Feiten & FabelsFood

Onmisbaar in de keuken

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 23 april 2017 65 Comments
onmisbaar in de keuken

Om lekker en gezond te kunnen eten, maak ik zoveel mogelijk zelf. Op deze manier weet ik precies welke voedingsstoffen ik binnen krijg in welke hoeveelheid en kan ik zelf bepalen hoeveel zout, suiker of andere smaakstoffen ik toe voeg. Omdat ik veel sport vind ik het belangrijk om dit goed bij te houden en zo min mogelijk nutteloze calorieën te eten. Ok, ik geef toe dat ik vrijwel dagelijks een stukje chocolade eet en ik haal ook echt wel eens een kant en klaar maaltijd, maar ik probeer zoveel mogelijk zelf te maken. Dit is echt niet heel ingewikkeld, mits je de juiste keukentools tot je beschikking hebt. In deze blog laat ik je zien wat voor mij onmisbaar is in de keuken en maak je kans op wel een hele toffe prijs!

De keukentools die je in deze blog ziet, zijn niet allemaal even goedkoop, dat besef ik me heel goed. Ik heb hier zelf ook een aantal jaren ook over gedaan voordat ik deze had. Door ieder jaar iets te kopen en goed te letten op aanbiedingen, kun je hele mooie apparatuur op de kop tikken waar je echt jaren plezier van hebt. Van alle keukenspullen die ik heb, heb ik geen moment spijt gehad dat ik ze heb gekocht en zijn voor mij echt onmisbaar in de keuken.

Magimix Compact 3200 XL

Deze foodprocessor van Magimix stond echt heel erg lang op mijn verlanglijstje. Ik twijfelde iedere keer of ik hem wel wilde kopen want ik vind het een behoorlijke investering. Uiteindelijk heb ik hem gekocht tijdens de Dol Dwaze Dagen van de Bijenkorf waardoor ik geen €299, maar €199 betaalde. Nog steeds heel veel geld, maar ik heb er echt geen moment spijt gehad. De Magimix komt minimaal 1x per week uit de kast om te gebruiken voor het maken van bananenbrood, hummus of pesto,voor  het hakken van noten of dadels of voor het raspen of plakjes snijden van wortels of zoete aardappel. Ik vind hem super makkelijk in gebruik en als je hem na gebruik direct schoonmaakt, valt ook dat klusje wel mee. Het bereiden van producten en gerechten is echt een eitje met deze foodprocessor.

Versapers Vacublend

Een blender is wat mij betreft ook onmisbaar in de keuken van mensen die graag gezond eten. Ik heb altijd periodes dat ik graag smoothies drink. Het ene moment drink ik ze dagelijks en dan raak ik weer weken mijn blender niet aan. En toch zou ik hem niet willen missen. Ik vind het heerlijk voor de afwisseling en maak na het sporten ook graag een smoothie met kwark of eiwitpoeder. De Versapers Vacublend is een nieuwe aanwinst in mijn keuken. De Vacublend haalt eerst 80% van de zuurstof uit de blenderkan voordat hij gaat blenden. Het resultaat is een super frisse, gladde en kleurrijke smoothie.

Lees ook: De Vacublend in de test

onmisbaar in de keuken

Siemens staafmixer set

Iedere week staat er bij ons wel ergens als lunch of avondeten soep op het menu. Een staafmixer is daarbij onmisbaar. Ik heb al een aantal jaar een Siemens staafmixer set. Deze heeft naast een staafmixer ook een hakker die ik gebruik om snel een kleine hoeveelheid pesto te maken of een mugcake. Deze set gebruik ik meerdere keren per week voor zowel soep, pesto’s als kleine hoeveelheden beslag (mugcake, eiwitpannenkoekjes). Ik probeerde onze staafmixer terug te vinden, maar volgens mij is hij al zo oud dat hij niet meer verkocht wordt. Dit is een vergelijkbare set met die van ons. Inmiddels is hij wel bijna aan vervanging toe!

