EatOntbijtPap, muesli & granolaRecepten

Overnight oats met banaan en kokos

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 9 april 2017 0 comments
overnight oats met banaan en kokos

Overnight oats zijn het nieuwe havermout! Ik heb ze helemaal ontdekt en vind het een heerlijke afwisseling met de kwark die ik meestal eet. ’s Avonds even klaar maken en ’s ochtends kun je direct aan je ontbijt beginnen of het in je tas gooien voor onderweg of werk. Ideaal voor mensen met een hectisch leven :) Deze overnight oats met banaan en kokos heb ik een beetje afgeleid van dit haver ontbijt met dadels en noten. De smaakcombinatie is namelijk heel erg lekker, maar ik wilde een iets andere samenstelling qua voedingswaarden. En dat is gelukt!

Overnight oats met banaan en kokos

Voor 1 persoon:

  • 40 gram havermout
  • 10 gram kokos
  • 40 gram dadel (2 grote dadels)
  • 1 kleine banaan (100 gram)
  • 150 gram rijstmelk of amandelmelk
  • 125 gram aardbeien (of ander rood fruit)

Meng de havermout, kokos en rijstmelk door elkaar. Snijd de banaan in plakjes en de dadel in kleine stukjes. Roer beiden door de havermout en laat een nachtje (buiten de koelkast) staan. Roer het ’s ochtends nog een keer door en garneer met de aardbeien.

Makkelijker kan niet! Eet smakelijk.

Voedingswaarden: 562,2 calorieΓ«n
9,1 gram eiwit – 92,8 gram koolhydraten – 14,7 gram vet

overnight oats met banaan en kokos

overnight oats met banaan en kokos

image_print

Leave a Comment