Amanda M. – hardloopster & hobby fotografe

gastblogger amanda

In het kort

Amanda is diplomaat en woont sinds de zomer van 2017 in Brazilië, in de hoofdstad Brasilia. Zij was al jaarlijks in Latijns-Amerika te vinden en vindt het heerlijk om nu weer voor langere tijd in dit continent te wonen. Hiervoor was ze werkzaam in Londen en Den Haag.

Ook in Brazilië maakt Amanda graag tijd vrij voor haar lievelingssport: hardlopen. Hardlopen doet zij al ruim tien jaar en waar ze ook woont, hetzij met wisselende frequentie. Na verschillende halve marathons besloot ze in 2016 er echt voor te gaan en liep ze met veel plezier de marathon van Amsterdam. En vooral de weg er naar toe bracht haar veel.

“Ik genoot zo van de trainingen. Pas toen ik consistent drie keer in de week liep realiseerde ik me echt wat hardlopen voor mij deed. Heerlijk even m’n hoofd leeg maken na een lange dag op kantoor, en ook fysiek voelde ik me veel beter”.

De marathon van Amsterdam smaakte naar meer en momenteel traint Amanda voor haar tweede marathon: die van Rio de Janeiro. Op Eat.Run.Love blogt Amanda over haar voorbereiding hierop in Brazilië.

  • Favo sport: hardlopen en zumba
  • Favo bestemming: Ecuador
  • Favo hotspot: Bocas in Amsterdam (vanwege hun fantastische 90s/00s playlist) in de winter, strandtenten aan het Zwarte Pad in Scheveningen in de zomer
  • Favo stad: Londen, Rio en Buenos Aires
  • Guilty pleasure: met een kopje thee op de bank een stapel Margrieten lezen

Lees alle blogs van Amanda.