Versapers slowjuicer

Ook zo’n keukenapparaat waar ik heel erg lang over heb getwijfeld of ik hem wel wilde kopen. Maar uiteindelijk ben ik ook gezwicht voor de Versapers. Ik vind slowjuice sapjes echt super lekker, en maakte deze wel eens met een simpele sapcentrifuge. Toen ik mij er wat meer in ging verdiepen besloot ik dat ik een Versapers wilde. Destijds een rib uit mijn lijf, maar geen moment spijt van gehad. Het is zoveel lekkerder dan welk ander sapje dan ook. Deze komt zeker niet elke week uit de kast, maar af en toe krijg ik het op mijn heupen en maak ik een flinke voorraad die ik invries. Ik weet dat het beter is om de sapjes direct te drinken, maar ik vind de Versapers schoonmaken toch wel echt een klusje waar ik niet elke dag zin in heb.

Spirelli

Een paar jaar geleden ontstond de trend rondom courgettepasta: spaghettislierten gemaakt van courgette. Zonder handig apparaatje is dit toch wel enigszins onhandig om te maken, dus daarom schafte ik toen een Spirelli aan. Hiermee kun je heel eenvoudig dunne sliertjes maken van courgette. Ik gebruik hem heel regelmatig voor courgette spaghetti. Toch zou mijn voorkeur nu naar een andere spiraalsnijder uit gaan omdat deze niet in staat is om bijvoorbeeld slierten van zoete aardappel te maken.

Bewaarbakjes

Ok, niet echt een keukentool, maar wel onmisbaar in een keuken waar veel wordt gekookt en gebakken. Handige bewaarbakjes! Momenteel ben ik echt fan van de bakjes van Rosti Mepal. Naast dat het superleuke kleurtjes zijn, zijn ze ook heel handig in gebruik. Ze sluiten goed, kunnen in de vaatwasser en hebben diverse handige formaten.

Lees ook: Eten voorbereiden en meenemen

Win: Versapers Vacublend ter waarde van €399!

onmisbaar in de keuken

Nu komt het lieve volgers, ik mag gewoon een Vacublend ter waarde van €399 weggeven! Ik vind dit zo’n ontzettend toffe winactie, ik mag één van mijn favoriete keukenspullen aan één van jullie weggeven. Zoals je in dit artikel en ook in de eerdere review hebt kunnen lezen, maak je met deze blender super gladde, smaakvolle en kleurrijke smoothies. Ik vind het echt een verschil met een normale blender en dat zou ik niet zeggen als ik het niet vind. Wat moet je doen om kans te maken op de Vacublend?

Heel simpel, laat je NAW gegevens achter in het formulier hieronder en laat een reactie achter op de blog wat voor smoothie jij als eerste wilt maken met de Vacublend. De winnaar wordt 1e week juni bekend gemaakt. [edit; de winnaar is inmiddels op de hoogte gebracht, de winactie is gesloten].

Misschien vind je deze artikelen ook leuk

65 Comments

Avatar
Mireille 14 mei 2017 at 23:13

Niets is fijner dan ’s ochtends, na het sporten, te starten met een smoothie van spinazie, kwark, scheut biologisch sinaasappelsap, havermout en kaneel. Hiermee kom je een deel van de ochtend wel mee door!

Reply
Avatar
Lisanne 5 mei 2017 at 20:07

Ahh je stukje over de blender klonk al zo goed, deze winactie is perfect! Mijn favo smoothie is met gember, kurkuma en mango. Echt heerlijk, maar niet altijd heel smooth met m’n golden oldie staafmixer .. En een heel stuk gember in de vroege morgen, yek! Ik duim!

Reply
Avatar
Amber 2 mei 2017 at 11:32

Wat ontzettend gaaf! Mijn blender is helaas stuk gegaan, dus deze zou ik echt goed kunnen gebruiken. Heerlijk om na het sporten, in de ochtend of op een lekkere zomerse dag een smoothie te maken, dus natuurlijk zou ik kans willen maken hierop. Echt een hele leuke win-actie! :)

Reply
Avatar
Celine 27 april 2017 at 18:38

Ik zou iedere dag een smoothie maken van amandelmelk, banaan, kokosolie, kurkuma, kaneel, goijbessen, zwarte peper! Mmmmmm!

