SportSportswear & gear

Shopping || Muscle tee

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 29 maart 2014 2 Comments
muscle tee
Je bent een modemeisje of je bent het niet: tijdens het hardlopen zie ik er graag tiptop uit. Buiten dat goede sportkleding gewoon een stuk lekkerder zit dan een katoenen hemdje, maakt het het sporten naar mijn mening ook een stuk leuker. Een goed excuus om als de lente/zomer in aantocht is, je kast weer eens goed onder de loep te nemen. Vooral mijn hemdjes zijn aan vervanging toe. Ik heb vorig jaar een aantal korte broekjes gekocht, dus mijn focus ligt dit seizoen toch echt op de tops. Met mouwtjes heb ik genoeg, maar zonder mouwtjes kan ik nog wel gebruiken. Nu kan ik natuurlijk gewone simpele tops kopen, maar op de één of andere manier ben ik gegrepen door zogenaamde ‘Muscle Tee’s’. Mouwloze tops met het liefst laag uitgesneden armsgaten. Waarom? Geen idee, maar ik vind het wel een leuk idee dat je ook je sporttop eronder ziet, want ook die zijn verkrijgbaar in kekke kleurtjes en printjes.

Mijn crush op deze tee’s begon allemaal met onderstaande, eerste foto gespot bij volgens mij Francien. Die moest ik hebben, maar het liefst wel een witte. Overal uitverkocht… Dus ging mijn zoektocht door en ineens was daar afgelopen week tee nummer 2. Nog beter, want een speciaal runningshirt, dus dri-fit. Niet wit, maar toch klikte ik hem direct naar huis. En hij is te gek, ik ben van plan hem met mijn knalgele sportbh te dragen en ik wil er meer. Ik maakte er gelijk een shopping van, maar kwam stiekem tot de conclusie dat Nike toch wel mijn favo’s heeft. Al vind ik die van Adidas en Bershka ook wel erg cool! Wat vinden jullie van dit soort tops?

muscle tee
Hoofdfoto: Nike.com

Misschien vind je deze artikelen ook leuk

2 Comments

Avatar
Marieke 31 maart 2014 at 08:31

Ik vind dat RUN T-shirt echt heel gaaf. Heb je ‘m gewoon in de Nike Store gekocht?

Reply
Avatar
Jessica 31 maart 2014 at 09:08

Nee ik heb hem online besteld! Er zit een clickable linkje onder, maar zie dat je dat niet echt ziet :) http://store.nike.com/nl/en_gb/pd/tailwind-loose-running-tank-top/pid-1471586/pgid-1471587

Ben al een tijdje niet in de winkel geweest, maar daar hebben ze hem misschien ook wel?

Reply

Leave a Comment