LovePersoonlijk

Sport en eetdagboek #19

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 31 augustus 2015 0 comments
hoofdfoto

Wanneer jullie dit dagboekje lezen zit ik op Ibiza. Dit keer niet zoals de yoga vakantie van 2 maanden geleden, maar voor een werkgerelateerde trip. Daarover kan ik vrij weinig loslaten, maar ik hoop ook voldoende vrije tijd te hebben om deze week lekker te trainen op Ibiza en wat leuke hotspots te bezoeken. Vanuit mijn hotelkamer kijk ik nog even terug op afgelopen woensdag t/m vrijdag. Drie hectische dagen waarbij ik het op werk super druk had en ook een druk avond programma moest afwerken.

Woensdag

Ik start de dag weer eens met een groen smoothie met spinazie, blauwe bes, sinaasappel, lijnzaad en een schep proteïne poeder. Lekker! Op kantoor eet ik een grapefruit en als lunch een salade die ik meebracht met quinoa, gegrilde courgette, granaatappel, geitenkaas en hazelnoten.

De middag vliegt voorbij met allerlei meetings en rond half 5 eet ik snel drie rijstwafels met avocado en kipfilet. Om 17.00 ga ik met een paar collega’s hardlopen ter voorbereiding op de Dam tot Damloop. We lopen net geen 8km en daarna moet ik snel door racen naar mijn volgende training; een krachttraining bij Bodytime. Deze valt me wat zwaarder, deels door de hardlooptraining van daarvoor, maar vooral door de spierpijn die ik nog van maandag van deze training gehad.

Na deze training fiets ik nog verder naar het Sarphatipark waar ik een bootcamptraining geef, of tenminste wil geven. Om kwart voor 9 komt er toch een bak water uit te lucht en zodra het gaat omweren besluit ik de training te stoppen. Niet verantwoord! Inmiddels ben ik tot op mijn onderbroek nat, maar moet ik wel nog een half uur naar huis fietsen. Zodra de regen minder wordt, fiets ik naar huis, maar dit is kansloos want het droge weer is niet in het vooruitzicht. Als je had gevraagd of ik in een sloot was gevallen was dat niet raar geweest, want ik sopte van boven tot onder. Thuisgekomen spring ik eerst onder warme douche, waarna ik tegen 22.00 (te laat) nog een paar zoete aardappelburgertjes met een rode kool salade eet. Als toetje nog een handje Lovechock Rocks rozijnen.

woensdag

Donderdag

De regen van gisteren heeft me geen goed gedaan en ik word dan ook vrij gaar wakker. Ik sleep mezelf uit bed en ontbijt met magere kwark, een handje gehakte hazelnoten en blauwe bessen. Tussendoor neem ik twee plakjes Peijnenburg Zero, een nieuwe ontbijtkoek zonder toegevoegde suiker die bij mij op kantoor ligt. Erg lekker!

Ik lunch buiten de deur met zakenrelaties bij Woods Amsterdam. Daar neem ik twee zuurdesem boterhammen met Vitello Tonato. Erg lekker, maar als ik op kantoor kom, merk ik dat het net iets te weinig is. Ik grijp bij de lunch dus nog een zacht bolletje brie mee. Niet de beste keuze, I know, wel heel lekker!

’s Middags drink ik nog een smoothie van banaan, mango, aardbei en proteïne voor ik naar een circuittraining ga. We trainen de eerste helft op balans en coördinatie en de tweede helft van de training op kracht. Daarna fiets ik opnieuw naar het Sarphatipark om de training die gisteren in het water viel te geven. Weer ben ik dus pas 21.00 thuis, maar mijn vriendje is zo lief geweest om te koken: risotto met bleekselderij en kip.

donderdag

Vrijdag

Mijn doel was om vanmorgen nog even te gaan hardlopen voordat ik naar Ibiza vertrek, maar met de chaotische afgelopen dagen en het drukke programma wat op de planning staat, besluit ik iets langer in bed te blijven liggen. Ik maak bananenpannenkoekjes met amandelmeel met daarbij blauwe bessen, een beetje agave en kokosrasp. Weer eet ik als tussendoortje en grapefruit.

Lunchen doe ik snel met een boterham met oude kaas, pompoen, rucola en tomaat en nog een boterham met pure hagelslag. ’s Middags is het hek van de dam; we hebben een brainstorm en ik eet een stukje Tony’s, Zaanse Huisjes en Studentenhaver. Ach, moet kunnen een keer. Om 18.00 kom ik er achter dat ik allang weg had moeten zijn.

Ik fiets snel naar de Bijenkorf waar de opening van de nieuwe shop in shop van Adidas plaatsvindt. Voor de lancering van de nieuwe herfst/wintercollectie van Adidas by Stella McCartney ben ik uitgenodigd om even langs te komen. 6 modellen in flitsende kleding showen de collectie en daarna is het tijd om de collectie zelf te bekijken en gezellig te kletsen met aanwezigen. Dit seizoen vieren Adidas en Stella McCartney hun 10-jarige samenwerking met opvallende items. Sommige zijn een klein beetje onpraktisch om aan te trekken, maar neemt niet weg dat het een prachtige collectie is. De Adidas by Stella McCartney Ultraboost schoen is de star performer van de Running collectie, samen met het enorm opvallende Puffa Jacket (mijn favo uit de collectie!) die je warm en droog houdt in de meest extreme weersomstandigheden (had ik woensdag moeten hebben!). De training en yoga collectie zijn dit seizoen samengevoegd, en zijn geschikt voor trainingssessies in de sportschool, yogalessen of hangsessies op de bank. De Onesie is hier het opvallendste item, een stabiele ondersteuning met ultieme bewegingsvrijheid voor een yogales. Als laatste is er aan de wintersportliefhebber gedacht met o.a. een bodywarmer en skibroek. Ik ga op tijd weer weg omdat ik mijn koffer nog moet inpakken voor Ibiza en nog een paar uurtjes slaap wil pakken.

Thuis gekomen maak ik speltpasta met een saus van cherrytomaatjes, werk ik nog wat werkmail weg, pak ik mijn koffer in en ga in bed liggen. Slapen lukt uiteindelijk niet omdat de buren een feestje geven en om half 2 gaat de wekker alweer. Alles voor een goed doel!

vrijdag

adidas stella

Volgende week een dagboekje vanuit Ibiza!

Leave a Comment