SportSportswear & gear

Nooit meer losse veters met ClickTight

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 16 april 2014 10 Comments
clicktight
Zoals jullie inmiddels wel weten, kom ik één keer per maand samen met de Girls Love 2 Run Crew en elke maand organiseert een ander duo de training. De laatste keer werden we allemaal één op één begeleid door een “running junkie” en deden we een pittige interval training. Maar dat niet alleen, daar was ook de founder van ClickTight om ons kennis te laten maken met dit geniale hulpje. Een hulpje voor strikkneuzen zoals ik. Want een ClickTight zorgt ervoor dat je nooit meer losse veters hebt.Ik weet niet of het jullie bekend voor komt, maar ik presteer het om een dubbele knoop te maken en toch losse veters te krijgen tijdens een run. Of, je strikt ze zo strak dat ze niet meer los gaan. De ClickTight bevestig je aan je veters en met behulp daarvan maak je een strik. Deze zit vervolgens muurvast. Op de Facebookpagina vind je een filmpje waarin je precies ziet hoe het werkt.
clicktight2
De founders zijn helemaal losgegaan op printjes en branding, ik testte de ClickTights met “21 km”, maar het tijgerprintje is ook wel erg geslaagd! Qua werking vind ik het geniaal, nooit meer losse veters en ik kan het weten na ze een aantal keer getest te hebben.ClickTight staat nog in de kinderschoenen, je kunt het product nog niet kopen, maar je kunt het project wel steunen op Kickstarter. Kickstarter is een soort platform waar jonge ondernemers hun producten in de spotlight kunnen zetten. Als consument of investeerder kun je het product steunen door alvast een aankoop te voltooien of eigenlijk te reserveren. ClickTight heeft als doel om binnen nu en 35 dagen 10.000 pond op te halen. Lukt dat, dan kan ClickTight haar product verder ontwikkelen en op de markt brengen. Natuurlijk wordt er vanuit gegaan dat het bedrag wordt opgehaald, maar mocht dat niet lukken dan ben je niet je geld kwijt. De betaling wordt namelijk pas voltooid wanneer het bedrag opgehaald is.Ik zou zeggen neem snel een kijkje! Lijkt jullie dit een handig product?

Misschien vind je deze artikelen ook leuk

10 Comments

Avatar
Ann 23 januari 2015 at 08:39

Zijn deze al te koop?

Reply
Jessica - Eat.Run.Love.
Jessica - Eat.Run.Love. 23 januari 2015 at 09:51 Reply
Avatar
Ann 23 januari 2015 at 21:48

Ik wil deze aankopen vanuit België! Ik kan enkel betalen via iDEAL en onze banken staan er niet tussen. Hoe kunnen we dit dan kopen? Zou ze volgende week nodig hebben

Reply
Jessica - Eat.Run.Love.
Jessica - Eat.Run.Love. 24 januari 2015 at 14:00

Ik zou dan even contact opnemen met Clicktight, ik heb geen idee nl! Werk niet bij Clicktight :)

Reply
Avatar
Jurrien ClickTight 17 april 2014 at 11:18

“Een product die we origineel voor board-shorts, de zwembroek die je gebruikt bij het surfen hebben ontwikkeld.”

Maken lange dagen met de campagne zie ik, bijna weekend :)

Reply
Avatar
Jurrien ClickTight 17 april 2014 at 11:13

Hi Margot, lees net de leuke post over ClickTight. Een product die we origineel voor boardshorst, de zwembroek die je gebruiks bij het surfen.

Weet niet precies wat voor een koordjes in vrouwen tights zitten maar als die ongeveer even dik zijn als die veters in je schoenen dan zou het uitkomst kunnen bieden.

Als je meer wil weten kan je nog een hoop leuke info vinden op http://www.clicktight.nl

Reply
Avatar
Jessica 17 april 2014 at 12:45

Dank voor je toelichting Jurrien! Was er nog niet aan toegekomen.

Reply
Avatar
Margot 16 april 2014 at 07:48

Ik zat me af te vragen of je dit ook zou kunnen gebruiken voor je tight? Ik zit altijd zo in de knoop met die touwtjes… Meestal trek ik ze te strak en dan krijg ik ze niet meer los na mijn run…

Reply
Avatar
davydoodle 17 april 2014 at 11:57

als de veter hetzelfde is moet dat geen probleem zijn… Interessant experiment! Succes

Reply
Avatar
Amine Bouchareb 17 april 2014 at 13:01

Hi, sterker nog het originele idee was om zwembroek touwtjes geknoopt te houden. Dus ja!!

Reply

Leave a Comment