Hotspots & Travel

Roots || Amsterdam

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 8 juli 2015 0 comments
Roots Amsterdam

Afgelopen zaterdag gaf ik een Personal Training in het Vondelpark en had ik daarna nog een uurtje tot mijn eigen training. Ik besloot dus even langs Roots te gaan, een tentje wat al een tijdje op mijn lijstje stond om te bezoeken. En ja, ik kan hem bestempelen tot hotspot. Roots staat voor balans in je leven en biedt een healthy take away assortiment voor drukke mensen die op zoek zijn naar gezonde producten.

Ze hebben een groot assortiment van sappen en smoothies, maar ook ontbijtjes, salades, soepen en wraps. En laten we de gezonde, huisgemaakte snacks niet vergeten; raw balls en muffins. De sappen worden gemaakt met een slowjuicer en bevatten alleen biologische groenten en fruit. De smoothies zijn heerlijk powersmoothies zoals ik ze zelf ook graag drink voor of na het trainen. De eigenaren van Roots – Liset & Jorgen – zijn altijd op zoek naar de juiste mix voor de benodigde energie, dat resulteert in gerechten waarin veel noten en powerfoods worden verwerkt. Denk aan een açai bowl, een wrap van boekweitmeel, een Spaanse tortilla van zoete aardappel, courgette noodles en een quinoa salade. Alle producten zijn puur en biologisch en zoveel mogelijk lokaal of seizoensgebonden.

Daarnaast worden er bij Roots ook kookboeken en andere aanverwante producten zoals slowjuicers verkocht.

Ik nam zelf een sapje met wortel, biet, sinaasappel en gember; door de bieten een perfecte juice voor sporters. Omdat het nog geen lunchtijd was, maar ik wel wat energie voor mijn training kon gebruiken, nam ik de muffin gemaakt met kokosmeel, wortel, dadel en banaan. Deze muffin deed me verdacht veel denken aan mijn eigen wortel-dadel cake. Die moet ik ook gauw weer een keer maken! Ik ging weg met energie voor tien. Jammer dat ik aan de andere kant van de stad woon, maar mocht ik in de buurt zijn dan ga ik zeker weer langs!

Roots Amsterdam
Amstelveenseweg 164, Amsterdam

Roots Amsterdam

Roots Amsterdam

Roots Amsterdam

Misschien vind je deze artikelen ook leuk

Leave a Comment