Reply
Avatar
Marie-Anne Reulens 27 april 2017 at 16:59

Ik zou een smoothie maken met fruit en havermout en misschien ook eens gaan kijken naar de recepten waar ook groenten inzitten. Ik maak nu zelden een smoothie, mijn vriend wel geregeld maar wat niet is kan nog komen zeker wanneer het extra goed smaakt met zo een nieuwe blender ;-)

Reply
Avatar
Kim Aerts 27 april 2017 at 10:54

Wat een leuke actie!!! Ik ben met een grote transformatie bezig op alle vlakken in mijn leven en het omgooien van mijn levensstijl is daar één van. Ik heb al talloze keren op de site van versapers gekeken voor een vacublend of een slowjuicer, maar het is een hele investering. Ik heb al eens receptjes opgezocht en ik ben uiterst nieuwsgierig om de powerdetox met rode biet, wortel, bleekselderij, venkel, limoen en gemberwortel te proberen. Hopelijk kan ik dat binnenkort ;-)

Reply
Avatar
Samantha 27 april 2017 at 00:27

Als er maar aardbeien inzitten 💖

Reply
Avatar
Grietje 26 april 2017 at 12:43

Een vrolijke dame aan de Meerbosweg nummer drie
Vond op EatRunLove een geweldige nieuwe hobby
Ze husselde mango, banaan, passievrucht en orangejus
En dacht na het proeven:’ Sodeju
Dit is de perfecte mix voor mijn eerste Vacublendsmoothie!

Reply
Avatar
matthijs 26 april 2017 at 10:41

Ik zou een Macca Amandelpasta, amandelmelk bananen, mango, avocado en bosbessen smoothie maken om de dag goed te starten of met eiwitpoeder erbij als recovery drink

Reply
Avatar
Tamara 26 april 2017 at 06:49

Ik zou de koelkast en vriezer open doen waar ik altijd genoeg fruit en groenten in heb liggen en kijken waar ik die dag als hopelijk dit mooie apparaat een plekje in onze keuken hebt gekregen trek en behoefte aan hebt.

Dit ja elke keer weer anders en ik probeer ook altijd voor de kindjes een lekkere smoothie te maken om hun op deze manier even wat extra te geven.

Zou een super mooi cadeau voor ons gezin zijn 😊

Reply
Avatar
Marieke 26 april 2017 at 06:31

Wat een fijn, eerlijk artikel! Ik vind het vaak ook even slikken om grote investeringen te doen voor bijv. een keukenmachine of in dit geval een vacuüm-blender. Des te groter sprongetje maakt m’n hart nu ik hem kan winnen!

Ik zou als eerste m’n pepernotendeegsmoothie maken ( ik bedoel wie wil er niet verantwoord het hele jaar de smaak van pepernoten hebben? )

2 kaki’s, 250 ml amandelmelk, 1 theelepel amandelpasta, 1 theelepel koek en speculaaskruiden en een snufje zout. MEGA lekker MITS goed fijn geblend maar dat gaat met de versapers wel lukken :-)

Reply
Avatar
Astrid 26 april 2017 at 03:31

Wat zou ik de versapers vacublend graag winnen. Ik ben net 20 kilo afgevallen en wil mijn nieuwe lijf graag fit houden en behouden. Met deze keukenmachine kan ik weer heerlijk mijn verse groene smoothies maken met bijvoorbeeld ananas, banaan, aarbei en spinazie. Ik verheug me er nu al op!

Reply
Avatar
Monica de bruine 26 april 2017 at 01:22

Ik zou deze zo graag winnen! Ik maak elke ochtend een smoothie voor mezelf met spinazie en banaan en bosvruchten, ik doe dit in een goedkoop en oud ding. En ik ben zwanger dus ik hoop die snoothies ook voor mijn toekomstige kindje te maken, en ik denk niet dat mijn oude apparaat het nog zo lang volhoud. Dus ik zou hem heeeeel graag winnen! 😊

Reply
Avatar
Lisa Kruisselbrink 25 april 2017 at 23:01

Dit is toch wel de droom hoor!! Kan ik eindelijk is de smoothie met gember, appel en rode biet maken. Rode biet heeft een goede uitwerking op mijn huid maar ik hou er niet zo van. In een smoothie zou dus de perfecte oplossing zijn!

