SportSportswear & gear

Sale Shopping

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 29 juni 2014 5 Comments
sale2

Sportkleding en -schoenen zijn best een grote investering, shoppen in de sale is wat mij betreft daarom perfect. Natuurlijk heb je ook in sportkleding trends, maar het is vaak wel wat tijdlozer dan je dagelijkse kloffie. Ik heb er dan ook helemaal geen problemen mee om in de sale sportkleding te shoppen. Zo kan ik toch voor die mooie tight van Nike gaan. Maar zelfs H&M verkoopt sportkleding in de sale. Ik shopte drie verschillende outfits bij elkaar voor Hardlopen, Trainen en Yoga.

Uiteraard kun je de meeste kleding wel ruilen voor een andere sport, maar dit zijn wat mij betreft de ideale outfits. Het liefste zou ik alles naar huis klikken maar dat laat mijn portemonnee ook niet toe.

Tijdens (high intensity) trainingen draag ik het liefste een korte broek. Als ik thuis train, draag ik alleen een sport bh, maar in de sportschool zou ik hier toch wel een top overheen aantrekken. Al hele lange tijd ben ik op zoek naar een goede sporttas en deze lijkt mij echt ideaal en hij is ook nog eens mooi. Ik ga deze tas even in de gaten houden in de hoop dat ‘ie nog wat verder wordt afgeprijsd voordat hij verkocht wordt.

 

De hardlooptight heb ik wel naar huis geklikt, ik vond deze in de nieuwe collectie al erg leuk dus toen ik zag dat hij was afgeprijsd heb ik niet langer gewacht. Het liefste draag ik een tight tijdens hardlopen in verband met schuurplekken, maar als het echt warm is draag ik natuurlijk gewoon een short. Ik heb een hele fijne van New Balance die ik overigens nergens kan vinden. Strakke top en haarbandjes (nu mijn haar wat korter is geen overbodige luxe) en I’m good to go.

En als laatste wat ik tijdens Yoga zou dragen, een lange tight, strakke top en comfortabele sweater voor de ademhalingsoefeningen. Deze van Adidas vind ik echt te gek!!!

Het zijn nog niet de allerlaagste prijzen, maar we zitten ook pas in de eerste sale ronde. Heb je echt iets op het oog dan zou ik niet langer wachten, maar anders kun je zeker nog even wachten tot de tweede afprijzingsronde. Dan worden de prijzen nog net wat interessanter!

 

Misschien vind je deze artikelen ook leuk

5 Comments

Avatar
Eline 30 juni 2014 at 16:13

Met mijn maat is er helaas geen leuke of zelfs maar fatsoenlijke sportkleding te vinden, laat staan in de sale. Kan dan ook niet wachten tot ik fitter ben en wel in leuke kleding kan sporten!

Reply
Jessica
Jessica 30 juni 2014 at 21:33

Hoi Eline, het merk Röhnisch verkoopt plussize kleding, ik weet niet of je daar al eens hebt gekeken? Is ook erg leuke sportkleding! Nam net een kijkje op je blog, heel veel succes met je toch naar fitheid!

Reply
Avatar
Eline 2 juli 2014 at 11:49

Dankjewel voor je reactie Jessica! Ja dat merk ken ik ( onder andere door jouw blog!), is alleen al tijden helemaal uitverkocht in grote maten, schiet ook niet echt op dus :P

Reply
Avatar
Nathalie 29 juni 2014 at 22:56

Leuk! Ik heb toevallig een nieuw paar hardloopschoenen in de sale besteld! :)

Reply
Avatar
marleen 29 juni 2014 at 09:01

super leuke outfits! ik moet mezelf inhouden niet te gaan shoppen haha

Reply

Leave a Comment