Persoonlijk

Heb ik mijn persoonlijke doelen 2017 gehaald?

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 30 december 2017 1 Comment
persoonlijke doelen 2017 gehaald

Het einde van het jaar nadert nu wel heel rap, morgen is het alweer oudjaarsdag! Ik had me voorgenomen om dit artikeltje al eerder te plaatsen, maar het is vrijdag 23.00 als ik dit tik. Natuurlijk heb ik er de afgelopen weken wel al over nagedacht, maar daar gaat toch iets mis… Begin van dit jaar schreef ik mijn persoonlijke doelen voor 2017 op, nu gaan we even terug kijken. Heb ik mijn persoonlijke doelen 2017 gehaald?

Eat.Run.Love. door ontwikkelen

Ik ben echt super tevreden met waar ik nu sta met Eat.Run.Love. Ok, ik ben nog niet waar ik wil zijn, maar ga ik dat ooit zijn? Ik denk het niet. Dit jaar ben ik enorm gestegen in bezoekcijfers, meer dan ik in mijn hoofd had. En daar ben ik blij om, heel blij om. Dat betekent namelijk dat ik niet voor niks elk vrij uurtje aan mijn blog besteed. Door jullie – mijn volgers – kan Eat.Run.Love. bestaan. Wel merk ik dat het soms nog lastig is door mijn drukke baan om de dingen op te pakken die ik graag op zou willen pakken. Zo heb ik alweer talloze ideeën voor 2018, maar weet ik niet waar ik de tijd vandaan moet halen. Dankbaar ben ik ook voor alle toffe gastbloggers, en een aantal gastbloggers die in 2018 gaan starten met schrijven.

persoonlijke doelen 2017 gehaald

Een betere balans tussen werk, blog en privé vinden

Ik zou willen dat ik hier met vlag en wimpel geslaagd in zou zijn, maar helaas vind ik dat ik dat niet ben. Gedurende het jaar heb ik behoorlijk lopen struggelen met mijn tijd en heb ik deze niet altijd even goed ingedeeld. Er is vooral heel veel tijd naar werk gegaan, door een promotie is daar meer druk op komen te liggen. De laatste tijd heb ik weinig aandacht besteed aan vriendinnen (veel te weinig) en heb ik zelfs minder getraind dan ik zou willen. De blog propte ik tussendoor, maar ik ben er niet trots op hoe ik dat heb gedaan. Balans dus, die moet ik nog vinden. Je zou denken dat de coachingsgesprekken halverwege het jaar geholpen zouden hebben, maar het is niet zo lang blijven hangen als ik zou willen. Nieuwe ronde, nieuwe kansen?

De beste versie van mezelf worden met CrossFit

Dit jaar heb ik progressie gemaakt, maar niet de progressie die ik zou willen. Begin van het jaar ben ik tijdens het doen van pull-ups van het pull-up rek gevallen en daar heb ik lang last van gehad. Ik heb maanden bij de fysio gelopen en nog steeds merk ik dat mijn nek/rug/schouders een zwakke plek zijn. Vanaf het voorjaar kwam de focus op de triathlon te liggen dus heb ik ook weer minder getraind. Maar uiteindelijk moet ik ook eerlijk zijn, want ik heb wel degelijk progressie gemaakt. Tegen het einde van het jaar heb ik behoorlijk veel getraind op pull-ups en ik kan ze dus ook eindelijk in een workout doen. Ook heb ik veel geoefend op handstand push ups en toes to bar. Nog niet zo goed als ik zou willen maar daar moet ik gewoon nog wat langer de tijd voor nemen. Ik wilde de workout Helen graag RX kunnen doen, en dat is gelukt!

persoonlijke doelen 2017 gehaald

Een kwart triathlon doen

Yes, deze kan ik afvinken! In oktober stond ik in Barcelona om een kwart triathlon te doen en wat was dat gaaf! Ik finishte veel sneller dan ik verwachtte in 2.44 en had direct na de finish zin om me voor een volgende triathlon in te schrijven. Dat heb ik nog niet gedaan, maar gaat zeker gebeuren. Mijn zwager en ik willen weer een triathlon in het buitenland doen, ergens in een zonnig land in Europa. Moeten alleen nog bedenken welke, dus mocht je suggesties hebben, let me know!

persoonlijke doelen 2017 gehaald

Meer aan mijn mobiliteit werken

Halverwege het jaar heb ik Yin Yoga ontdekt en dat probeer ik nu wekelijks te doen. Waar ik het eerst vooral best pijnlijk en ingewikkeld vond, kan ik er inmiddels mijn rust in vinden. Ik vind het heerlijk om 90 minuten met mezelf, mijn ademhaling en lichaam bezig te zijn. Ook doe ik thuis regelmatig ROMWOD. Durf niet mijn handen er voor in het vuur te steken dat ik op 3x per week uit kom, maar het is zeker een grote verbetering ten opzichte van voorgaande jaren!

persoonlijke doelen 2017 gehaald

Als ik zo terug kijk heb ik een behoorlijk succesvol jaar achter de rug, ik heb 3,5 van mijn 5 doelen gehaald :) Maar eigenlijk wat ik momenteel wel het belangrijkste vind, daar ben ik iets minder goed in geslaagd. Maar daarover volgende week meer!

Ik ben heel benieuwd, heb jij jouw persoonlijke doelen voor 2017 gehaald? Mocht ik je niet meer spreken dan wens ik jullie een hele fijne jaarwisseling!

Misschien vind je deze artikelen ook leuk

1 Comment

Avatar
Sandra 31 december 2017 at 16:04

Goed dat je zoveel van je doelen behaald hebt! De balans tussen werk en privé is altijd tricky, zeker als je werk leuk is. Alvast een gelukkig nieuwjaar!

Reply

Leave a Comment