige hardloopinspiratie
2. www.lovely-pepa.com – Vanwege haar te gekke kledingstijl die ik één op één zou willen kopiëren
3. froukelien.blogspot.nl – Gewoon omdat ze te leuke verhaaltjes kan schrijven, ze tovert altijd een grote glimlach op mijn gezicht wanneer ik haar blogs lees
4. www.tessted.com – Tess heeft een journalistieke achtergrond en dat merk je. Vind haar blogs ontzettend leuk en variërend om te lezen, van pug tot babyverhalen, van hotspots tot outfitposts.
5. De vijfde vind ik heeeeeel lastig, vooral omdat ik gewoon een vast, favoriet lijstje heb. Dus ik noem er nog maar even een paar leuke blogs:

Favoriete manier om blogs te lezen
Bloglovin! Ik vind het heel handig dat dit een app is waar alle blogs die je wilt volgen in worden verzameld. Reageren gaat alleen soms wat lastig…

Wat is je favoriete lay-out?
Ik houd van het design van Glow Magazine, mooie foto’s en mooie lay-out. Het is rustig, maar toch ook gezellig. Net een soort tijdschrift, ik houd van plaatjes kijken.

Welke blogger zou een boek moeten schrijven?
Froukelien, just love haar schrijfstijl. Haar boek zou moeten bestaan uit allemaal korte, grappige hoofdstukjes. Van die anekdotes die je even snel in de trein leest!
Bron foto: Pinterest

2 Comments

Froukelien 27 maart 2014 at 09:05

Aaah Jess wat ben je toch een lieverd <3 Een geweldige aanmoediging om nog meer te gaan schrijven!

En ik vind deze tag heel leuk, dus ga hem denk ik van je overnemen.

Dikke kus!

Reply
Jessica 27 maart 2014 at 21:54

Jaa leuk, moet je zeker doen! En zo verdiend, lekker blijven bloggen :)

Reply

Leave a Comment