Reply
Avatar
Marja 25 april 2017 at 22:48

De vacublend moet de oplossing zijn tegen het snel verkleuren van mijn favo bananensmoothie met – uiteraard -banaan, komkommer, kwark en havermoutvlokken.

Reply
Avatar
Tamara 25 april 2017 at 22:35

Onze dochters zweren bij een homemade “milkshake”
Griekse yoghurt, bevroren aardbei, banaan en bosbessen, beetje water erbij of soms wat spa rood dan wordt hij heerlijk luchtig!

Reply
Avatar
Marieken 25 april 2017 at 21:49

Ohhhhh wat een gaaf ding, een super aanvulling op onze versapers! Ik ga voor de traditionele variant van sinaasappel, banaan, spinazie en avocado….deze drinken we met ons hele gezin.

Reply
Avatar
anneke 25 april 2017 at 21:45

Ik zou graag een recept van een avond vervangende maaltijd smoothie willen ontvangen.

Reply
Avatar
Jill 25 april 2017 at 20:31

Een spinazie-gember-appel smoothie! Ik gebruik nu een nutribullet maar helaas werkt deze niet altijd even prettig bij diepvriesfruit of harde groente. Ben heel benieuwd naar deze Vacublend!

Reply
Avatar
Menno 25 april 2017 at 19:27

Ik krijg gewoon trek van alle suggesties! Maar ik zou toch voor een smoothie met aarbei, banaan, jus d’orange en een beetje roomijs gaan. Want… zomer. Toch ;-)?

Reply
Avatar
sonja 25 april 2017 at 17:48

ik wil graag een smooothie maken met veldsla, lecithine, soyamilk en havermout.Benieuwd of dit mijn dagelijkse ontbijtkoffie kan doen vergeten en na een poosje mijn hoge cholesterol vermindert

Reply
Avatar
lydia 25 april 2017 at 17:28

Wat een fijne tips! Ik zou als eerste een heerlijke koude smoothie maken met allerlei vers fruit, zoals banaan, mango, kokoswater en allemaal lekkere dingen! Of aardbei, banaan, en muesli of iets dergelijks als ontbijt!

Reply
Avatar
Mar 25 april 2017 at 15:26

Eerlijk is eerlijk.. laatst ontving ik de mail van Versapers en werd ik echt nieuwsgierig gemaakt naar deze blender! Hij moet wel fantastisch zijn omdat er een verschil zit tussen juicen en blenden. Daarom kocht ik vorig jaar ook vol enthousiasme de Versapers en ben nog steeds overtuigd vd gezondheidsvoordelen.. helaas is mijn spijsvertering er niet altijd blij mee,daarom maak ik toch ook weer smoothies. En inmiddels 10wkn zwanger van ons 4e wonder dus graag volop powersmoothies maken die ik nu ook kan verdragen en waar mijn lijf blij mee wordt.. en dát gaat met de Vacublend een gegarandeerd succes worden! Daar ben ik van overtuigd. Suc6 iedereen met deze actie.. we wachten het af 😊

Reply
Avatar
Mar 1 juni 2017 at 07:08

Still dreaming.. zin in een smoothie, en de actie loopt ten einde,eindelijk 😉

Reply
Avatar
Kristel 25 april 2017 at 15:20

Een groene smoothie! Spinazie, kiwi met schil, banaan, havermout en wat eiwit poeder!

Reply
Avatar
lisette 25 april 2017 at 15:14

een smoothie met peer en spinazie maar dan zonder dat de spinazie tussen je tanden gaat zitten dat lijkt me wel wat :P

Reply
Avatar
Anita 25 april 2017 at 15:08

Oh wat zou ik die blender graag willen, ik heb de versapers slowjuicer, en heb onlangs deze blender voor het eerst ontdekt….wat een heerlijke smoothies komen hier uit….lekker zacht. Ik zou als eerste de ananas/sinaasappel/gember willen proberen….heerlijk!

