MamaSportWorkout

Reebok Maternity Collectie

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 14 oktober 2019 0 comments
reebok maternity collectie

Weet je nog dat ik een blog schreef over sportkleding tijdens zwangerschap ? Ik kon weinig zwangerschap sportkleding vinden van echte sportmerken, op een zwangerschap tight van Rohnisch na. Een gemiste kans als je het mij vraagt, want er zijn zoveel vrouwen die willen blijven sporten tijdens hun zwangerschap. Het is jammer dat daar dan geen fijne kleding voor is. Dat moet Reebok ook gedacht hebben, want vlak na mijn bevalling zag ik dat zij een Reebok Maternity Collectie hebben uitgebracht. Deze is prachtig, ik baal stiekem dat deze er niet tijdens mijn zwangerschap was. Het delen waard dus vind ik!

Reebok Maternity Collectie

Over de eerste collectie: deze biedt een ondersteunende, flatterende pasvorm voor zowel aanstaande als nieuwe moeders. De items zijn gemaakt van hoogwaardige stoffen met een hoge rek die moeders door elk trimester heen ondersteunen en de mogelijkheid bieden tot beweging. De collectie biedt zowel performance als alledaagse kleding die bij elke activiteit past; in de sportschool of het rondje door de supermarkt.

De maternity legging en tank tops zijn twee essentiële items uit de eerste collectie. De maternity legging is gemaakt met een verlengde tailleband en zacht nylon spandex materiaal dat naadloze ondersteuning biedt. De top is gemaakt van hetzelfde materiaal en zorgt voor een super zacht, comfortabel en ondersteunend gevoel. De tights kosten €64,95 en de tops €39,95.

Aangezien er wordt gesproken over een eerste collectie, ga ik er vanuit dat er meer volgen. Ik ben heel benieuwd! Wat vind jij van deze collectie?

reebok maternity collectie

reebok maternity collectie

Misschien vind je deze artikelen ook leuk

Leave a Comment