EatNieuws

Superbite snacks

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 15 augustus 2014 2 Comments
Superbite

Regelmatig krijg ik de vraag wat ik als tussendoortje eet. Als antwoord geef ik dan een stuk fruit, een handje nootjes, een paar wortels met hummus, een rijstwafel met pindakaas of zelfgemaakte snackjes zoals een mueslireep of chocoladesnacks. Mocht je het lastig vinden om zelf iets te maken wat lekker is, dan heeft Superbite nu de oplossing! Een bliss ball om het 11-uur of 16-uur trekmomentje te stillen.

Malou, Amy en Juliette, de drie meiden achter Superbite, misten een gezond EN lekker tussendoortje in het food aanbod en daarom zijn zij zelf aan de slag gegaan. Daaruit is Superbite ontstaan. Met Superbite hebben de meiden de ambitie om het nieuwe 11-uur of 16-uur tussendoor te worden en superfoods toegankelijk te maken voor iedereen en elke gelegenheid. Dit doen ze door Superbites simpel en lekker te houden, geen valse beloftes te claimen en door weg te blijven van het stoffige imago dat ze soms nog tegenkomen als het gaat om gezonde voeding.

Ze bieden 4 tussendoortjes op basis van noten, dadels en/of rozijnen – met hele toepasselijke namen – die ik mocht testen. Allemaal bevatten ze bepaalde superfoods voor optimale resultaten.

  • Superbites“Play all night Long” Play boost het libido en immuunsysteem door toevoeging van kokos (opvoeren metabolisme) en macapoeder (verhogen libido).
  • “Time tot relax” Pause is perfect voor relaxing en bestaat uit kamille (rustgevend), lemon (gifstoffen afdrijven) & gember (natuurlijke antioxidant).
  • FFWD “Fast forward into the day”, als je wel wat energie kunt gebruiken. In deze bliss ball zit o.a. rauwe cacoa (verbeteren hartfunctie) en rode peper (detox & gewicht verliezen).
  • “Rewind after the after” Rewind houdt je jong en keeps the doctor away met toevoeging van kaneel (natuurlijke antioxidant), appel (you know what they say…) en hennepzaad (proteïne).

Ik vond ze allemaal erg lekker, maar vooral FFWD met wat pit van de rode peper viel erg in de smaak.

Momenteel zijn Superbites voor consumenten te koop bij SANE op de Haarlemmerdijk en bij URBAN SALAD op het Bijlmerplein (beiden Amsterdam). Verder zijn ze te boeken voor catering op bijvoorbeeld evenementen. Prijs per Superbite is €1,50 per stuk.

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd. 

2 Comments

Romana 14 oktober 2015 at 13:14

Hallo,

Ik zou graag willen weten of het mogelijk is om een groot aantal superbite snacks te bestellen van play all night long.

Vriendelijke groet,

Romana Soekhai

Reply
Eline 15 augustus 2014 at 11:20

Wat een leuk concept. Vind het altijd leuk als jonge vrouwen zulke dingen bedenken :)

Reply

Leave a Comment