Reply
Avatar
Marije 24 april 2017 at 23:03

Oh heerlijk zo’n ding! We hebben al verschillende smoothie makers gehad, maar allen sneuvelden al snel, waarschijnlijk door de niet zo goede kwaliteit. Daarom lijkt me deze mega handig, ook omdat we hem elke dag gebruiken voor ons ontbijt. We maken dan een heerlijke smoothie van rood fruit met Kwark, havermout en een beetje honing. Vult als een tierelier en het houd ons gevoed tijdens onze survival trainingen en wedstrijden :)

Reply
Avatar
Giulia 24 april 2017 at 15:21

Waaaahhhh ideaal! Ik zou héél graag eens zelf detoxen aangezien dat erg duur is om te kopen, dus ik zou hem meteen uitgebreid testen door een hele detoxkuur voor mezelf te blenden!

Reply
Avatar
Martine Horst 24 april 2017 at 13:05

Wat een gave aktie. Ik heb ook de switch gemaakt naar een gezonder leven. Veel sporten en probeer gezond te eten wat soms wel een uitdaging is met werk/gezin ☺. Ik zou de de volgende smoothie maken: 2 rode grapefruits, 6 eetl. Bevroren aardbeien en frambozenb en ongeveer 0,5 cm gember ✔😃

Reply
Avatar
Ine Couckuyt 24 april 2017 at 10:40

Met de Vacublend zou ik een gezonde, postworkout smoothie maken met bevroren banaan, gewone banaan, sojamelk, een koude espresso, twee dadels, 20g havermout. Ice coffee it is!!

Reply
Avatar
Ine Couckuyt 24 april 2017 at 12:04

Oke, even mijn fout rechtzetten. Bovenstaande smoothie is uiteraard geen ideale postworkout smoothie. Eerder een ontbijtsmoothie. Maar als je de espresso vervangt door een schep cappuccino eiwitpoeder dan kan hij wel perfect na een training.

Reply
Avatar
Alice 24 april 2017 at 08:32

Ik zou een smoothie maken met spinazie, gember en appel, goddelijke combi!

Reply
Avatar
Klaasje 24 april 2017 at 01:02

Wat een geweldige ‘win-actie’
Ik ga voor de kefir, avocado, dadel (of banaan) smoothie

Reply
Avatar
Lotte 23 april 2017 at 22:13

Sinds kort eet ik healthy. 💪 Ik zoek nog ideeën voor ontbijt-on-the-go. Een recept heb ik: banaan, spinazie, amandelmelk, eiwitpoeder en chiazaad. Nu nog deze actie -en blender- winnen! 😎

Reply
Avatar
Carola Engbers 23 april 2017 at 22:03

Wat een toffe actie! Wij maken elke ochtend onze favoriete smoothie met banaan, peer, spinazie, boerenkool en andijvie. Een heerlijk begin van de dag! Maar helaas kon onze blender dit dagelijks gebruik niet aan en is die overleden. We zouden we dus heel goed een nieuwe kunnen gebruiken! Deze lijkt me echt fantastisch!!

Reply
Avatar
Heleen 23 april 2017 at 21:30

Ik maak sinds vorig jaar regelmatig een smootie met mijn staafmixer. Maar ik ben zo benieuwd naar het verschil. Ik zou als eerste een banaan, mango en aardbei smootie maken.

Reply
Avatar
Anita H. 23 april 2017 at 21:20

Ik heb nog nooit een smoothie gemaakt. Wel vaker geproefd en er staat me nog een geweldige bij. Op een beurs heb ik er een gehad die gemaakt was van banaan en allerlei groene bladgroenten. Zooo lekker (fijn “mondgevoel” ook) en natuurlijk supergezond. Ik weet dus wel waar ik op moet googelen, mocht ik winnen. Dit apparaat ziet er waanzinnig uit trouwens. Bepaald niet zoals een standaard blender.

Reply
Avatar
Petra 23 april 2017 at 19:22

O wat geweldig! Ik zou een verse ananas gaan halen en een groene smoothie maken…

Reply
Avatar
Simone 23 april 2017 at 18:56

Een advocaat banaan smoothie 😀

Reply
Avatar
Nicole 23 april 2017 at 17:53

Wat een supertoffe actief! Welke ik precies ga maken weet ik zo niet. Waarschijnlijk ren ik Direct naar de groenteboer en kijk ik wat hij daar vers heeft liggen. Lekker zijn ook fruitsmooties met een beetje kwark. Jummie!

Reply
Avatar
Jessie 23 april 2017 at 16:04

Ik zou een gezonde en zomerse ontbijtsmoothie maken met sinaasappel, bosbessen en vijgen.

