Lifestyle

Supersnel herstel met Janneke van der Meulen

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 24 januari 2015 1 Comment
supersnel herstel review

Supersnel Herstel is geschreven door Janneke van der Meulen – Olympisch topsporter – voor mensen die supersnel willen herstellen zodat ze maximaal kunnen presteren. Ze is van mening dat ‘krachtvoer’, drinken en slapen het succes zijn voor supersnel herstel. Veel vocht met zouten, vers fruit, verse groenten, noten, zaden, pitten, superfoods en gedroogd fruit zijn voor haar krachtvoer producten.

Het boek start verder met veel informatie over waarom bepaalde keuzes maken, informatie over eiwitten & mineralen, het belang van hydratatie en slapen. Ik vind het veel interessante informatie, vooral ook om te lezen waarom Janneke bewust kiest voor weinig granen. Puur om nog sneller te herstellen en haar lichaam zo min mogelijk te belasten. Groenten en dan vooral groene bladgroenten dekt bijna volledig onze voedingsbehoefte. Bladgroen zit vol met essentiële vitamines, mineralen, eiwitten, essentiële vetzuren, vezels en chlorofyl.

Janneke:
Op een gegeven moment heb ik bedankt voor volkorenbrood. Na een tijdje rijden in de 4e  versnelling, wil je naar de 5e om vanuit daar door te trekken naar de 6e versnelling.

Een mooi inzicht, en de recepten die in het boek staan bevatten dus ook weinig (glutenhoudende) granen en bonen. Kijk snel mee naar een impressie! De zomersel salade met quinoa, mango en pecannoten lijkt me erg lekker evenals de bloemkoolcouscous!

Supersnel Herstel is o.a. te bestellen via Bol.com voor €14,95

supersnel herstel review

supersnel herstel review

supersnel herstel review

supersnel herstel review

supersnel herstel review

supersnel herstel review

supersnel herstel review

Misschien vind je deze artikelen ook leuk

1 Comment

Avatar
Danielle 24 januari 2015 at 18:17

Lijkt mij een bijzonder en leuk boek! Ga hier een keer doorheen bladeren als ik m tegen kom in de boekhandel

Reply

Leave a Comment