SportSportswear & gear

NTC workout met Nike Zoom Fit Agility

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 12 oktober 2014 4 Comments
Nike Zoom Fit Agility

Gisteren was ik uitgenodigd door Women’s Health om bij de NTC workout met Marlou van Rhijn te zijn en tevens een paar Nike Zoom Fit Agility te testen, de allernieuwste trainingschoen van Nike. De training vond plaats in Rokin View, een gave zaal op de 6de verdieping met uitzicht over Amsterdam. Annette, de hoofdredactrice van Women’s Health heette ons samen met Marlou welkom en onthulden de allernieuwste Women’s Health met Marlou als covergirl. Daarna was het tijd om de Nike Zoom Fit Agility te testen onder leiding van NTC trainer Lars. We werden in ongeveer een half uurtje afgebeuld met een high intensity training. Het was een pittige training en zweten geblazen, ik voel de buikspieren nog.

Nike Zoom Fit Agility

Nike Zoom Fit Agility

Nike Zoom Fit Agility

Nike Zoom Fit Agility

De Nike Zoom Fit Agility is de schoen om het maximale uit jezelf te halen. De schoen maakt gebruik van de Nike Zoom Air technologie, waarbij de zool is opgebroken in een aantal kleinere zeshoekige ‘air bags’ voor een flexibele onderkant die snelle bewegingen makkelijker maakt. Tevens zorgt het voor de juiste ondersteuning in alle richtingen en krijg je de gewenste veerkracht om snel alle stappen van een workout te doorlopen.

Nike Zoom Fit Agility

Nike Zoom Fit Agility

Toen ik de schoenen aantrok had ik direct het gevoel op kussentjes te lopen. De schoen heeft een iets dikkere zool dan ik gewend ben, maar vind de schoen erg fijn zitten. Deze gaat zeker vaker uit de kast komen als ik ga trainen! De schoenen kosten €130 en zijn nu overal verkrijgbaar in de winkel. En check die te gekke gele tight, die wil ik ook zeker aan mijn collectie toevoegen!

20141011_133200blog

20141011_132037blog

Misschien vind je deze artikelen ook leuk

4 Comments

Fit diary #14 - Eat.Run.Love. 16 oktober 2014 at 20:39

[…] volgende middag stond het Nike Zoom x Women’s Health eventje op het programma. We kregen een super zware NTC training van Lars met weer spierpijn tot […]

Reply
Avatar
Miss M 13 oktober 2014 at 10:57

Mooie schoenen zeg! Alleen… de gele tight vind ik echt niet mooi! De grijze dat je aan hebt combineert er net zo mooi bij.
Spannend, nog één weekje! Knap hoor!

Lieve groet, Marjolijn

Reply
Jessica - Eat.Run.Love.
Jessica - Eat.Run.Love. 13 oktober 2014 at 15:11

Smaken verschillen, ik houd van dat hysterische geel :D

Reply
Avatar
Eline 12 oktober 2014 at 11:27

Mooie schoen! Ik vind de tight die je aanhebt op de foto ook mooi!

Reply

Leave a Comment