SportSportswear & gear

Spring Style Guide Nike | Run.Train.Live.

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 22 januari 2014 1 Comment
1
Gisteravond laat zag ik op Facebook dat Nike haar nieuwe Spring collectie heeft gelanceerd, ik moest uiteraard snel een kijkje nemen en mijn wishlist is weer enorm gegroeid! “Gelukkig” ga ik over twee weken naar New York en hoop ik toch wel een aantal items mee naar huis te kunnen nemen. Sommige items zijn overbodig, maar zo mooi; en sommige items zijn zo mooi, maar zo duur. Maar goed, kwijlen kan altijd!
Nike heeft de collectie ingedeeld in running, training en sportswear. Het is wel goed om dit in het achterhoofd te houden want de tights uit de sportswear collectie zijn bijv. iets minder geschikt voor hardlopen. Innovatieve kleding, lichtgewicht items die toch warm zijn en stylisch details zorgen er voordat jij je doelen gaat behalen deze lente! Kijk mee, worden jullie hier ook hebberig van?
Mijn favorieten? De hele eerste look, jammer dat de eerste tight geen runningtight is, daardoor draag ik hem toch niet zo snel denk ik. De hele tweede look (middenboven) is wel running, deze zou ik in zijn geheel aan mijn kast willen toevoegen. De top links midden, op de een of andere manier heb ik iets met lage armsgaten. En het vestje uit de look midden onder. Deze lijkt me heel relaxed! De sporttassen vind ik ook gaaf, alleen zijn ze beiden niet zo handig voor yoga denk ik.

Misschien vind je deze artikelen ook leuk

1 Comment

Avatar
Stephanie 22 januari 2014 at 08:53

Super gave looks. De eerste is ook mijn favoriet, die legging is echt geweldig.

Reply

Leave a Comment