LovePersoonlijk

Röhnisch voor Pink Ribbon

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 28 augustus 2014 0 comments
sportbeha Röhnisch Pink Ribbon

Over minder dan een maand sta ik aan de start van de Dam tot Damloop, mijn tweede alweer. Hoewel ik het vorig jaar niet een hele spannende route vond, heb ik toch dit jaar besloten om weer mee te doen. Jullie hebben er de afgelopen weken al alles over mee gekregen aangezien ik deze wedstrijd loop voor het goede doel Pink Ribbon.

Inmiddels is de stand €350 en still counting, zou ik €500 halen? Dat zou ik te gek vinden! Momenteel vul ik vrijwel elke avond met het maken van armbandjes (waar ik gezien het rijgwerk toch wel even mee bezig ben). Bestellen kan nog steeds, maar je kunt ook direct een donatie op mijn actiepagina doen.

Ik loop de Dam tot Damloop via Röhnisch, een Zweeds merk dat alleen maar sportkleding voor dames heeft. Zij hebben de handen ineen geslagen met Stichting Pink Ribbon en hebben samen met zustermerk StayInPlace een speciale sportbeha ontworpen. Met deze Line Seamless Bra, verkrijgbaar in zwart en roze, is het ook mogelijk om een borstprothese te dragen. De prijs is €39,95 waarvan €7,50 van iedere verkochte beha aan Pink Ribbon wordt gedoneerd. De verkoop van deze beha verloopt via V&D.

Over mijn trainingen lezen jullie alles in de Fit Diaries, het hardlopen staat op een iets lager pitje dan ik zou willen maar dat komt door alle overige trainingen die ik momenteel doe. Als ik 2x per week haal, ben ik blij, maar dat zou ik idealiter toch opschroeven naar 3x per week. Afgelopen zondag liep ik 16km die echt dramatisch ging, gelukkig weet ik dat dat vaak eenmalig is en ga ik aanstaand weekend voor een tweede poging. Hopelijk gaat die duurloop beter en kom ik ook verder.

Hoe staat het er voor met jullie trainingen en ga ik nog bezoekers zien tijdens de Dam tot Damloop?

Leave a Comment