Reply
Avatar
Desiree 23 april 2017 at 15:42

Ik zou een heerlijke spinazie ananas smoothie maken!

Reply
Avatar
Sanne 23 april 2017 at 15:38

Deze week staat de creamy en de oranje smoothy op de agenda. Ik maak vaak smoothies en doe dat nu in de Magimix. Dan wordt ie dus niet zo glad. Maar blender is kapotgevallrn, dis bij gebrek aan beter. Maar zon supersonisch apparaat is wel echt tof! Kom maar op!

Reply
Avatar
Jolice 23 april 2017 at 15:20

Wat zou ik deze graag winnen! Ben gek op smoothies sinds ik een tijd geleden besloten heb het roer om te gooien; meer sporten in de sportschool, regelmatig hardlopen en gezonder eten met vooral verse groente en fruit. Wat gaat het langzaam en zo’n gezondere leefstijl kost ook aardig wat geld; zowel voor de aanschaf van apparaten als sportkleding en vers eten. Maar ondanks mijn ongeduld gaat het goed en mag het resultaat er wezen. Dus dit zou weer een mooie oppepper/motivatieboost zijn om vol te blijven houden.

Reply
Avatar
Joanie 23 april 2017 at 14:04

Ja, deze zou ik heel graag willen winnen. Ik bestel nu vaak sapjes voor een detox, maar zelf maken is natuurlijk veel leuker! Ik zou als eerste gaan voor rode biet, appel, peer, gember, komkommer en limoen, zo lekker!

Reply
Avatar
Rosan 23 april 2017 at 13:17

Oef moeilijk ik zou echt kijken naar groente en fruit van wat dan goed te krijgen is.
Nu zou ik voor lekker gaan en kiezen voor Banaan Spinazie en Aardbei of bosebessen of of
Tjah kan dus niet kiezen en zou van alles uit willen proberen.

Reply
Avatar
Sarah 23 april 2017 at 12:30

Mijn favoriete smoothie is met paksoi, rice coconut milk, mango, gember en munt. Hij is heerlijk romig, tropische smaken en geeft veel energie. Voor eventueel extra eiwitten en vezels voeg ik havermout en lijnzaad toe.
Ik ben enorm benieuwd naar de nieuwe vacuümblender. Ik gebruik al jaren met plezier onze versapers slowjuicer dus weet dat het producten zijn die hun geld waard zijn!

Reply
Avatar
Amber 23 april 2017 at 11:36

De eerste smoothie zal zijn met de zak gemengd tropisch fruit die al een half jaar ligt te wachten om gebruikt te worden sinds mijn oude blender kapot gegaan is. Lekker met yoghurt, wat havermout en versieren met smoothie toppings met meerdere nootjes. Maar ik heb helemaal zin in mango-yoghurt combinaties, want dit jaar is mango toch wel mijn favoriete fruit geworden :)

Reply
Avatar
Wendy vd Kamp 23 april 2017 at 11:11

Hey Jessica,

Super leuke en informatieve blog.
Ik doe graag mee aan de actie! Gebruik nu mijn staafmixer voor het maken van smoothies en al een poosje op zoek naar een goede blender. Mijn favoriete smoothie met peer, spinazie, avocado ga ik zeker als 1e maken!

Reply
Avatar
Ester 23 april 2017 at 10:33

Wat een toffe actie! Ik heb nu gewoon geen blender. Toch wel een gemis. Dus kom maar door .. eindelijk weer heerlijke smoothies maken. En ik beloof dat ik dan ook voor de gezonde groene smoothies ga. Ook al ben ik stiekem toch meer een fruit liefhebber.

Reply
Avatar
Hilde 23 april 2017 at 10:27

Heerlijk heb nu ook zin in zon heerlijk ontbijtje! Nu ik bijna ga verhuizen heb ik ook eindelijk ruimte voor zon mooie keukentool :). Mn eerste smooothie zou er een met appel spinazie gember en wat yoghurt zijn.

Reply
Avatar
Sigourney 23 april 2017 at 10:24

Ik zou gaan voor een groene smoothie met spinazie, beetje boerenkool, banaan en mango! Ik ben heel benieuwd naar de smaak en kleur met deze blender. In mijn eigen blender valt dit nog wel eens tegen.

