SportWorkout

Start je ochtend met een workout van 5 minuten

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 9 december 2014 8 Comments
5 minuten workout

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik ben momenteel ’s ochtends niet vooruit te branden. De donkere dagen voor kerst zorgen ervoor dat ik veel liever nog een half uurtje blijf snoozen in bed terwijl ik weet dat het beter is om direct uit bed te stappen. Maar die koude vloer… Die vind ik dus echt vreselijk en ik weet vaak niet hoe snel ik naar de kast moet rennen voor een paar sokken en vervolgens naar de keuken voor een kop thee.

Een tijdje deed ik iedere ochtend een paar zonnegroeten om wakker te worden, maar dat is mij momenteel te langzaam en koud. Liever zorg ik voor een goede wake-up call met een 5 minuten workout. Je moet jezelf even uit bed slepen, maar je bent wel gelijk lekker wakker. Je hartslag gaat omhoog en voordat je ook maar iets gaat doen heb je alweer een aantal calorieën verbrand. Daarna neem ik een glas water met citroen en kleed ik me aan. Geen koffie nodig om je toch energiek te voelen!

Wake up morning workout: 

30 seconden push ups 
(Eventueel op de knieën, maar wil je net als ik de koude grond vermijden dan doe je het lekker op handen en voeten)

1 minute jumping jacks

1 minuut downward dog naar plank
Wissel elke 10 seconden van positie

1 minuut jumping jacks

30 seconden push ups

1 minuut (jumping) lunges

Misschien vind je deze artikelen ook leuk

8 Comments

Avatar
michael kors outlet 3 juni 2015 at 13:48

michael kors outlet online

Reply
Avatar
Heleen 11 december 2014 at 09:10

Dit zou ik eens moeten gaan doen, leuke tip! Ik douche enkel meestal ’s avonds, dus dan moet ik dat ritueeltje ook wel even gaan veranderen :)

Reply
Avatar
Ruurdje 9 december 2014 at 17:37

Door de jumping Jacks gelijk de onderburen wakker, lijkt me toch een minder goed idee haha!

Reply
Jessica - Eat.Run.Love.
Jessica - Eat.Run.Love. 9 december 2014 at 20:30

Ja daar moet je mee oppassen. Eventueel op een vloerkleed? Klinkt wat minder door!

Reply
Avatar
Eline 9 december 2014 at 12:35

Daardoor ben je wel lekker wakker ja!

Reply
Avatar
Stacey 9 december 2014 at 11:19

Ik neem me serieus iedere avond voor dit de volgende ochtend te doen, maar uiteindelijk blijf ik toch liggen….

Reply
Avatar
Jildou 9 december 2014 at 10:11

Dit is inderdaad wel geschikt om gewoon even lekker wakker te worden

Reply
Avatar
Robin 9 december 2014 at 07:17

oehhh, I like it!

Reply

Leave a Comment