Reply
Avatar
marieke 23 april 2017 at 10:18

In mijn zoektocht naar een goede nieuwe blender, staat deze hoog op mijn wensenlijstje! Ik zou als eerst een peer, munt en yoghurt smoothie maken, heerlijk!!!!

Reply
Avatar
Annemijn 23 april 2017 at 10:10

Jaaa! Ik zou een smoothie maken met boerenkool! Want met mijn huidige blender vind ik het niets ;-) liefs

Reply
Avatar
Hester 23 april 2017 at 10:05

Jaaaaa mooie winactie! Ik zou er een lekkere smoothie mee maken met spirulina. Welke ik heel lekker vind is spirulina kiwi banaan en rood fruit. Met een beetje havermout of lijnzaad kan je dan ook een smoothiebowl maken. Mmmm!

Reply
Avatar
Hilde 23 april 2017 at 09:54

Hmm heerlijk zou mooi staan in mn nieuwe huisje:). Ik zou gaan voor spinazie appel en gember, genieten!

Reply
Avatar
Marloes van Berlo 23 april 2017 at 09:53

Ah ik sta al klaar in de keuken! Ik zou een smoothie met spinazie en rode vruchten maken,met een klein beetje gember erbij. Laat maar komen!

Reply
Avatar
Janine 23 april 2017 at 09:45

Ahh wat zou ik dit graag willen winnen!
Heel erg interessant om te lezen dat het zo’n verschil maakt tussen een gewone blender een een vacuümb blender.
Mijn all time favourite smoothie is er een met mango en banaan, met een kleine scheutje yoghurt en wat ijsklontjes!

Reply
Avatar
Natascha 23 april 2017 at 09:35

Wat een ontzettend gave actie!! Wij zijn dol op smoothies! De eerste smoothie die ik zou maken als ik de nieuwe Versapers Vacublend zou winnen is met spinazie, banaan, frambozen, halve avocado, wat zaden en zelfgemaakte kokosmelk. Een simpele smoothie, maar waarom ik deze al eerste zou maken is omdat mijn zoontje van ander half jaar echt dol is op deze smoothie en hij zo gelijk al wat groente binnen krijgt ;).

Reply
Avatar
Vera 23 april 2017 at 09:35

Thanks voor deze nuttige blog!
Ik maak nu wel eens smoothie’s zodat ik meer vitamine en mineralen binnen krijg. Dit is voor mij nogal lastig, ik lust namelijk best wel veel niet. En met een drankje gaat dit er wel in! Alleen mijn blender is niet de beste investering geweest, zitten vaak nog stukjes groenten/fruit in. Wanneer ik hem win zal ik graag de pindakaassmoothie maken en daarnaast natuurlijk een hele boel smoothies met veel varieren met groenten/fruit om zo wel mijn voedingswaarde binnen te krijgen.
Ik ga duimen! Vera

Reply
Avatar
Francien 23 april 2017 at 09:34

Ik zou meteen mijn ontbijt smoothie maken!
Banaan, Kiwi, havermout, honing, amandelmelk en vanille.

Reply
Avatar
Anne Rombouts 23 april 2017 at 09:33

Ik zou een smoothie maken van diepvries aardbeien en ananas, een uitgeperste sinaasappel, geschilde courgette (zo blijft die lekker roze 😇) en yoghurt. Zooo lekker.. helaas kan mijn eigen blender het diepvriesfruit niet altijd even goed verwerken…

Reply
Avatar
Marleen 23 april 2017 at 09:29

Dat zou goed uitkomen, mijn blender kan het niet meer zo goed aan 😢 Ik zou als eerste een groene snoothie maken. Deze neem ik vaak als ontbijt in verschillende varianten. Bijvoorbeeld spinazie, mango, gember, munt en kokosmelk.

Reply
Avatar
Jessica 23 april 2017 at 09:10

Bedankt voor al deze informatie! Ik ben hard opzoek naar goede keukenapparatuur en laat ik nou dol zijn op smoothies!

Ik zou een heerlijke groente-fruit smoothie maken. Namelijk: spinazie, avocado, blauwe bessen en (amandel)melk!

Reply

Leave a Comment